MISTERUL APEI

Creat de ionpescarul, Septembrie 07, 2013, 11:07:40 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ionpescarul

https://www.youtube.com/watch?v=oVPzdMdNRIA
Poate multi stiti ? poate nu ?  o fi adevarat ? nu stiu ,pare cam sefeu (nu conteaza cum se scrie sefeu) voi ce ziceti ? oricum ,ma lasat masca.

Fritz

Foarte interesant. Am mai citit despre asta... Nu e total SF. Suntem inconjurati de energii , si radiatii...iar apa se pare ca are o remanenta...o memorie ...Se schimba structural ...molecular . S-au facut studii pe bani grei.
Multi speculeaza ...Apa pura ...Au facut si ,,aparate" de purificat apa...banul sa iasa....
Energii de tot felul ne inconjoara...negative, pozitive... Chiar si chestia cu ,,deochiul" ...e adevarata...Noi toti emanam energii...negative...pozitive...in functie de starea sufleteasca....Aceste energii ,chiar daca nu ne dam seama...pot afecta alte persoane...animale...sau suntem afectati ...
Un exemlu ..pe care l-am simtit pe pielea mea...
Am inotat. Inca mai inot. Am arbitrat si pe la cateva concursuri... Inot de placere...Mai inot si la Masters.
  De obicei dupa o ora de inot ma intorc vesel, cu pofta de mancare...si obosit. Dorm neintors.
Am inotat si in pauza concursului...intre semifinale si finale (concursuri nationale)... Greu...apa e mai ,,tare"...nu mi-am intrat in ritm ...am iesit mult mai obosit decat venisem...m-am dus acasa nervos si i-am certat ...pentru mai nimic...si n-am putut dormi ...O stare de agitatie...Ceva anormal la mine...Nu odata!!!
  Inaintea mea inotasera seniorii 1500 m semifinalele , serii eliminatorii. Numai 8 se califica... La inot totul pare ok...Dar exista competitie, sportivii ajung sa se urasca, e o lupta data in acea apa ,timp  indelungat... Sunt sigur ca apa memoreaza emotii si efort..si ura, si suferinta...dar si bucurie...
Este parerea mea...Credeti ce vreti ! Eu iubesc apa si o respect ! Ganditi pozitiv cand mergeti la apa si toate va vor merge bine.  :)

felicimond

Nea Ioane, multumesc pentru postarea acestui link.

Betto

Reactualizare; "SECRETUL APEI, MISTERUL APEI", un documentar extraordinar ce ar trebui vazut de orice persoana.

Apa, documentar subtitrat in Romana

deltasub

Pe aceeasi tema: SOLARIS de Stanislaw Lem