Barca open

Creat de kimi, Decembrie 30, 2013, 02:05:30 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

ziuamarinei

Incearca Solas Amita. Cred ca sunt printre cele mai bune. In weekend am schimbat si eu elica am trecut de la 13 la 15" pitch. Sunt multumit.

kimi

Salutare
Am nevoie de ceva sfaturi , unde si cum as putea sa montez motorul electric la pupa ?

calin1967

Nu pare ca ai loc de el langa cel termic. Ai putea sa il montezi pe un suport prins pe oglinda in lateral, ca la veliere dar ar trebui ca placa respectiva sa fie foarte departata de oglinda ca sa iti permita sa carmesti. Cred ca totusi cel mai bine ar fi sa gasesti un loc la prova...

kimi

A venit Mos Crăciun,  cu întârziere,  direct din State.

ionitzady

Pai normal ... , Mosul a asteptat zapada ca sa vina .  Arata foarte bine pachetul  :) .  Ai stabilit locatia auxiliarului ?

kimi

Cred ca o sa-i fac un suport de genul celui din foto , inox + lemn , si o sa-l amplasez in stg. motorului termic , in partea dr e cam aglomeratie , sonda sonar , dop golire p-pa santina .

kimi

Are cineva in dotare un suport de genul celui din postul anterior ?
Ma interseaza niste dimensiuni si grosimea tablei , vreau sa construiesc o replica .  :D
Multumesc anticipat .

ionitzady

Tabla inox de minim 2mm  si si scandurica de lemn tare sau textolit.  Dimensiunile fale dupa nevoile tale si sa dea bine pe barca.  Motorul are mai mult de 10 kg?

mariusbig

Tabla de inox o dau jos de pe barca mea joi sau vineri ( partea care acopera oglida ) .
Kimi , nu cumpara tabla , daca vii in oras suna-ma si nu te costa nimic , o iei si o tai cum vrei , cred ca iti va ajunge.
Ai nr. meu.

kimi

Motorul are undeva la 10 kg , am la dispozitie tabla de inox de la grosime de 3 in sus ( multumesc pentru intentie Marius ) , am acces si la un abkant hidraulic  ;D + un prieten care face tamparie din lemn stratificat , deci un lemn de esenta tare baituit si lacuit profesional nu ar fi problema .
Singura problema sunt dimensiunile , as vrea sa fac ceva standard , cred ca o sa fie 28X20X14 ( ultima fiind distanta pana la oglinda ) .
Maine studiez o barca care are asa ceva pe ea ( are un prieten ) , dar vb lui Ady , pana la urma trebuie sa arate si bine . :D

ionitzady

kimi eu nu vad pozele de la tine

kimi

Work in progress ....  ;)

kimi

Pana la urma se pare ca pluta mea e un Tullio Abatte Open 13 , suporta motorizare maxima 50 CP .
Una identica : http://www.probarca.ro/anunt/77130/101/1/101/Vand-barca-Tullio-Abbate-13-Open-.htm

kimi

Azi probe cu o elice cu un pas mai mic .
La prima vedere pare altceva ...... https://youtu.be/zP3BlXoSYJQ

kimi

Vreau să-mi schimb actualul motor electric , Minkotta EnduraMax 45 lbs cu unul care să aibă comandă la picior și montaj pe oglinda dar nu găsesc nimic . Oare nu se mai fabrică așa ceva ?