Intersecta-m-as cu Yo-Zuri .....

Creat de modi, Ianuarie 08, 2014, 11:59:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

sopvalentin

Intersect

Mersi Valentin,
Modi vorbeste te rog cu omul si daca comanzi vreau si eu cateva
Born to fish,forced to work!!!

modi

Mersi si eu Vali .

Verific periodic anunturile cu Yo-Zuri din Rapitori . Il stiam si p-asta . Dar :

- Pretul este exagerat ! N-as da pe Cristal Vibe mai mult de 40 - 45 ron .
- Niciunul dintre cele trei modele nu este cel pe care-l caut .

sopvalentin

Modi daca vrei pt avat,poti sa incerci si cu SALMO THRILL DE 7 CM.

modi

Citat din: sopvalentin din Februarie 03, 2014, 11:35:48 AM

;D ;D ;D ;D ;D
Stiu ! Dar "Vibe-ul" bate Thrillu' la funduletu' gol !  ;)
Mai mult , Vibe-ul este oarecum "universal" . Doar somn n-am prins cu el .

sopvalentin

Da Modi adevat ,dar problema cu yo-zuri din cate am inteles nu se mai fabrica,sau cu putin noroc sa le gasesti din stocuri vechi.

sopvalentin

PS. urmareste si pe PROBARCA am vazut si pe acolo.

modi

Citat din: sopvalentin din Februarie 03, 2014, 11:53:11 AM
Da Modi adevat ,dar problema cu yo-zuri din cate am inteles nu se mai fabrica,sau cu putin noroc sa le gasesti din stocuri vechi.

Stiu , si exact asta vorbeam cu Intersect la ultima intalnire . D-aia l-am rugat sa caute in stocuri pe alte meleaguri ......

bradutzu

pai daca-s asa bune hai sa gasim producatorul si sa cumparam patentul ca sa o punem de un bussines!
salutari!
Sa auzim numai de bine!

Intersect

Salut Mihai din pacate nu am avut succes in misiunea pe care mi-ai dat-o..Dar nu este pierdut totul mai am camarazi plecati si cauta si ei cu indicatii clare sa epuizeze stocul daca o sa il gaseasca.Cred ca tot la rusi o gasim,nu prea am avut timp sa mai caut plus ca ucrainianul a plecat acasa.
Tot timpul exista o data viitoare sper sa am mai mult noroc.

Mihaif99

Citat din: Intersect din Martie 07, 2014, 09:31:13 PM
Salut Mihai din pacate nu am avut succes in misiunea pe care mi-ai dat-o..Dar nu este pierdut totul mai am camarazi plecati si cauta si ei cu indicatii clare sa epuizeze stocul daca o sa il gaseasca.Cred ca tot la rusi o gasim,nu prea am avut timp sa mai caut plus ca ucrainianul a plecat acasa.

Am cautat si eu pe aici. Nu am gasit! Pentru ca tot am fost prin magazinele de pescuit M-am ales cu un batz de musca de 13 picioare  :(  Nu prea stiu ce voi face eu el. Cred ca ii voi pune un centrepin.

silvian2009

Citat din: modi din Februarie 03, 2014, 11:44:16 AM
Citat din: sopvalentin din Februarie 03, 2014, 11:35:48 AM

Daca sunteti interesati de avat, incercati si rotativele mepps aglia xd, atat gold cat si silver, nr. 2 si 3...

http://www.mepps.com/information/xd/145#description~XD0%20S-S

Unde e avat, cu siguranta il veti prinde.

Le caut si eu momentan dar se pare ca trebuie sa mai astept pana apar in stocurile online. In magazine n-am gasit deloc, nici in Braila si nici in Galati.

De vreo 3 ani merg la avat doar cu astea si sincer va spun ca n-a mers nimic mai bine decat ele.
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

Intersect

Citat din: Mihaif99 din Martie 08, 2014, 01:24:17 AM

Am cautat si eu pe aici. Nu am gasit! Pentru ca tot am fost prin magazinele de pescuit M-am ales cu un batz de musca de 13 picioare  :(  Nu prea stiu ce voi face eu el. Cred ca ii voi pune un centrepin.
Ce imi place chestia asta,mie deja imi este frica sa intru intr-un magazin de pescuit,parca sunt posedat nu mai aud nu vad nu ascult nimic din exterior doar `my precious`nu se poate sa plec cu mana goala.
Ce sa faci boala tot boala....Nu te ingrijora esti bine.

Mihaif99

Citat din: Intersect din Martie 08, 2014, 05:24:25 PM
Citat din: Mihaif99 din Martie 08, 2014, 01:24:17 AM

Ce imi place chestia asta,mie deja imi este frica sa intru intr-un magazin de pescuit,parca sunt posedat nu mai aud nu vad nu ascult nimic din exterior doar `my precious`nu se poate sa plec cu mana goala.
Ce sa faci boala tot boala....Nu te ingrijora esti bine.

Adevarul e ca atunci cand am pus mana pe el m-am impresionat actiunea fast, pentru un batz de lungimea aceea. De fapt mi-am implinit o veche obsesie, aceea de a avea unh bat de pluta de 12-13 picioare super fast, relativ puternic si foarte sensibil.
Am ignorant cu buna stiinta ca este batz de musca, dar sa vedem cum merge cu un centrepin Okuma Aventa.

Intersect

Am schimbat si eu bastoanele cu care pescuiam la rapitor cu unele de finete si da pescuitul se schimba total...
Okuma Aventa 1002 este o bijuterie,imi pare rau ca nu mi-am luat din Alaska un bat de musca dar exista si o data viitoare.Sunt curios ce se intampla in pescuitul la musca nu am pescuit niciodata,am vazut ca pescuiesc si la stiuca cu acleasi echipament cred ca senzatiile sunt deosebite...Ce firma este batul?

Acum ceva timp imi amintesc ca Modi sugera sectiuni spinning,stationar si altele...Modi???

Modi dupa discutii si discutii am o sugestie care se apropie de realitate, forma si evolutie.