Husa stationare

Creat de kimi, Ianuarie 20, 2014, 07:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

Vali

Vedeti ca-l avem pe colegul Intersect care spunea ca vrea sa se apuce de prelate. Nu vreau sa vorbesc in numele lui, daca e ceva, o sa ne spuna el. Din pacate, momentan e plecat in voiaj.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Intersect

Salut,Vreau sa ma apuc de prelate pentru ca din principiu nu pot da caruta de bani pe care o cer sa imi croiasca o prelata pentru barca meain jur de 500 eur.Cand am auzit pretul le-am aratat ca am deja barca am scos telefonul sa le demonstrez ca imi trebuie doar carpa sa o acopar.Da Dom-le in jur de 500 de eur....
  Toata treaba este un croitor priceput pe care l-am gasit la o firma din Galati care mi-a promis ca mi-o croieste ca nu este mare chestie(pentru el cred) doar trebuie sa sti cum sa tai sablonul apoi te apuci de croirea prelatei.Dar din pacate sa mutat in Sibiu...Mai stiu o doamna dar am vorbit doar telefonic intr-o luna ajung acasa si o contactez si va spun exact cat cere pe manopera.Si mie imi trebuie una asa ca am tot interesul.
Born to fish,forced to work!!!

mustatza

tiganusmc

Fishing cheaper than therapy

kimi

Citat din: bradutzu din Ianuarie 22, 2014, 11:33:24 AM
cam departe ...... ;D
Nu e neaparat sa facem toti prelatele in acelasi loc . :D
Se baga cineva la treaba asta cu Valmexul ?

Mihaif99

Citat din: Intersect din Ianuarie 22, 2014, 01:16:38 PM
  Salut,Vreau sa ma apuc de prelate pentru ca din principiu nu pot da caruta de bani pe care o cer sa imi croiasca o prelata pentru barca meain jur de 500 eur.Cand am auzit pretul le-am aratat ca am deja barca am scos telefonul sa le demonstrez ca imi trebuie doar carpa sa o acopar.Da Dom-le in jur de 500 de eur....
  Toata treaba este un croitor priceput pe care l-am gasit la o firma din Galati care mi-a promis ca mi-o croieste ca nu este mare chestie(pentru el cred) doar trebuie sa sti cum sa tai sablonul apoi te apuci de croirea prelatei.Dar din pacate sa mutat in Sibiu...Mai stiu o doamna dar am vorbit doar telefonic intr-o luna ajung acasa si o contactez si va spun exact cat cere pe manopera.Si mie imi trebuie una asa ca am tot interesul.

500 EUR !!  Cred ca daca comanzi de afara o husa custom pentru un Quicksilver, direct de la producator, te va costa mai putin.
http://www.tessilmare.com/coperture/su-misura.html?___from_store=it&___store=en&limit=20&marca_barca=36

Iti trebuie o forma speciala, ca sa imbrace cabina barcii?  Adica ma intreb de ce trebuie facut custom si nu poate fi luat ceva de-a gata?
Pentru barcuta mea de pescuit de 15 picioare, fara cabina am cumparat o husa acum 6 ani de la Cabelas, si o folosesc de atunci permanent. De doi ani o las pe barca si in timpul iernii.
Husa e inca solida.  Adevarat ca nu tractez barca cu husa pe ea, dar, in rest,  tot timpul cat e acasa, parcata pe trailer barca mea sta acoperita. Atunci cand las barca la doc, am o baterie substantiala, si o pompa care scoate apa automat, asa ca nu am avut probleme cu apa in barca.

kimi

Citat din: Mihaif99 din Ianuarie 24, 2014, 09:50:39 PM
Pentru barcuta mea de pescuit de 15 picioare, fara cabina am cumparat o husa acum 6 ani de la Cabelas, si o folosesc de atunci permanent. De doi ani o las pe barca si in timpul iernii.
Husa e inca solida.  Adevarat ca nu tractez barca cu husa pe ea, dar, in rest,  tot timpul cat e acasa, parcata pe trailer barca mea sta acoperita. Atunci cand las barca la doc, am o baterie substantiala, si o pompa care scoate apa automat, asa ca nu am avut probleme cu apa in barca.
Prelata ta de la Cabellas e ca asta ( Cabela's 150-Denier Universal Fit Boat Covers ) ?

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

Intersect

Salut Mihai initial am vrut sa fac husa cu prinderi in capse pentru ca imi facea treaba mai usoara cand o imbracam.
Dar cand am auzit cat imi cer sa mi-o faca ma luat cu capul din principiu nu dau banii astia.O husa pt masina ma costat mult mai putin.Pana acum nu am cautat huse pe situri din afara tarii,dar de acum sa schimbat treaba mai ales ca pot face comanda si mi-o aduce la vapor.
Mersi mult,mai sti cumva situri care fac pe comanda din state in principal?
Born to fish,forced to work!!!

Mihaif99

@Intersect din pacate nu stiu, dar  nu putem uita pe google. problema este ca ai un Quicksilver, si baraca ta nu se vinde in state. Trebuie cautat "custom boat covers" dar chiar daca ii suni, nu cred ca vor face fara tipar. Tot in Europa e mai bine pt barca ta.

@kimi. Modelel meu e similar cu cel de 600 denier. Nu il mai vad. Era de 500 sau 600 denier si a costat vreo 150 $ in sale, varianta pentru barci de 16 picioare. Este solid si are 9 strap-uri plus un ratchet de jur imprejur. Daca vrei o barca curata in interior, husa este esentiala

kimi

Citat din: Mihaif99 din Ianuarie 25, 2014, 03:11:04 PM
@kimi. Modelel meu e similar cu cel de 600 denier. Nu il mai vad. Era de 500 sau 600 denier si a costat vreo 150 $ in sale, varianta pentru barci de 16 picioare. Este solid si are 9 strap-uri plus un ratchet de jur imprejur. Daca vrei o barca curata in interior, husa este esentiala
Este si acum , si parca e si mai ieftin , uite aici .
Dat fiind ca barcuta mea e de 4 m , ma incadrez la limita pt cele intre 12-14 feets .
Daca zici ca e OK , mi-as lua si eu una , faza cea mai naspa e ca am un prieten care o poate aduce , dar vine abia la sfarsitul lui august .   :'(
Pana atunci sezonul e aproape gata .  :'(  :'(

Mihaif99

E ok. Merita banii husa de denier 600 in sale.
Daca barca are 4 m, trebie cumparata cea care merge pina la 14 picioare.
E o husa zdravana. Nu iti va parea rau.

kimi

Multumesc de informatii , acum ma apuc de cautat eventuali furnizori din state . :D
Daca ai posibilitatea , da-mi te rog 2 poze cu a ta , una cu materialul de aproape , si una montata pe barca . Multumesc .

Mihaif99

Voi incerca.
Trebue insa sa ai rabdare cateva zile. Cand curat zapada de pe ea ii fac si poze.
Husa mea e un pic prea mare pentru barca, dar oricum, e ok