Fanion Cap Compas

Creat de pelicanul, Ianuarie 29, 2014, 01:12:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Citat din: cristizz din Februarie 07, 2014, 05:11:23 PM
Am efectuat si eu astazi plata.
Suma depusa 40 Ron (44 cu comisionul de depunere)
Nr. document plata: 2014020700000865
Deponent: Visoiu Mirela pt User cristizz, Bucuresti.
Te rog sa ma ai in vedere cu 2 Fanioane si 1 Autocolant (in tabel sunt trecut cu doar 1 fanion).

Multumesc pentru tot efortul.
cristizz am retinut 

Cine nu a depus pina in momentul acesta VA ROG
Mergeti si depuneti bani la BCR
evitati transfer  O.P sau alte modalitati  pentru ca  panarama asta de BCR opreste din suma depusa comision 4RON
VA ROG 
Azi am fost pe cale sa fac infarct ,cand tipa cu,care am vorbit la inceput despre ce si cum ,cu depunerile, in idea sa fie Ok
azi cand i- am aratat extrasul de cont  a inceput sa o dea de gard si cu capul de pereti .
Scuze si multumesc de intelegere

bradutzu

nu iti face probleme ca si la depunere direct in cont tot 4ron  este comisionul!
Sa auzim numai de bine!

Florio

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 07, 2014, 05:48:08 PM
Citat din: cristizz din Februarie 07, 2014, 05:11:23 PM
Am efectuat si eu astazi plata.
Suma depusa 40 Ron (44 cu comisionul de depunere)
Nr. document plata: 2014020700000865
Deponent: Visoiu Mirela pt User cristizz, Bucuresti.
Te rog sa ma ai in vedere cu 2 Fanioane si 1 Autocolant (in tabel sunt trecut cu doar 1 fanion).

Multumesc pentru tot efortul.
cristizz am retinut 

Cine nu a depus pina in momentul acesta VA ROG
Mergeti si depuneti bani la BCR
evitati transfer  O.P sau alte modalitati  pentru ca  panarama asta de BCR opreste din suma depusa comision 4RON
VA ROG 
Azi am fost pe cale sa fac infarct ,cand tipa cu,care am vorbit la inceput despre ce si cum ,cu depunerile, in idea sa fie Ok
azi cand i- am aratat extrasul de cont  a inceput sa o dea de gard si cu capul de pereti .
Scuze si multumesc de intelegere

Corect.
Necunoscute sunt caile ..... comisioanelor :) .
Problema la o suma atat de mica n-ar fi comisionul pentru fiecare in parte.
Insa comisioanele de la mai multi daca se aduna numai in sarcina lui Cristi Tutuianu, il cam ciufulesc.

Eu ca sa fiu mai sigur, am depus chiar la BCR in contul dat de Cristi aici. Si ca sa dublez siguranta i-am zis cucoanei sa-mi ceara cat e necesar ca in cont sa intre suma pe care vreau sa o depun.

Cristi, scoate un extras de cont cu ce a sosit de la fiecare, ca sa fie treaba cushera. Adica daca din bunavointa te ocupi de toata alergatura si iti iei responsabilitatea comenzii, din partea noastra macar  partea platii sa fie in regula. 

bradutzu

ar fi penibil sa ramana pagubit dupa ce s-a ocupat de asta!
Sa auzim numai de bine!

Dbr

Mda...Tocmai am vb cu Cristian la telefon si am fost amandoi de acord referitor la ,,frigiderul plin cu carne'' pe care l-am umplut impreuna la adresa bcr( cu b mic). Si eu am patit azi o chestie neplacuta la filiala bcr unde am depus banii in cont.
Nu vreau sa va plictisesc cu povestea dar concluzia mea este ca bcr sunt hoti , incompetenti si practica niste comisioane de lux!
Nu vroiam sa scriu dar nu m-am putut abtine >:( 

cristiantutuianu

BCR Fuck Off
Multumesc Florio,bradutzu,Dbr

incerc sa uit .....chiar aproape am uitat cat am fost sa  beau o cafea la Istambul ........

cristiantutuianu

Treaba asta m-a face sa ma simt de tot rahatu.

mustatza

in punctele de livrare a colantelor/fanioanelor se poate plati chas diferenta oprita de banca.

Florio

Citat din: cristiantutuianu din Februarie 07, 2014, 08:13:07 PM

Facem noi intr-un fel, nu te necaji degeaba, mai Cristi.
Astea-s probleme adevarate ? Astea-s prostii, bre ! :)

tiganusmc

Citat din: Florio din Februarie 07, 2014, 08:50:49 PM
Citat din: cristiantutuianu din Februarie 07, 2014, 08:13:07 PM

Facem noi intr-un fel, nu te necaji degeaba, mai Cristi.
Astea-s probleme adevarate ? Astea-s prostii, bre ! :)

Sigur ,nu-ti fa griji !O scoatem la capat ;)
Fishing cheaper than therapy

cristizz

In acelasi context, sa-i multumim Maestrului Ponta, procuror, pentru neaseMuita initiativa de a ne obliga sa facem toate tranzactiile cu imobile si auto prin Banca. Altfel, amenda 20% din valoarea tranzactiei.
Majorandu-se astfel numarul tranzactiilor, desigur ca bancile vor micsora comisioanele.

Thor

Ai dreptate. Este 4 lei pe operatiune. Ce sa fac? Mai fac un virament de 8 lei ca sa-ti ramana 4 sau platesc 4 la primirea fanioanelor?

Dbr

Cand totul se invarte in jurul banului( a se citi ,,banci'') este un lucru gresit !
Cand totul se invarte in jurul pasiunii si a starii de spirit este un lucru bun !
Nu te necaji Cristian. Asa cum au spus majoritatea ,se va rezolva pozitiv.
Cand o sa vad o filiala a unei banci in mijlocul marii , atunci voi avea un respect fata de institutiile financiare.
Pana atunci sa navigam cu bine si in  liniste.
Stima pentru toti membrii CAPCOMPAS !

Vali

Am depus si eu direct la bcr, 23+4 lei, pentru fanion, 2 abtibilduri si comision. Nu am hartia la indemana, dar am sa pun maine numarul OP-ului.
Sa inteleg ca in afara de comisionul de la depunere, trebuie sa platesti acelasi comision la scoaterea banilor din cont?
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristiantutuianu

Dragilor ...ce sa zic ....hai fie ca voi .
O aranjam noi intr-un fel 
Hai sa nu ne stresam  eventualele.....diferente nu le depuneti asteptati
Sa depuna cine nu a depus asa cum am zis laBCR fara transfer si...intelegeti legat de banca.
Ne gandim  ....si o rezoolvam
Va multumesc de....sprijin si supor6  ;)
Sau toti de pe capcompas emigreaza  la noapte :o