Nitro Z9

Creat de gabos, Februarie 25, 2014, 08:05:26 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gabos

Tre sa fi nebun sa mergi prin delta cu viteza cu care merg astia.... da imi place la nebunie barca asta

https://www.youtube.com/watch?v=w5uekbaBirs

Mihaif99

Citat din: gabos din Februarie 25, 2014, 08:05:26 PM
Tre sa fi nebun sa mergi prin delta cu viteza cu care merg astia.... da imi place la nebunie barca asta

Pai am inteles ca pe acolo e si pupezica. Hai, poate nu 70 mile pe ora, da 60 mph (100km/h) tot prinde.

bica77

Citat din: gabos din Februarie 25, 2014, 08:05:26 PM

ce e tot aluminiu ? arata bine orice-ar fi

gabos

e nitro z9, cauta pe youtube ca sunt si prezentari a le barcii. Nu stiu sigur daca e de aluminiu dar banuiesc ca da

kimi

E aluminiu .
Barcutele sunt bestiale , si in adevaratul spirit american ( mai mare e mai bun ) , au si motoare pe masura , 115-200 CP .

Sosoktm

am mers in toamna murighiol -crisan cu un papuc de aprox 5m, asa la ochi, impins de 160 cai. Nu stiu cum o fi la 60 mile pe ora, dar la 65-70km/ora era repede raaaaaaau. Mai mult decat sa te misti rapid pe distante mari nu vad avantaje. Nu mai spun de consum  :'(

bica77

i-ati vazut pe aia de la salvati delta ce barcuta au cu motoras de 300 cp ? nu ???? i-a sa fiti atenti, ii vedeti prin delta

acig

Eu cred ca astfel de pasionati nu au legatura cu spiritul acestui club;
Noi iubim natura,o respectam,o ocrotim si o admiram;
Bucuriile contemplari si identificari cu aceasta , nu are nimic in comun cu adrelanina; 
Respect si scuze;
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Mihaif99

Citat din: acig din Februarie 26, 2014, 05:29:01 PM
Bucuriile contemplari si identificari cu aceasta , nu are nimic in comun cu adrelanina; 
Respect si scuze;
+1
"Bucuria contemplarii si identificarea cu natura nu are nimic in comun cu fuga dupa adrenalina"

As da 10 puncte de karma pentru vorbele de mai sus!

Vali

@acig: +1, pacat ca nu-mi da voie forumul sa dau applaud de mai multe ori...
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

felicimond

Subscriu pentru liniste Nea Gica. De galagie am vrut sa fug pe ape. Nu dupa galagie.

acig

@Mihaif99;
@Vali;
@ felicimond
Va multumesc din suflet!
Ma bucur ca gandim,simtim si iubim aceleasi valori care din pacate sunt pe cale de disparitie!!!
CuM se zice:
DOAR IMPREUNA VOM REUSII
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

rover.marius

Nu poti impune nimanui sa nu isi cumpere motor de putere mare dar il poti limita la o anumita viteza sa functioneze( navige) exact ca la masini : iti poti cumpara o masina cu 500 cp dar viteza este aceeasi ca la masinile care au 60 cp. Fara o lege nu vom reusi sa scapam de acesti cautatori de adrenalina.

Florio

Citat din: Mihaif99 din Februarie 26, 2014, 07:22:41 PM
Citat din: acig din Februarie 26, 2014, 05:29:01 PM
Respect si scuze;
+1
"Bucuria contemplarii si identificarea cu natura nu are nimic in comun cu fuga dupa adrenalina"

As da 10 puncte de karma pentru vorbele de mai sus!

Si eu la fel .

bradutzu

salut
cu riscul de a fi criticat va pot spune ca eu nu impartasesc parerile voastre, sau mai bine spus ar trebui sa privim din toate perspectivele!
1. Si pasionatii de barci de viteza sunt tot pasionati de barci si ape dar intr-un alt fel decat majoritatea de pe acest forum si au si ei acelasi drept de a fi pe apa si a-si satisface pasiunea!
2. vitezele ametitoare trebuie limitate cand este vorba de canale si zone unde ar trebui sa predomine linistea si marea majoritate practica alte activitati recreative (ex. pescuit)
Deci in concluzie, poti merge pe mijlocul Dunarii pana la SF Ghe cu 100 km/h fara sa deranjezi pe nimeni cu nimic si eu nu vad nicio problema in sensul asta si trebuie sa reduci pana la limita bunului simt cand te apropii de maluri si intri pe canale!
Cea mai simpla definitie a democratiei(de multe ori prost inteleasa pe la noi si nu numai): Esti liber sa faci absolut orice iti trece prin cap atata timp cat faptele tale nu deranjeaza pe cei din jur!
In concluzie nu cred ca este cazul sa condamnam pe cei ce isi iau astfel de barci sau le construiesc ci doar pe cei ce nu le folosesc cum trebuie!
Sa auzim numai de bine!
Sa auzim numai de bine!