Sonare

Creat de bica77, Februarie 26, 2014, 02:01:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Gabytzu

Salutare,

A facut cineva comanda la Zoran ? Si poate da cateva detalii despre cum a decurs comanda.

Multumesc,

sopvalentin

Eu am comandat la el un Elite 7 hdi,am primit nr.de cont,am livrat banutii in euro si in 5-8 zile primesti
coletul fara probleme.

tiganusmc

Salut ,
Este OK Zoran. Eu mi-am luat fire de la el si alte accesorii pt pescuit la somn .
Fishing cheaper than therapy

Gabytzu

vreau sa comand si eu un elite 4x hdi sau elite5x hdi , acum sa vad la care raman si vroiam sa stiu exact conditiile . multumesc

ionitzady

domnilor , maine ar trebui sa pun si eu mana pe un eagle cuda 242 . Intrebarea mea la voi este daca puteti sa-mi povestiti ceva despre el si cum il butonez sau daca ma pot scoli cu ceva pana dau barca la apa .
   Tiganusmc    ;D  am vazut la noua ta barca ceva care seamana ??

Moshu

Salut,
Daca meniul acestui tip de sonar nu difera de cel al lui frate'su Eagle FishEasy 245DS,si nu cred ca difera prea mult, ar trebui sa aiba un "demo" in meniu unde te poti juca cu setarile - pentru a vedea diferentele - cat si cum vrei fara a fi nevoit sa-i montezi sonda (transducer-ul) sau sa fi pe apa.
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

ionitzady

revin cu poze cu achizitia mea si as vrea sfaturi de montaj si utilizare . unitatea si sonda sunt puse fictiv

ionitzady

aha , am uitat sonda

tiganusmc

Sa-l stapanesti sanatos ,Ady,si sa-ti arate cele mai faine locuri de pescuit >Acum am vazut ca m-ai intrebat de cel de pe barca pe care mi-am luat-o .Din pacate nu stiu mare lucru despre Eagle.L-am vazut,insa ,la "treaba" si m-a incantat mai mult decat Garminu' pe care-l aveam pe cealalta barca .
Fishing cheaper than therapy

ionitzady

bravo tati , asa vesti mai zic si eu  , astep in continuare ca experienta ta sa ma coordoneze si pe mine

rover.marius

Salut Adi.
Am acelasi tip se sonar, este batranel cred ca din 2006 nu imi mai aduc aminte bine. Eu il folosesc numai ptr a afla adancimea apei ( barca mea calca mult 47 cm ). Te pot indruma sa faci ce doresti cu el, cand ajung la barca ( trebuie sa fii si tu la barca ). Nu sunt f multe de spus, este ceva mai simplu fata de ultimele modele, oricum sa il stapanesti sanatos si sa ai cat mai multe capturi.

ionitzady

multumesc mult domnilor

kimi

Salut domnilor .
Ce parere aveti de Eagle Cuda 168 ?

kimi

Unde recomandati montarea sondei pt. sonar ?

cristizz

Corect este sa urmezi instructiunile producatorului.
Daca crezi ca-ti este de ajutor, iti atasez instructiunile pentru sonda Garmin (420S).
Bafta!