Metoda merita atentie

Creat de OldRat, Iunie 13, 2011, 10:41:34 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iliviu

Multumesc, abia astept sa-l vad,
Schulze Surfrider 15-115hp

radasous

Salutare,
M-am amestecat si eu in campania demarata de George Whisstock, am cumparat planuri pentru o barcuta mica, Design 037.
http://www.whisstock.com/page_02.php?page=02&page_id=2.04&design=37
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

nicabogdan1

Citat din: radasous din Ianuarie 07, 2013, 09:53:07 AM
Salutare,
M-am amestecat si eu in campania demarata de George Whisstock, am cumparat planuri pentru o barcuta mica, Design 037.
http://www.whisstock.com/page_02.php?page=02&page_id=2.04&design=37
Salut.Am cumparat si eu Design 037 si tocmai studiez planurile.Ce zici,merita sa ne apucam?
Apă sub chilă și vânt bun din pupa.

radasous

Salut,
De meritat merita, este o barcuta mica si distractiva, numai buna pentru aliniat nervii, cel putin mie asa mi se pare. Si cred ca se poate construi si relativ ieftin, cu placaj de exterior si rasina pentru pardoseli (de fapt amorsa pentru pardoseli epoxidice, asta este mai fluida decat rasina de la Polydis si poate inveseli un placaj  mai amarat). Sunt nehotarat la urmatorul proiect pe care sa il incep, 037, Enigma, Whitey-ul de 5m.
-- Tom Lehrer

gvincentiu

Zi-ne la ce vrei sa o folosesti si te sfatuim noi. Bine sau rau, tu hotarasti.
Ganduri bune !

nicabogdan1

Citat din: radasous din Mai 06, 2013, 10:47:39 AM
Salut,
De meritat merita, este o barcuta mica si distractiva, numai buna pentru aliniat nervii, cel putin mie asa mi se pare. Si cred ca se poate construi si relativ ieftin, cu placaj de exterior si rasina pentru pardoseli (de fapt amorsa pentru pardoseli epoxidice, asta este mai fluida decat rasina de la Polydis si poate inveseli un placaj  mai amarat). Sunt nehotarat la urmatorul proiect pe care sa il incep, 037, Enigma, Whitey-ul de 5m.
hopa.ce-i cu amorsa asta, ca nu am mai auzit? a folosit cineva? ce  diferenta de pret e fata de epoxi?

radasous

Am folosit eu, aproape de 30 litri  :) Este rasina epoxidica folosita ca amorsa pentru pardoseli epozidice din mediu industrial, se da direct pe beton. In intaritor sunt adaugati ceva aditivi pentru a o face mai prietenoasa cu betonul. Cred ca de la aditivi devine mai fluida decat cea de la polydis. Eu am cumparat de la ceva fabricanti din Slatina, Sovecord se numeste firma. In urma cu doi ani era in jur de 350 lei kit-ul de 7 litri.
-- Tom Lehrer

mario38

Citat din: radasous din Mai 10, 2013, 06:14:27 PM
Am folosit eu, aproape de 30 litri  :) Este rasina epoxidica folosita ca amorsa pentru pardoseli epozidice din mediu industrial, se da direct pe beton. In intaritor sunt adaugati ceva aditivi pentru a o face mai prietenoasa cu betonul. Cred ca de la aditivi devine mai fluida decat cea de la polydis. Eu am cumparat de la ceva fabricanti din Slatina, Sovecord se numeste firma. In urma cu doi ani era in jur de 350 lei kit-ul de 7 litri.
si accepta si armarea cu fibra de sticla ?

radasous

Citat din: mario38 din Mai 11, 2013, 12:30:07 PM
Citat din: radasous din Mai 10, 2013, 06:14:27 PM
si accepta si armarea cu fibra de sticla ?
Desigur, am pus si o poza "armata"
-- Tom Lehrer

cristi_pescar

Si eu folosesc acum asa ceva la barca la care lucrez. A costat 230 de lei un kit de 6 litri. De la Europlastic.

nicabogdan1

Citat din: cristi_pescar din Mai 11, 2013, 03:52:06 PM
Si eu folosesc acum asa ceva la barca la care lucrez. A costat 230 de lei un kit de 6 litri. De la Europlastic.
Ceva poze, daca se poate? Multumim.
Asta e  produsul?   TOP EPOXI AMORSA

iliviu

...da, Top Epoxy se numeste. E f. buna rasina. Am folosit si eu 2 kit-uri, insa, trebuie sa va spun ca un kit a fost cu probleme. Nu polimeriza. Pur si simplu, nu polimeriza nici la temperaturi inalte. L-am dus inapoi si mi l-au schimbat.
Schulze Surfrider 15-115hp

catalingr

Citat din: iliviu din Decembrie 10, 2012, 02:47:37 PM
De ceva timp cochetez cu ideea de a construi ceva gen Whitehall 17 (http://www.whitehallrow.com/rowboats/wh_17_sail.php). Momentan nu-mi permit sa cumpar planurile, dar, cautand ceva asemanator (free), am gasit modelul Blackfly si, sunt aproape hotarat sa incep sa cumpar materiale.
Mi-ar prinde bine putin schimb de experienta cu cineva care a construit deja una.

Detalii despre ce si cum se face, am gasit pe un site japonez (http://www012.upp.so-net.ne.jp/kane-toku/Acorn-framepage.html). Chiar daca e in japoneza, dati click pe meniul numerotat din stanga. Merita vazut.

offtopic:Daca e cineva interesat de o canoe, ii pot oferi planurile pentru Hiawatha. (http://bearmountainboats.com/plans/canoe-plans/#!/~/product/category=2192040&id=8201242).