Invitatie

Creat de Thor, Aprilie 01, 2014, 11:28:29 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Ciby

O carte de mult asteptata, cel putin in ce ma priveste. Sper sa nu o ratez si pe asta!
Multumim Thor pentru informatie.

byteworks

Si eu o vreau neaparat, problema e ca acest fel de carti ajung greu in tara, daca ma poate ajuta cineva cu un exemplar sau un magazin online care o va avea dupa lansare ii multumesc mult!

Intersect

Cartea se poate comanda de aici : http://bit.ly/albumpasari
Born to fish,forced to work!!!

byteworks

Cum se poate comanda, nu vad nici o facilitate pentru asta?

Intersect

Trimite un mesaj autorului.

Ciby

byteworks

Mersi Ciby, am comandat-o impreuna cu alte chestii de acolo.

Intersect

Citat din: byteworks din Aprilie 07, 2014, 09:48:59 AM
Cum se poate comanda, nu vad nici o facilitate pentru asta?

Adresa asta o avea pe spatele cartii pentru comenzi,imi pare rau ca nu a mers.
Ai fost prea rapid acum a urcat si adresele pentru comanda.

http://bit.ly/albumpasari

byteworks

Multumesc Intersect, astept cu nerabdare sa o rasfoiesc; de multa vreme ma uit dupa un asa atlas, si uite ca am mai gasit la SOR si un Determinator de pasari comune. Mai intrerup leneveala in barca, in timp ce altii pescuiesc, spionez pasarile.

Intersect

O sa iti placa,imi pare bine ca ai putut sa o comanzi.Imi parea rau ca nu am vazut mesajul la timp sa ti-o iau eu.
Multumiri Pupezicii,din cauza caruia am vazut multe pasari in salbaticie.

Thor

Citat din: Ciby din Aprilie 03, 2014, 07:44:01 AM
O carte de mult asteptata, cel putin in ce ma priveste. Sper sa nu o ratez si pe asta!
Multumim Thor pentru informatie.

Cu placere.
In caz de nevoie, cred ca as putea avea acces la autor. Numai sa-mi spuneti ce va trebuie.

Pupezica

Multumesc Intersect pentru cuvintele frumoase  :) :) :)

Acum cartea... din punctul meu de vedere, o reusita. Mica (format mic), densa, concisa, pentru un incepator ca mine intr-ale pasarilor foarte utila, ieftina (29 lei). Pozele sunt colosale, rezultatul muncii mai multor fotografi profesionisti sau nu, dar talentati, pe care "ii cunosc" de pe facebook.

Singurul meu regret este ca, iarasi dupa parerea mea, pozele sunt photosopate. Acum, ca sa radem putin, ori sunt pozele din carte photosopate, ori eu fac poze foarte proaste (sau prost... ???::) ::) ::). Mi-ar fi placut sa vad ce iese... direct din aparat, dar asta-i numai problema mea, nu scade valoarea cartii.

Ca sa intelegeti ce spun, pun aici doua poze, facute pe vant, nor si ploaie in Delta Neajlovului saptamana trecuta in weekend si va las pe voi sa spuneti daca si care este photosopata si care nu.

Apa sub chila si vant din pupa !!!

cristiantutuianu

A doua imagine crop (care are zoom pe ratzoi )

Pupezica

Corect !!! + Histograma modificata, tonuri de gri, luminozitate etc... toate facute cam haotic de un ne-profesionist. Nici macar n-am photoshopat-o ci am corel-paintuit-o  :D :D :D
Apa sub chila si vant din pupa !!!