salupa delfin

Creat de cristiantutuianu, August 05, 2014, 09:15:25 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Salutare
Stimati colegi doresc si eu sa aflu parerile voastre despre Salupa Delfin
Multumesc

Despre asta e vorba :
http://olx.ro/oferta/salupa-delfin-peridoc-inmatriculat-motor-jonhson-30cp-ID13AC5.html#c89af857cf

ionitzady

Delfinul era singura barca facuta la Galati care mi-a placut . Barca arata k , are oglinda modificata pt cisma lunga si sper sa fie k facuta , de glisat gliseaza foarte frumos  cam botoasa pt gustul meu . Pretul lor pleaca de la 500 e  si nu sa arate rau

bradutzu

Din cate stiu eu aceste barci sunt foarte grele pentru dimensiunile lor si cu ceva probleme de laminare asa ca intalnesti multe cazuri de osmosa
cred ca Vali ne poate lamuri mai bine!
Sa auzim numai de bine!

cristiantutuianu

Multumesc  ionitzady
Multumesc bradutzu
Am auzit si eu ca sunt grele si ca sub paiol ai sanse sa gasesti "bube" daca a facut buba inainte  ;D
Nu eu sunt interesat de salupa un prieten (a se citi ginerele meu )

Astept pareri si de la alti colegi  :)

Cristy

asteapta-l pe Vali si daca te hotarasti negociaza la maxim

kimi

Barca e intradevar cam grea , barca aia e la vanzare de ceva timp si nu s-a dat , verifica sa nu aiba ceva probleme .
Am un prieten care vinde una similara .
http://olx.ro/oferta/salupa-fibra-model-delfin-ID1Nb9n.html

byteworks

Comparati poza din anunt, cu barca si viaductul cu cele din weekendul trecut  :D

cristiantutuianu

Multumesc dragilor
Sincer nu sunt incantat de ea din clipa  in care am vazut pozele ,Ditamai tabla pe oglinda imi da de gandit . Vopsit "gardul"...

Dupa o convorbire telefonica :
-Oglinda a fost rupta ?
-Este din 2001
-Vopsita de actualul propietar
Da am zis sa ,pun si eu o intrebare sa am si alte pareri pentru prietenul meu

Vali

Posibil ca barca din primul anunt sa se vanda mai greu din cauza motorului Johnson de 30 CP / 2 timpi, care e foarte gurmand.
S-a mai discutat pe forum despre Delfinul de la Bratesul Galati, daca se da o cautare pe pagina principala cu "Delfin", apar mai multe topicuri.
Important e unde se va folosi barca (are bordul liber cam coborat). Dpdv strict personal, e o barca putin cam depasita, si se merita doar daca se gaseste la un pret bun.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristiantutuianu

Multumesc Vali pentru informatie.Daca "prietenul" o scoate la un pret bun  sa vezi atunci  tuning .....pe barcaz.... ;D
Am inteles ca se cunoaste cu propietarul ....sa vedem a zis orbul

kimi

Citat din: byteworks din August 06, 2014, 06:52:02 PM
Comparati poza din anunt, cu barca si viaductul cu cele din weekendul trecut  :D
Pozele sunt facute de mine anul trecut , acum apa a ajuns la nivel maxim . :D