INREGISTRARE AMBARCATIUNE IN BELGIA

Creat de deltasub, Ianuarie 22, 2015, 09:24:02 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bbl81

din fericire se mai poate, as adauga eu....maine imi ajunge certificatul de inmatriculare. nu cunosc detalii pentru ca totul a fost intermediat de altcineva. pt cei care nu cred, va trimit in privat poza cu scrisoarea..
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

stefand600

Legea a intrat in vigoare de la 1 Ianuarie 2019. Evident ca cererile operate pana la 31 decembrie 2018 sunt valabile.
Stefan D

bbl81

atunci e clara treaba, m-am incadrat cu cererea inainte de 01 iaunarie.

aditm

Deci pentru Belgia trebuie sa fie trecut in contractul bărcii și în contractul motorului la cumpărător eu și încă un cetățean cu domiciliul în Belgia  :oh sau cum?

deltasub

Legea încă nu a intrat in vigoare deoarece guvernul a căzut iar decretele nu pot fi aplicate deocamdata.
Cand va intra în vigoare se va face inmatriculare (și nu înregistrare ca pana acum), iar barca va trebui sa fie în proprietate de cel puțin de 51 la suta cu un cetatean belgian sau cu resedinta în Belgia

bbl81

adica, peste 5 ani cand expira actele belgiene, am sa o radiez, si am sa o inmatriculez in romania.

pauli

ma poate lamuri cineva cu un sfat: eu tocmai mi-am reinnoit ICP in Olanda (in dec 2018) dar datorita unor probleme pe care le-au avut olandezii prin 2017-2018 pe certificatele de inmatriculare (ICP) nu mai este trecut nimic in dreptul drapelului arborat. Ce inseamna asta practic, daca stie cineva? : ca am barca inregistrata in Olanda dar pot sa arborez orice pavilion? In continuare pe net sunt o sumedenie de intermediari (firme olandeze) care "vand" obtinerea acestui ICP ca dandu-ti dreptul de a arbora steagul olandez

deltasub

pauli

acum 2 ani cand am inregistrat barca dadea! ca doar scrie pe ICPul vechi. deci ce inseamna asta ca pot sa pun orice pavilion?

iulian_cioclin

Am vorbit azi cu un tip e se ocupa cu inmatricularile barcilor pe Belgia.
Concluzia este ca dupa mijlocul lunii februarie se pot inmatricula barcile pe Belgia. Costul ar fi de 150 e inmatricularea, 100 e onorariul si 30 e nu stiu ce taxe. Nu am aprofundat prea mult subiectul cu 50 % cetatenie belgiana, raspunsul a fost ca ne adaptam noilor cerinte.

mariusm piesenoi111

Până la jumătatea lui februarie sau după se pot inmatricula?

AdrianZUZ

Citat din: mariusm piesenoi111 din Ianuarie 28, 2019, 01:35:10 PM
Până la jumătatea lui februarie sau după se pot inmatricula?
Dupa, dar stai la rand ;D

aditm

timberland0910

Citat din: iulian_cioclin din Ianuarie 28, 2019, 12:44:12 PM
Am vorbit azi cu un tip e se ocupa cu inmatricularile barcilor pe Belgia.
Concluzia este ca dupa mijlocul lunii februarie se pot inmatricula barcile pe Belgia. Costul ar fi de 150 e inmatricularea, 100 e onorariul si 30 e nu stiu ce taxe. Nu am aprofundat prea mult subiectul cu 50 % cetatenie belgiana, raspunsul a fost ca ne adaptam noilor cerinte.

Ne lasi si noua un contact te rog ?

iulian_cioclin

0729481920 Cristi Ivan.  Sper sa nu se supere respectivul ca i-am facut reclama.