Barca aluminiu Effeti 14R

Creat de AdrianZUZ, Martie 06, 2015, 12:44:23 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

AdrianZUZ

Citat din: mariusbig din Martie 30, 2016, 06:46:32 PM
Adrian , ce fel de antifurt aveai pe motor ?
Motorul era prins cu suruburi prin oglinda ?

Un lant de pe la motociclete, in nici un caz chinezarie de 2 lei de biciclete, cred ca am cheia in masina. Mai legam peridocul prin Grecia ;D
Prins in 2 suruburi, cu silicon Sika marin, de bati cu ciocanul sa le scoti!

AdrianZUZ

Citat din: ziuamarinei din Martie 30, 2016, 07:12:22 PM
Nu te cred[emoji1] , aveai lansete in barca[emoji1] [emoji1] . Oricum apa arata bine. Pe unde ai umblat?

Am zis! Caterinaca maxima! 8) Nu numai ca s-au etalat ultimele achizitii de yozuri si rapale, dar am si dat din mana vineri-duminica de zici ca eram ocnasi la program. ;D 
Apa e senzatie ... de navigat (362 cota Tulcea) poti intra in toate japstele si lacurile care vara sunt complet inchise, in spatele locurilor de campare gasesti plasele pescarilor!
De mers - Mila36, Sontea, Mitchina, Papadia Noua (se draga), Fortuna, Olguta, Baba Rada, Radacinos,3 Iezere, Bogdaproste,  Lideanca, Eracle, Miazazi ... pescari seriosi :D

ziuamarinei

Citat din: AdrianZUZ din Martie 30, 2016, 08:37:40 PM
Am zis! Caterinaca maxima! 8) Nu numai ca s-au etalat ultimele achizitii de yozuri si rapale, dar am si dat din mana vineri-duminica de zici ca eram ocnasi la program. ;D 
Apa e senzatie ... de navigat (362 cota Tulcea) poti intra in toate japstele si lacurile care vara sunt complet inchise, in spatele locurilor de campare gasesti plasele pescarilor!
De mers - Mila36, Sontea, Mitchina, Papadia Noua (se draga), Fortuna, Olguta, Baba Rada, Radacinos,3 Iezere, Bogdaproste,  Lideanca, Eracle, Miazazi ... pescari seriosi :D
Frumos. Si eu am incheieturile praf. Am tras din greu de cast-uri si spinuri de la inceputul lui februarie, sute de km de fir, dar loco aici pe la Galati-sat cu prietenul comun Octav.
Mai sunt zece zile si gata.
Oricum frumoasa iesirea.

AdrianZUZ

Citat din: ziuamarinei din Martie 30, 2016, 08:48:12 PM
Frumos. Si eu am incheieturile praf. Am tras din greu de cast-uri si spinuri de la inceputul lui februarie, sute de km de fir, dar loco aici pe la Galati-sat cu prietenul comun Octav.
Mai sunt zece zile si gata.
Oricum frumoasa iesirea.

Salutarile mele si catre Octav! Poate ne vedem o data pe apa.

ziuamarinei

Citat din: AdrianZUZ din Martie 30, 2016, 09:26:16 PM
Salutarile mele si catre Octav! Poate ne vedem o data pe apa.
O sa-i transmit. Cu siguranta o sa ne intalnim.

Sosoktm

ooo, dar ce mobilier frumos vatz tras in transatlantic :D. Vezi ca se sta boiereste cu picioarele pe rezervorul pus in spatele banchetei din mijloc ;)
cineva (nu spui cine), a fost de curand in zone limitrofe celor calcate de tine, cu rezultate aproape zero. Dar compenseaza scrumbia, chiar daca cel mai bine se prinde la portofel.
Ca fapt divers pentru pescari (acum in pauza, ca e prohibitie), mergea binisor crapul pe intinsuri/cioate si somotelul la anafoare. Rapitorul aproape absent.

AdrianZUZ

Cu ceva parere de rau, The Rat Boat se VINDE. Sper ca pana la urmatoare iesire (15.10) sa reusesc sa inmatriculez Distrugatorul. ;D

Sosoktm

hai ca o sa fie bine ....repede si uscat ;D

AdrianZUZ

Chiar uscat nu cred  8) cod portocaliu de ploi urmat de cod galben de vant (28-30knt la rafala) ... mizez pe tuica de C-Lung si pe bunul Jack. ;D Pentru mine o sa fie o schimbare in bine de la meniul cu Nurofen, Fervex, ACC, pe care il servesc de Duminica! :-[

Sosoktm

nu ar fi interesanta o continuare a povestii aici? La "distrugator" ma refer ;)

AdrianZUZ

Sa continui aici povestea iubirii fata de neferoase  ;D. Anul trecut pe toamna am tradat (vandut la samsari :-[) italianca urata (Effeti) si achizitionat una bucata finlandeza betiva (Buster M2) denumita in continuare Frantuzoaica ... de la "Sa-ti traiasca frantuzoaica!" sau de la pavilionul sub care circula  8)

Motorosaul este un Tohatsu TLDI 2006 cu max. 64h de functionare conform diagnoza. S-a nascut 40cp dar a crescut la 50cp prin scoaterea restrictiei de pe admisie si schimbarea calculatorului cu unul de 50cp.

Nu am apucat decat o iesire scurta de toamna tarzie, asa ca nu stiu inca daca imi place sau nu ... am mai ajustat cate ceva, am implementat si un motor electric in bot ...

radu andritoiu

frumoasa barca
sa o stapanesti bucuros
so, keep floating for pleasure

ziuamarinei

Adriane sa-ti aduca bucurii.
Fac neamurile astea de vikingi niste barci superbe. E o barca pe care o admir de vreo trei ani. Dupa parerea mea se muleaza perfect pt Delta si Dunare la deplasari lungi.

AdrianZUZ

Multumesc de gandurile bune!

De frumoasa e frumoasa, de bine lucrata e super bine lucrata ... de mers, mai avem de ars ceva benzina pana sa fiu multumit, sau sa ma diagnostichez ferm cu paranoia :-\
Daca e acceptabila vremea as iesi in we pe Snagov, daca nu, next we in Delta.

Sosoktm

buster+yamaha de pe rib = love