O barcuța pentru delta

Creat de ionpescarul, Aprilie 16, 2015, 08:08:21 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

nu te ninge ,nu te ploua,ti se rupe....in doua!!!! 8)

marian giurea

frumoasa cabina,fara suparare,dar seamana cu o nava a rebelilor din star wars ;D

ionpescarul

In ultima zi inainte sa plec pe garla am verificat motorul,am schimbat o garnitura la carburator,apoi am trecut la cizma ,desfac suruburile la inceput curge vreo 2,3 linguri de apa ,apoi un ulei laptos alb.Zic nu e timp de remedieri ,las sa se scurga bine bag ulei nou si vreo 2 linguri de aditiv ca mierea ,care ramane lipit pe piese,chiar cand e apa in grup.(avusesem aditivul bagat si anul trecut)Pregatit de drum.
La coborarea Sulina  am lovit ceva submers care a aruncat motorul la ultima pozitie de basculare.A intrat si multa apa in barca atunci.La aceiasi iesire am mai luat inca o lovitura dar mult mai blanda .Cand traversam Rosu ,am simtit ca am agatat ceva ,dar nu a infranat barca asa tare sa opresc.La intoarcere am hotarat sa iau motorul acasa sa pun la punct cizma.

https://photos.app.goo.gl/S5LmVomGVGdBgVDl1

Axul a fost foarte stramb ,mai mult de cat se vede in clip nu am reusit sa il indrept.Dar am inteles ca abaterea e in cote.

Am gasit nailon de pescuit si in zona arcului de la al doilea semering ( deci nailonul trecuse de primul semering si se ingramadise in spatiul liber de la al doilea semering ,langa arc. 2-3 linguri de aditiv bagat cu uleiul din grup ,ne salveaza multe necazuri.

Haiduc

A iesit frumoasa nea Ioane acum poate sa ploua ca nu iti mai rupe nimic dar piesele de rezistenta sunt cele patru polițe care se vor dovedi de un real folos,
pacat ca eu o am acoperita cu material si nu am de unde prinde asa ceva ca tare bune erau.
Numai de bine sa auzim.

scm_ro

Despre ce aditiv este vorba?
Multumesc

ionpescarul

Citat din: scm_ro din Aprilie 14, 2018, 11:18:31 PM
Despre ce aditiv este vorba?
Multumesc

Unele sunt universale si motor si cutie,nu am tinut cont ,e vascoasa ca mierea si foarte lipicioasa ,eu incalzesc cutia cu apa calda ,apoi trag cu seringa mare veterinara,direct cu furtun,,la un schimb de 250ml bag in jur de 15-20ml

scm_ro

Multumesc. Am schimbat simeringul la cizma la selva si nu cred sa mai fie probleme dar e buna si o protectie in plus.

timberland0910

Citat din: ionpescarul din Aprilie 14, 2018, 06:10:34 PM
In ultima zi inainte sa plec pe garla am verificat motorul,am schimbat o garnitura la carburator,apoi am trecut la cizma ,desfac suruburile la inceput curge vreo 2,3 linguri de apa ,apoi un ulei laptos alb.Zic nu e timp de remedieri ,las sa se scurga bine bag ulei nou si vreo 2 linguri de aditiv ca mierea ,care ramane lipit pe piese,chiar cand e apa in grup.(avusesem aditivul bagat si anul trecut)Pregatit de drum.
La coborarea Sulina  am lovit ceva submers care a aruncat motorul la ultima pozitie de basculare.A intrat si multa apa in barca atunci.La aceiasi iesire am mai luat inca o lovitura dar mult mai blanda .Cand traversam Rosu ,am simtit ca am agatat ceva ,dar nu a infranat barca asa tare sa opresc.La intoarcere am hotarat sa iau motorul acasa sa pun la punct cizma.

https://photos.app.goo.gl/S5LmVomGVGdBgVDl1

Axul a fost foarte stramb ,mai mult de cat se vede in clip nu am reusit sa il indrept.Dar am inteles ca abaterea e in cote.

Am gasit nailon de pescuit si in zona arcului de la al doilea semering ( deci nailonul trecuse de primul semering si se ingramadise in spatiul liber de la al doilea semering ,langa arc. 2-3 linguri de aditiv bagat cu uleiul din grup ,ne salveaza multe necazuri.

Nu iti faci asa ceva si scapi de axe indoite ?

byteworks

Sigur, pe langa reparatiile de mai sus vei mai avea si ceva bani aruncati pe cusca asta.

timberland0910

Citat din: byteworks din Aprilie 15, 2018, 10:39:43 PM
Sigur, pe langa reparatiile de mai sus vei mai avea si ceva bani aruncati pe cusca asta.

Sa inteleg ca nu ajuta ?? Nu de alta da veea sa imi fac ,pt ca am rupt cateva pale anul trecut

byteworks

Eu unul ma indoiesc ca ajuta, plus ca iti dai seama ce se intampla cu aia pe un lac cu vegetatie submersa.

timberland0910

Citat din: byteworks din Aprilie 16, 2018, 09:00:20 AM
Eu unul ma indoiesc ca ajuta, plus ca iti dai seama ce se intampla cu aia pe un lac cu vegetatie submersa.

Am inteles .Eu imi fac pt protectia impotriva bustenilor si cate un bolovan .Folosesc barca exclusiv pe Fantanele Belis unde vegetatia e cam la 15 metri de luciul apei .

teo pes

Eu mi am facut protectia singur si de 4 ani nu am mai indoit si rupt nimic, nici la elicea cu pas variabil din compozit!,nu mi aduc aminte sa fi agatat ceva , marele avantaj este la mal!! ;)
Viata i grea !!  Dar trece !!

timberland0910

Citat din: teo pes din Aprilie 16, 2018, 01:42:36 PM
Eu mi am facut protectia singur si de 4 ani nu am mai indoit si rupt nimic, nici la elicea cu pas variabil din compozit!,nu mi aduc aminte sa fi agatat ceva , marele avantaj este la mal!! ;)

Eu am rupt o pala cand dadeam cu spatele de la mal ...ceva colt de stanca , viteza ft mica dar s-a si oprit motorul ..axul e in parametri ..daca aveam "cusca " salvam 350 ron 😊