FS14

Creat de purjulius, Mai 16, 2015, 04:39:55 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

purjulius

Merci Silvian....acum ma simt vinovat :) :) . Ma mai gandesc poate o chituiesc.

lipan

Citat din: purjulius din Iunie 05, 2015, 10:02:19 AM
Apropos de unde se pot cumpara baloanele ceramice? Multumesc.
Petru cei interesaţi de cenosfere, microsfere de sticlă, sau altele de acelaşi gen, vă dau coordonatele unui bun prieten care lucrează la o multinaţională care produce aşa ceva şi care cunoaşte foarte bine domeniul şi mi-a promis că o să încerce să vă ajute, atât cu informaţii, cât şi cu produsul:
0726 266 900 Răzvan

Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

silvian2009

Pt putin.
Repet: strat subtire, doar corectezi mici imperfectiuni din urma slefuirii si netezesti frumos suprafata fibrei in general.
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

purjulius

Silvian ce optiuni de vopsele care sa se preteze la epoxi sunt pe piata...ma intereseaza un crem si negru? Multumesc

silvian2009

Din cate cunosc, merg f bine cele poliuretanuce bicomponente. Dupa ce termini de comisar suprafetele, degresezi bine si vopsesti. Sau pt un rezultat garantat, supa deversate, dai un grund epoxidica, dupa care vopsesti.
Spor la treaba!
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

mariusm piesenoi111

Citat din: silvian2009 din Iunie 09, 2015, 10:48:33 PM
Din cate cunosc, merg f bine cele poliuretanuce bicomponente. Dupa ce termini de comisar suprafetele, degresezi bine si vopsesti. Sau pt un rezultat garantat, supa deversate, dai un grund epoxidica, dupa care vopsesti.
Spor la treaba!

Foarte tare uneori autocorectul ......comisar, supa......deversate :)

silvian2009

Adevarat. Nici nu mi-am dat seama ... :)
Yohji Yamamoto

purjulius

Eu am tacut chitic.. Am crezut ca e ceva limbaj de marangoz. Am incercat pe google...nimic... Apoi am sunat la capitania Dej. :)  :)

silvian2009

Capcompas n-are butoane de LIKE ca pe barcaholic, ca ti-as fi dat unul la comentariu :)
Yohji Yamamoto

purjulius

Zilele astea.....banchete..

purjulius

Putina flotabilitate

dany

Fa cate o gaura de scurgere a apei la fiecare compartiment etans spre chila barcii.Apa de la condens sau doamne fereste spartura a compartimentului se va prelinge si se v-a duce unde vrei tu,adica afara....Zic si eu 
Acum am vazut...Incepand de la prova spre pupa ,in dreptul chilei fa gauri de scurgere a apei pana la oglinda.Daca ve-i pune dublu fund etans[paiol]atunci e musai sa ai sistemul de scurgere a apei pus la punct.

purjulius

Salut Dany.... Ok fac scurgere dar acolo e plin de spuma....unde se face condensul?

dany

''BARCA MEA PAPUC''semnat Dany.Urmareste ce am scris si pozele de acolo si ve-i vedea care-i treaba cu spuma imbibata de apa.Poate ca nu am dreptate in privinta asta dar asteapta sa intre pe forum adevaratii....

Vali

Citat din: purjulius din Iunie 22, 2015, 11:04:14 AM
Putina flotabilitate

Eu as fugi de spuma poliuretanica precum copiii de baubau. Mai bine foloseai ori extrudat (cu celula inchisa), ori expandat obisnuit, taiat la volum si bagat in saci menajeri. Cred ca era mai bine daca si spuma o expandai in saci menajeri, sa ia forma spatiului acela, dar sa nu fie in pericol de imbibare cu apa.
Putin mai inainte ti-am dat si forward la proforma, cand mergi la banca, platesti in numele meu, si in vreo 2 zile vine curieru'.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau