OZN

Creat de pelicanul, Iulie 03, 2015, 04:17:57 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

pelicanul

OZN
Ia uitati-va ce OZN a aparut in Eforie!  :) O fi ruda cu Fly Fox -ul? Stie cineva?

peb5

Si o poza de sus:

Thor

Citat din: peb5 din Iulie 03, 2015, 05:02:59 PM
Si o poza de sus:

Da' OZN-ul, unde-i OZN-ul? Sau poza este facuta din OZN?

iulian_cioclin

Adevaraciune! Asta-i sigur facuta de Modi.  ;D

bbl81

Citat din: iulian_cioclin din Iulie 03, 2015, 08:19:58 PM
Adevaraciune! Asta-i sigur facuta de Modi.  ;D
:-)))))))
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

peb5

Poza este facuta de pe faleza. OZN-ul se afla in mijlocul pozei, asa zic eu. Intamplator fusesem in delegatie cu o zi in urma si am facut cateva poze pentru mine. Aceasta este una dintre ele in care se identifica cel mai bine obiectul.

Thor

Citat din: peb5 din Iulie 04, 2015, 05:55:23 PM
Poza este facuta de pe faleza. OZN-ul se afla in mijlocul pozei, asa zic eu. Intamplator fusesem in delegatie cu o zi in urma si am facut cateva poze pentru mine. Aceasta este una dintre ele in care se identifica cel mai bine obiectul.

"Azi o vedem si nu e..."

peb5

Thor, vad ca ai ceva cu postarile mele, iti place sa iei lumea la misto si sa tai puncte.
Eu am vrut sa prezint amplasamentul acelei ambarcatiuni si ca se afla in mijlocul altor ambarcatiuni respectabile, iar pentru exemplificare o sa atasez poza editata pentru ca dumneata s-o poti identifica.
Probabil la postarea acestui mesaj vei mai taia un punct ca-ti face placere.

Thor

Citat din: peb5 din Iulie 05, 2015, 11:20:39 PM
Thor, vad ca ai ceva cu postarile mele, iti place sa iei lumea la misto si sa tai puncte.
Eu am vrut sa prezint amplasamentul acelei ambarcatiuni si ca se afla in mijlocul altor ambarcatiuni respectabile, iar pentru exemplificare o sa atasez poza editata pentru ca dumneata s-o poti identifica.
Probabil la postarea acestui mesaj vei mai taia un punct ca-ti face placere.

Acum am zarit-o in mijlocul respectabilelor...
Da' nu ma prind ce puncte tai eu. N-am stiut ca matale te superi vis a vis de un comentariu asa de banal. Cat despre "lumea la misto"... Te rog sa postezi, in continuare, ce vrei, fara nicio grija. Nu mai comentez. Chiar nu stiu ce puncte as putea taia si asta sa-mi faca si placere. Daca as sti...

Fritz

Bine zis OZN ... Am mai vazut barci urate ... :o ...si construite ,,din talent si abnegatie " ... de mesteri priceputi in ale lemnului... Dar asta e in Top 10.
Acel mobilier de gradina ...mai are o calitate in plus ...Pluteste.  Oare ? Si Arca lui Noe plutea ...
Nu-i nici de glisare..nici de deplasament. Bani aruncati.  Foarte multi...Pacat ...

pelicanul

Fly Fox -ul de care vorbeam e asta de aici: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,18.15.html
Are cam acelasi aspect de mobila cu intarsii si de aia m-am gindit ca or fi rude ... :)

Fritz

Ehe ...Fly Fox-ul are carena de deplasament ...clasica ...si chiar arata bine ..din lemn. Nu-i trebuie nici motor prea mare. Nici cu un catarg si vele nu i-ar sta rau .  :) ...si fara toate tevile ale din inox din spate ...
Mai poate fi retusat ...pe ici pe colo ...

Am vazut in port in Bodrun cateva veliere superbe din lemn ...Lemn natur ( sigur cu epoxy )...O sa caut cateva poze...
OZN-ul e un kitch ...ceva de genul  ,,old fashioneted & unuserfull boat "...

solpet

Citat din: Fritz din Iulie 06, 2015, 09:26:58 AM
Nu-i nici de glisare..nici de deplasament. 
E de mahon ! :-))

Fritz

Da ..pacat de materiale...Asa e cand ai bani in exces si vrei sa iesi in fata !!! Iti iei un ,,cal troian" si-l duci in port. Mai platesti si stationarea ..pe langa altele ...
Uite ce fac turcii din lemn ...la Bodrum ...Nu din mahon ...Ateliere cu traditie in care lemnul chiar prinde viata ...carene clasice de deplasament ...Cu astea strabat marea zilnic ...cu turisti . Merg mai mult cu motorul , dar arata altfel. Iti incanta ochiul ...

https://www.youtube.com/watch?v=hctvrogbE5Q

Fritz

am gasit ceva din Bodum...din lemn...