Pareri barca aluminiu model vechi!

Creat de catab, Iulie 23, 2015, 04:48:06 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

pai pune poze si cu alternativa, sa mai avem la ce ne da cu parerea.  :)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

ionpescarul

Citat din: catab din August 04, 2015, 06:28:25 AM
Ma bucur ca s-a creat un subiect pe tema asta si ca v-am aflat parerile legate de barca. Asa cum Vali a sesizat nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa iau barca la pretul cerut, si am zis asta la inceput, cum ca as vrea sa faceti abstractie de pret si sa-mi dati o parere despre barca. Inca mai cred ca merita un 1000-1200 de lei in stadiul in care este si apoi rabdare, imaginatie, indemanare si perseverenta in reconditionare.....toate cu acordul nevestii, bineinteles.
Si da, e adevarat ca nici prin cap nu mi-a trecut ca ii voi pune un motor mai mare de 20, ba chiar ma gandeam la o proba cu 5 cai, asta pentru ca barca e la mine in localitate si nu trebuie sa fac un efort prea mare.
Ramane de vazut, pentru ca intre timp a mai aparut o oportunitate si trebuie sa ma hotarasc repede.
Multumesc pentru pareri!

Daca era dupa nevasta,nu mai aveam nici macar o undita de alun de 3m. Am purtat razboaie reale ,care pe care.

mariusbig

Catab - daca ai aduce barca asta sau varianta a 2-a la Dunavatul de Jos intre 12 si 15 august te ajut eu cu urmatoarele : motor de 10 , 20 si 30 cp 4t honda - cizma scurta si un 40 yammy autolube 2t cizma lunga, plus hidrofoil daca vrei . da-mi mp daca ai nevoie

catab

Gata! M-am hotarat, am vorbit cu omul, am fost in Delta si am luat-o! Asta e barca, o nemteasca sport  din 74-75, marca "Fiberline", pe care am identificat-o apoi ca fiind modelul G12. 4m lungime cu 1.65 latime, fara parbriz dar are rama parbrizului, cu husa originala, cu timoneria originala, carena in stare foarte buna, gelcoat de fabrica, fara nici un fel de alt accesoriu, doar gaurile de la tacheti si lumini.
Pt. mariusbig...multumesc de intentie dar prea curand nu cred ca o sa am posibilitatea. Ce e importanta e intentia. Vorba 'ceea "Lume multa, oameni putini!"

Vali

Salut Catalin si sa o stapanesti sanatos. Cred ca e o alegere mult mai buna decat tabla aia veche.
Rugamintea e sa deschizi un topic nou, daca ne vei povesti in continuare despre aceasta salupa.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

catab

Cu placere, ba chiar o sa am nevoie de sfaturile voastre, atata timp cat ceea ce stiu despre barci stiu datorita voua si forumului si pana acum un an eram necunoscator.

mariusbig

Felicitari Catab si sa te bucuri de ea. Daca o vei folosi ocazional monteaza un 15-20 cp in 2t cu elice pas 10 si ai si de plimbare , pescuit sau transport greutate.
Plimbari placute si fir intins.