Problemă FS14

Creat de 12iuli34, August 26, 2015, 12:49:49 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12iuli34

Astăzi am reușit să pun fibra pe barca. Mi-a intrat un kit de rășină (4+2) pe toată barca. Până acum am consumat 2     kituri de rășină. Atașez foto:

12iuli34

După doua straturi de rășină.

Nicolae Constantin

Frumos. Felicitări. Aștept poze noi.

12iuli34

Intoarsanormal și dat fibra la interior. Am terminat cele 4 kituri de fibra. Va trebui să comand cred încă 2 kituri. Atașez foto.

Nicolae Constantin

Proiectul Avansează?  Aștept noutăți.  Mă apuc și eu de ia dar din șipci de lemn. Spor la treaba.

12iuli34

12iuli34

Lipit stingheri, și coaste.  Banchetele sunt puse de proba. Încă nu am lipit  suporți pentru  ele. 

12iuli34

Am pus o poză de două ori. Scuze. Alte foto.

purjulius

Foarte bine arata! Felicitari!

Nicolae Constantin

Ai mai lucrat la barca? Ai rezolvat problema cu lantetii de fag? 

12iuli34

Astăzi am subtitrare lati la abricht până la dimensiunea de 40x15. Am ajuns la cca. 8kg cu ele  după tăierea la dimensiunea care trebuie. Este lemn de frasin.

12iuli34

Dragi colegi am găsit un motor de 8 cai pe care aș vrea să -l cumpăr dar vânzătorul spune că are de la menghina până la placa anticavitatie 48cm. Oglinda mea are 50cm. Cât ar trebui să aibă cizma motorului. Și până unde se măsoară  deasupra s-au sub placa anticavitatie.?

Betto

Cred ca fotografia este suficient de explicativa.
(Înălţimea de montare a motorului afectează foarte mult eficienta de rulare a barcii. În cazul în care înălţimea de montare este prea mare, cavitatie tinde să apară, reducându-se astfel timpul de propulsie. In cazul în care montarea este la o inălţimea prea scăzută, rezistenţă la apă va creşte şi, prin urmare, reduce eficienţa motorului. Nivelul de inaltime l 25mm motor, astfel încât placa anti-cavitaţie este între partea de jos a barcii şi un nivel de 25mm  sub aceasta.)

12iuli34

Mulțumesc de lămurire. Și niște poze :

12iuli34

Sonar lowerance elite 4 chirp, tocmai sosit din SUA.