Barca fibra sticla

Creat de Haiduc, Martie 02, 2016, 12:48:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Haiduc

Multumesc frumos nea Gica si multa sanatate numai de bine sa auzim

byteworks

Este cea mai frumoasa prelata pe care am vazut-o vreodata. Felicitari realizatorului si tie!

Haiduc

Multumesc  @byteworks si eu am ramas uimit de cat de bine a lucrat omul kiar nu credeam ca va iesi asa dar am reusit

Numai de bine sa auzim

Thor

Citat din: Haiduc din Iulie 17, 2016, 10:36:22 PM
Salut Thor

Da totul este facut de el si skeletul este facut din inox iti atasez o poza ca sa  vezi inceputul
Toate bune

Salut,
Excelenta lucratura. Sa te bucuri de ea!

Haiduc

Multumesc @Thor si sa ne bucuram toti de ele

mikcutu

Salutare,

Incep sa adun informatii despre "barca ideala" pentru pescuit in Delta Dunarii si m-am hotarat pentru Lotus Convert sau Major.
Ca prima intrebare, as fi curios sa stiu cum le pot deosebi la o prima vedere.

Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.

Haiduc

Salut @mickutu
Barca ideala nu stiu cum o poti gasi(intdeauna vor fi plusuri si minusuri) asta si in functie de ce asteptari ai de la o barca si cam ce vrei sa faci cu ea.Aici ai sa gasesti destui colegi cu state veki care au avut multe barci si Care te pot indruma spre o barca dar numai de tine de ce vrei sa ai.
Spor la treaba

Alex1958

Haiducule,
Cum dormi in barca ta? Cat e distanta dintre bancheta si compartimentul din pupa? Pui ceva deasupra banchetelor?
Astia fac barci numai pentru tanchisti!
Pe vremea mea, cand te recrutau pentru armata in clasa a 12-a de liceu, p'aia mici de statura ii repartizau la tancuri.
La cabinata mea a trebuit sa-i re-aranjez tamplaria in cabina ca sa pot dormi intins (192 cm).
Toate barcile la care m-am uitat au locuri de dormit pentru mignoni!
Altfel barca si husa sunt foarte reusite, sa le stapanesti sanatos si sa-ti aduca bucurii!

Haiduc

Salut @ALEX1958

cum ajung acasa diseara iti raspund la toate intrebarile (trimite mi nr. de tel)incapi in ea cu siguranta si de dormit dormi bustean

Sa auzim numai de bine

mikcutu

Citat din: Haiduc din Septembrie 19, 2016, 09:00:42 PM
Salut @mickutu
Barca ideala nu stiu cum o poti gasi....

"Barca ideala" am gasit-o deja. sunt decis asupra unui lotus. Inca nu sunt hotarat intre modelul Convert sau Major.
Din acest motiv intrebam cum le pot deosebi la o prima privire. Este ceva distinctiv intre cele 2, care sa poate fi usor observat de o persoana care nu are cunostinte suficiente in domeniu?

Merci.

Haiduc

Vorbeste cu VALI el este cel mai in masura sa iti spuna

ionpescarul

Citat din: Haiduc din Iulie 17, 2016, 10:13:13 AM
Salut Marius
Da este barca mea si este un River2  5,10x1,50 am facut inchiderea totala sau partiala depinde cum vrei sa mergi cu ea(totul se monteaza din barca fara prea mult efort in 10 minute este gata)dupa ce ani la rand am stat pe malul apei fara sa ma deranjeze nimeni, am zis ca e cazul sa trecem la alt nivel sa zicem asa din cauza celor care nu te mai lasa sa campezi ca stricam fauna vezi doamne sau sa ciuguleasca si ei ceva in cele trei-patru zile cat stam noi la o partida.Acum nu e voie campatul nicio problema nu se mai pot lua cu tine in brate voi sta in ancora si sper ca nu vor mai gasi altceva decat poate ca am barca murdara😃  Plus ca daca vrei sa faci un traseu mai lung nu mai stai sa cauti un loc bun pentru pus cortul a venit noaptea husezi tehnica si dimineata pleci mai departe asta ca sa nu mai vorbim cand esti doi si stai tot timpul cu grija cortului lasat pe mal ca atunci cand te intorci gasesti si maturat.
Dar sa revenim la intrebarea ta am plecat de la un bimini si am ajuns la ce Se vede, husa este facuta la Corbeanca langa Bucuresti de Marian Dorobantu are si anunturi pe pro barca, tin sa spun a omul este scump darstie ce face jos palaria pentru el husa este putin zis țambal este beton.Eu sunt foarte mandru de ce a facut si multumit la maxim si nu vreau sa il perii dar asta e realitatea ansamblul a fost facut in doua saptamani cu barca dusa la el la atelier si materialul este tesilcover un matrial impermeabil cauciucat si elastic care are garantie tri ani dar avend in vedere ca eu ti barca in garaj nu o sa am probleme
Daca te intereseaza iti trimit numarul lui si puteti vorbi daca te intereseaza dar omul este foarte solicitat
Atasez cateva poze ca sa vezi despre ce e vorba

Adevarat cel mai frumos cort,mai ales in poza de avatar(vedere de sus) e super.

ziuamarinei

Salut.
Am avut un Lotus Major de la DunareaNautica. Multumit in general dar sectiunea semirotunda a barcii iti va distruge gleznele, la motorizari mari peste 30hp are tendinta de bandare . Nu vreau sa-ti recomand x sau y tip de barca incearca sa gasesti ceva cu sectiunea in V cu un dublufund  sau paiol drept. Eu personal sunt la a treia sau a patra ambarcatie, in afara de lotus toate au avut sectiunea in V si dublufund . Iti garantez ca dupa trei zile de stat in barca la spining sau stationar ai sa regreti un paiol.

tudy

Prelata e perfecta. Dupa ce m-am uitat la poze nu am găsit niciun defect. Totusi, daca poți să ne spui, cât e halatul. Cât a ajuns.

Haiduc

Salutare la toata lumea

Multumesc Nea Ioane intradevar a iesit extraordinara dar trebuie sa multumesc eu in primul rand lui Dragos@ziuamarinei de la el am luat idea si am mai imbunatatit putin pentru necesitatile mele sper sa il gasesc pe balta sa ii fac o cinste cum trebuie pentru proiectul initial
@Tudy cat despre cat a facut halatul vorbim in privat ca trebuie respectat regulamentul dupa cum spune si Vali

Sa auzim numai de bine