Barca fibra sticla

Creat de Haiduc, Martie 02, 2016, 12:48:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

12iuli34

12iuli34

radu andritoiu

ce importanta are, barcile, pescuitul si femeile frumoase ne bucura sufletele si ne golesc buzunarele, se aseamana

Haiduc

Buna dimineata

Scuze daca am deranjat pe cineva mai glumim si noi si asa viata e prea scurta
Asa ca inca o data te rog sa ne scuzi gandeam cu voce tare

Haiduc

Salutare tuturor
Dupa multe asteptari m am hotarat la un river2 de 5,10x1,67x0,20 de 120kg
cu suzu de 20cp merge cu 39km/h.Doi adulti si un maruntel de 9ani si ceva bagaj cam 50kg cu rezervor cu tot,sper sa fi luat decizia buna.

radu andritoiu

Salutare prietene
S o stapanesti bucuros si sa ai parte de multe expeditii nautice
O barca poate aduce atat de multa bucurie

Haiduc

Multumesc frumos

Si sa avem parte de multe expeditii impreuna noi si toti cei carora le place sa umble pe ape

Haiduc

Acum trebuie sa ii facem si o sigla frumoasa Cap compas cu raza vanturilor dar sa ved unde gasesc un colantar dibaci ca sa stabilim dimensiunile(eu zic ca un 40x20 ar fi suficient) ce zici sau are cineva idee cam cat trebuie sa fie dimensiunea
Astept pareri de la cei care au facut sigla pe barca

Vali

Uite haiducule aici: http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1054.msg16914.html#msg16914
Iei pe un stick poza si ti-o faci abtibild la un centru din-ala de inscriptionari.

Problema e ca o sa se vada nasol pe lateralul barcii tale in clinuri, asa ca poate o pui pe oglinda sau undeva unde sa nu stea pliata. Tu alegi :).

Felicitari pentru barca, sper sa fie ceea ce ti-ai dorit. Ne vedem in gashca in curand pe ape, zilele astea ma lansez si eu.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Haiduc

Multumesc Valica
Un mare boier cu un mare caracter ca de fiecare data, raman dator la tine forever se stie.Cat de curand ne vom vedea pe apa si vom face ce stim noi mai bine🍗🍖🍻🍷.Eu zic ca tu fiind un guru al nostru sa incerci sa organizezi in fiecare an o intalnire undeva pentru a ne putea cunoaste unii cu ceilalti si a socializa si altfel decat pe calea netului.
Asta asa ca o propunere eu zic sa deschizi o sectiune unde sa isi dea cu parerea fiecare daca este bine sau nu sa facem o ANUALA din asta
Inca o data multumesc VALICA si sa ne luminezi mereu cum stii tu👍

mariusm piesenoi111

Salutare Mihai și felicitări pt achizitie (mai bine mai târziu decât niciodată)
Am o întrebare la tine: barca din avatar e barca ta?
Dacă da atunci trebuie sa ne spui cum și de unde ai făcut închiderea aia dungata ca e superba.

Haiduc

Salut Marius
Da este barca mea si este un River2  5,10x1,50 am facut inchiderea totala sau partiala depinde cum vrei sa mergi cu ea(totul se monteaza din barca fara prea mult efort in 10 minute este gata)dupa ce ani la rand am stat pe malul apei fara sa ma deranjeze nimeni, am zis ca e cazul sa trecem la alt nivel sa zicem asa din cauza celor care nu te mai lasa sa campezi ca stricam fauna vezi doamne sau sa ciuguleasca si ei ceva in cele trei-patru zile cat stam noi la o partida.Acum nu e voie campatul nicio problema nu se mai pot lua cu tine in brate voi sta in ancora si sper ca nu vor mai gasi altceva decat poate ca am barca murdara😃  Plus ca daca vrei sa faci un traseu mai lung nu mai stai sa cauti un loc bun pentru pus cortul a venit noaptea husezi tehnica si dimineata pleci mai departe asta ca sa nu mai vorbim cand esti doi si stai tot timpul cu grija cortului lasat pe mal ca atunci cand te intorci gasesti si maturat.
Dar sa revenim la intrebarea ta am plecat de la un bimini si am ajuns la ce Se vede, husa este facuta la Corbeanca langa Bucuresti de Marian Dorobantu are si anunturi pe pro barca, tin sa spun a omul este scump darstie ce face jos palaria pentru el husa este putin zis țambal este beton.Eu sunt foarte mandru de ce a facut si multumit la maxim si nu vreau sa il perii dar asta e realitatea ansamblul a fost facut in doua saptamani cu barca dusa la el la atelier si materialul este tesilcover un matrial impermeabil cauciucat si elastic care are garantie tri ani dar avend in vedere ca eu ti barca in garaj nu o sa am probleme
Daca te intereseaza iti trimit numarul lui si puteti vorbi daca te intereseaza dar omul este foarte solicitat
Atasez cateva poze ca sa vezi despre ce e vorba

Thor

Infrastructura, respectiv scheletul (scheleții?) sunt facuti tot de meșter?

Haiduc

Salut Thor

Da totul este facut de el si skeletul este facut din inox iti atasez o poza ca sa  vezi inceputul
Toate bune

acig

Frumoasa lucrare  ;
Felicitari si cat mai multe stisfactii !
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten