Barca fibra sticla

Creat de Haiduc, Martie 02, 2016, 12:48:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mariuspopa69

In primul rand sa nu se gadile si sa stropeasca. In rest... daca sta bine in viraje, fara sa fiu nevoit sa pun aripioare la motor e ok.Tot suzuki de 20 am sa iau dar modelul efi cu trim ;)

Haiduc

Nu face drifturi la viteza(dar depinde cat)cu 20cp tot suzu si tot efi dar fara trim de data asta iei 39km/h cu o incarcatura totala de 45mot+120barca+75kg eu +105kg partener merge foarte bine dar atentie la miscarile bruste pe care le fac cei din barca deregleaza centru de greutate si devine instabila in comparatie cu barcile mai late.
La spining nu te incurci cu partenerul si nici nu se balanseaza kiar daca partenerul arunca in toate directiile😃😃intelegi tu.Nu te stropeste la val avand o buza in exterior care cat ar fi valul de marisor arunca apa in afara asta sa nu fie vant care sa aduca stropi in interior
In rest este o barca raport calitate pret ok si o poti face cu cizma lunga sau scurta fara taxe suplimentare asta in functie de ce motor ai
Daca vrei sa vezi cum merge trimite mi nr pe privat si iti trimit un filmulet sa vezi daca e ce vrei tu
Numai de bine la toata lumea

Mariuspopa69

Haiducu mare om mare caracter!!! Iti multumesc pentru toate sfaturile si imaginile pe care mi le.ai dat. Sper sa ma revansez fata de tine candva, cumva ;)
Toata stima pentru acest forum si mai ales moderatorul lui !

Haiduc

Salutare
Nu ai pentru ce @mariuspopa69 aici suntem o comunitate mica de oameni care au ca pasiune tot ce tine de ape/barci si ne ajutam intre noi cu tot felul de sfaturi sau pareri indiferent daca sunt bune sau nu asta depinde de fiecare si de intamplarile prin care a trecut.Cat despre administrator jos palaria tine gasca unita si ne mai si corecteaza uneori cand batem campii.Rezolva tu cu barca si avem timp si de restul

Numai de bine tururor

Freemind

Salutare,

Haiduc, tocmai am dat comanda pentru un River 510...
O sa-i pun tot un motor de 20 hp, iar iesirile vor fi exclusiv pentru plimbare ori spinning, fara prea multe bagaje si fara greutate mare pusa pe ea.

Calculul meu e urmatorul: barca 130 + motor 60 + 2 persoane 180+bagaje 50 = 420

Acum, pana o sa ma prind eu cum sta treaba cu barca asta, ma poti ajuta si pe mine cu ceva detalii (plusuri si minusuri)?

radu andritoiu

ptr spin trebuie sa stai bine cu gimnastica
so, keep floating for pleasure

bradutzu

sal
Am un prieten care are un river si a prins la spinning cativa somni de peste 50 kg asa ca.......
Mie chiar imi place barca!
O zi buna
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Salutare la toata lumea
barca este ok! lasa-l pe Radu ca la el cat este barca de lata tot mai trebuia putin, din punctul meu de vedere ar merge mult mai bine cu 25hp asa cum scrie producatorul fata de 20hp cat am eu dar asta e mai bine mai incet decat deloc.Referitor la spining nu te speria am dat si 3 din barca dar trebuie sa sti cam cum sa dai.Pentru 2 este mai mult decat perfect, unu in fata unu in spate nu va veti incurca niciodata si nici nu balanseaza tare.Eu nu am avut probleme cu balansul si numai din barca pescuiesc mai mari probleme am avut cu dobitocii care trec pe langa tine fara sa incetineasca in timp ce tu esti ancorat.
Numai de bine sa auzim

radu andritoiu

2 pescari la spin in barca river trebuie sa fie zvelti si sa nu faca miscari bruste, daca cnu vor sa faca baie;
mihaita, tu pescuiesti la stationar, te ai asezat in cur si nu prea mai faci miscari;
noi, spiningarii facem sute de lansari in diverse zone, ceea ce presupune multa vanzoleala;
nu i vorba ca nu pot sa pescuiasca doua persoane datorita lungimii barcii, latimea e baiul, e foarte ingusta in zona de contact cu h2o;
cred ca nici nu prea gliseaza in adevaratul sens, ci mai mult e o semiglisare
ingustandu se inspe oglinda cred ca e mai mult o barca de deplasament, motiv ptru care e inutil un motor de 25 cai, care are 3 pistoane si 70 kg
insa e o barca clasica frumoasa ce se strecoara usor prin canalele deltei

Haiduc

Bine le zise i ma raducule ma fara tine eram pierduti😃

radu andritoiu

cati sunteti pierduti si pe unde ? poate  prin barca
nu inteleg de ce te simti afectat
o parte din cele afirmate le am citit intr o postare a unui coleg de forum chiar pe pagina de facebook a producatorului, iar colegul chiar stie cu barcile, nu ca noi doi profanii
cealalta parte , din propriile constatari cu barca unui prieten, il cunosti si tu, are scris pe barca " haiduc
fiecare dintre noi apreciem calitati diferite la barca aleasa, unii forma, altii comportamentul pe apa, calitatea executiei, pretul si asmd ...
acuma daca va asteptati ca o barca gandita in jurul anilor 80[ cand altele erau asteptarile si intrebuintarea ] , va puteti p[ierde cat doriti, chiar cu 25 de cai si sonar in barca
cum am spus, este o barca frumoasa, ingrijit lucrata, insa fara calitatile barcilor gandite  si construite ptr un regim de glisare , lucruri p[e care ti le am spus cand impreuna am fost la tulcea sa vezi barca

Haiduc

Inkidem discutia ca ne ducem departe

drmarius

Barca lui Haiduc am vazut o pe Snagov. Totusi vorbim despre o barca de peste 5m care trebuie sa fie destul de stabila. Radu cred ca putin exagerezi. Pe langa partea practica tin minte ca este foarte frumoasa pe apa.

radu andritoiu

pisicherule, te cunosc de mai bine de 10 ani, insa nu te credeam atata de glumet

iris

Radu,ce pescaj are barca ta,cand acostezi?
  Multumesc.