Raid Romania

Creat de x_petrolist, Aprilie 20, 2011, 09:06:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

nicu

de vineri seara Razvan -capitanul Legendei Dunarii ajunge la locatia de lansare Plopu!
sambata toata ziua -acomodare -intalnire raidisti-socializare imprieteniri-prospectie tabara ,parcare ,lansare barca ,barci ... povesti de seara ...folk ...cenaclu flacara ...lampioane ...etc
https://www.facebook.com/pages/Raid-Romania/181696815270892?fref=ts

byteworks

Primul echipaj dezertor de la Raid Romania 2014 (Bouboulaki) prezinta cateva poze.

Mars de dimineata la motor din gura Dunavatului pana aproape de insula Popina si retur la vela.

Din gura Dunavatului pe Razelm spre Peritesca, Mihai & Vidra.

Si o parte din gasca.

La Periteasca, premiera pentru mine, e foarte frumos acolo. Prietenii stiu de ce.

Din observatorul de la iesire din Periteasca spre Razelm.

La Perisor, dragoste veche.

Delta si Marea, apa dulce si sarata la distanta de 20 de metri una de alta.

Moshu

Frumoase poze Byteworks, felicitari pentru tura - chiar asa scurta - de la Raid 2014!
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

Florio

Bravo !
Am mai vazut cateva poze trimise de Nicu. Ba cu un somn, ba cu un Razvan in extaz :)
Oameni faini si fericiti, bre ! Halal ! :)

bluewave

Acum o sa va incant cu pozele facut de mine ...

.... https://www.dropbox.com/sh/3ek0cqlue0vqkax/AABuafOeHJm7fSz4oTBEe08ra ....

Ce pot sa mai spun .... Vizionare placuta ....
"No Whistling on Board"

Moshu

Nu merge (Dropbox Error (404) We can't find the page you're looking for. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home) ...  :(

bluewave

se pare ca e o problema cu link-urile postate aici ... l-am pus intre niste puncte si acum vad ca merge ...
"No Whistling on Board"

Moshu

E OK acum, frumoase poze.
Cu parere de rau ca n-am putut participa - motivele iti sunt cunoscute - nu pot decat sa te/va felicit si sa va doresc sa aveti parte de cat mai multe iesiri / participari la raid-uri.

acig

Va salut si va stimez dragi participanti la Raid;
Superbe fotografii,frumoase locuri,priceputi sunt si barcagii!
Astept cu nerabdare povestile voastre!!!!!
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Vali

Era in anii '80 o trupa "Johnny hates jazz". Din acelasi ciclu va prezentam trupa "Vali hates web": fie-va mila de un biet afon al web-ului, si spuneti-mi si mie va rog de ce imi apare chestia asta cand dau click pe linkul dropbox:
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bluewave

copy/paste la link in new page
sau
alt browser ?
"No Whistling on Board"

Cristy

s-ar putea sa fie necesar de a se instala ceva soft de la dropbox iar apoi se pot vizualiza pozele

bluewave

Cristy ... e un simplu link ... il pui in browser si vezi ceva ...
"No Whistling on Board"

Vali

Citat din: bluewave din Mai 31, 2014, 09:31:12 PM
copy/paste la link in new page
sau
alt browser ?

Nu merge Dane, cred ca e ceva de la wifi. Nevermind, le-oi vedea eu odata :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

deltasub

Ce spuneti de o regata anuala de  lotci cu parus si rame pe ruta Sarichioi – Jurilovca?