Barca noua pentru Yamaha 13.5CP 2t

Creat de drmarius, Noiembrie 14, 2016, 09:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

Pai cand ma apuc de el, fac topic si pun poze cu rezolutie mica :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

drmarius

Marius, pompa implica baterie. Acum motorul meu nu stiu cat de capabil este sa incarce o baterie  ???. Am o priza pe el dar nu stiu daca functioneaza si ce setup trebuie sa fac pana la baterie.  Alternativa este sa incarc bateria inainte sa plec in delta.

Intrebarea este ce baterie face fata   4 zile sa tina:
      - pompa santina
      - incarcat telefon, ap foto, gopro
      - sonar

ss

Solutia 'de-a gata', pe care o folosesc eu, cort pentru patul de crapist, cumparat de la Decathlon! Eu am confectionat doar o podina de lemn peste banchete, pentru a oferi o baza stabila patului si a obtine dedesubt un spatiu de depozitare umbrit. Desigur, picioarele patului sunt asigurate in podina cu holsuruburi... just in case!  ;)

drmarius

SS,

Si eu am pus ochii pe cortul acesta, dar m-am speriat de lipsa plasei de insecte.  :-\

renata

Citat din: drmarius din Ianuarie 25, 2017, 12:51:02 PM
Marius, pompa implica baterie. Acum motorul meu nu stiu cat de capabil este sa incarce o baterie  ???. Am o priza pe el dar nu stiu daca functioneaza si ce setup trebuie sa fac pana la baterie.  Alternativa este sa incarc bateria inainte sa plec in delta.

Intrebarea este ce baterie face fata   4 zile sa tina:
      - pompa santina
      - incarcat telefon, ap foto, gopro
      - sonar
ySalutare,orice baterie noua poate tine 4 zile la consumatorii pe cate i ai mentionat insa te sfatuesc sa faci legaturile pentru incarcare si sa verifici cu un aparat de masura, se poate ca din diferite motive sa incarce mai greu insa in cele 4 zile daca  mergi macar 30' bateria se regenereaza , nici un motor nu incarca la relanti

drmarius

Din manual - identic cu Yamaha 15cp 2 timpi am scos urmatoarea informatie:

2P CONNECTOR (for Manual start model) AC12V-80W power is delivered through this connector. When using it, keep in mind the following points:
1) Use a genuine Yamaha connector.
2) Use lighting equipment only.
3) Connect a lighting equipment directly to the 2P connector.
4) Capacity of the lighting equipment must be more than 12V-80W; otherwise, the bulb could be burnt out.
5) When the connector is not used, place the cap on it.

Do not connect the 2P connector directly to the battery terminals. Otherwise, the electrical system will be damaged.

O sa aprofundez si daca este usor pun la punct si acest aspect

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

ss

Citat din: ziuamarinei din Ianuarie 25, 2017, 01:26:45 PM
Unde este facuta a doua poza?

Locatie clasificata, daca iti spun, trebuie sa te ucid apoi!!! Glumesc... Cernovca!  8)

ziuamarinei

Banuiam eu. Frumoasa zona. Nu ma ucide ca nu mai spun la nimeni. Nici nu stiu despre ce vorbesti ...😂

Trimis de pe al meu GT-I9195 folosind Tapatalk

ss

Citat din: drmarius din Ianuarie 25, 2017, 04:31:58 PM
SS,

Si eu am pus ochii pe cortul acesta, dar m-am speriat de lipsa plasei de insecte.  :-\

Sunt convins ca are! Al meu este modelul precedent si are 2 foi la usa de acces, una dintre ele fiind de plasa, sunt convins ca nu au renuntat la ea.

Sosoktm

scriu aici pentru ca observ interes pe subiect la mai multi colegi pentru cort, cu siguranta vor iesi idei bune. Pentru o barca la care "podina" pleaca din prova, are 205 cm lungime si se lateste pana la 160 cm, am decis sa merg pe un cort stil coviltir, cumva ca si cum as pune invers zona respectiva a corpului barcii. Eu am vrut sa poata dormi 1 adult+1 copil decent, fara pozitii de yoga.Bete de cort flexibile&demontabile se gasesc, urmeaza sa caut un material de cort impermeabil dar respirabil, eventual chiar de la un cort "decedat". Fermoare se pot coase, o plasa de insecte se poate atasa usor ca sa se poata aerisi bine in noptile calduroase si eventual pazi lansetele.  Pentru barci in stilul AN cred ca un minicort de crapar e cea mai simpla solutie, dar ramane problema cu acumularea apei la popou. Daca vine torentiala la miezul noptii, nu prea e de plecat la pensiune :)

Haiduc

@Sosoktm are Nea  Ion Pescarul facut pe barca lui asa ceva(ca un coviltir) si din cate imi amintesc este facut din material de cort de rulota un material foarte rezistent unde cusaturile pe interior sunt siliconate daca te descurci dsa faci rost de cateva bucati de material ai rezolvat problema si  cu plasele de tantari pentru ca acele corturi au geamuri si plase de tantari asta iti spun din proprie experienta ca eu am rulota

Numai de bine sa auzim

Haiduc

cauta pe forum sunt puse undeva si niste poze de Nea Ion cum arata toata lucrarea dar nu le mai gasesc nici eu, cu toate ca de acolo si de la @ziuamarinei m am inspirat si eu cand am facut cortul pentru barca

Numai de bine