Din barca ...

Creat de drmarius, Decembrie 07, 2016, 07:33:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

drmarius

La inceput de an Nikon-ul a murit si m-am multumim cu telefonul pentru poze.

In octombrie am facut un circuit frumos de 3 zile/ 2 persoane cu AN-ul lui Radu. Am bifat Sf. Gh., Zatonul Mic, canalul central, L. Rosu, Rosulet, Puiu si Erenciuc ... plus ceva stiuca si multi bibani ... 6 opriti pentru tabla. Sper sa placa  :-\

[/url]

Florio

Place, place :). Dar ce liber e la Sfantul in marina!
Cum ati rezolvat cu somnul (de frumusete, nu de clonc), ati campat pe undeva?

drmarius

Din pacate a fost prima iesire cu partenera de viata in Delta si sa ma asigur ca o mai vad prin Delta am ales o pensiune. Ma rog ... si pentru meniul traditional la care salivam.

1 decembrie l-am petrecut in jurul Sulinei in echipa cu Radu. Traseul, Murighiol, Sulina prin Rosulet si apoi intorcere prin Gorgova. Am prins sa vedem multe peisaje superbe si o parte din pasaj.

... cateva cadre din cealalta barca:

Haiduc

Frumoasa lucrare a iesit baieti

drmarius

Iese si in weekend pe Snagov. Bagam o zi intreaga dupa rapitori si sigur prindem o cafea buna la ibric in barca. Te asteptam pe apa.

Florio

Citat din: drmarius din Decembrie 07, 2016, 10:49:23 PM
Iese si in weekend pe Snagov. Bagam o zi intreaga dupa rapitori si sigur prindem o cafea buna la ibric in barca. Te asteptam pe apa.

Posibil la copca :) .
Zilele trecute Snagovul avea un strat serios de gheata, care i-a lasat pe prietenii cu caiacele, fara "obiectul muncii".
Adica n-au avut in ce sa bage padela :)

Faceti o actualizare de date si daca soarta e mai darnica, distractie placuta !

(poza de la Valentin T.)

Dbr

Superba si inspirata fotografia facuta in ochelarii de protectie! Chiar de top album pot spune. Felicitari pentru iesire! La cat mai multe in viitor!
Stima tuturor.

drmarius

Acum am pus mana pe un nou dslr si o fie plimbat mult pe apa  :D

Am auzit de gheata de pe lac dar sper ca incalzirea de zilele urmatoare sa rezolve problema. Daca nu ne reorientam spre curte la caldura, epoxi, slefuit, etc.

Alex1958

Azi  dimineata lacurile din Peris erau sloi!

drmarius

Cateva poze din balta ... Am bifat Dunavat, Uzlina, Isac, Crisan, Mila, Banina, Matita, Merhei, Letea, 180km, 50l benzina, 35 - 40 kmh, 3 + bagaj rapitor.

radu andritoiu

memorabila expeditia, dd e mai frumoasa la nordul canalului sulina
barca se comporta exceptional, chiar pe uzlina am navigat cu valuri spre metru
insa motorul nu mi e pe plac, cam rahitic
so, keep floating for pleasure

bbl81

Citat din: radu andritoiu din Martie 20, 2017, 01:33:38 PM
memorabila expeditia, dd e mai frumoasa la nordul canalului sulina
barca se comporta exceptional, chiar pe uzlina am navigat cu valuri spre metru
insa motorul nu mi e pe plac, cam rahitic
ce barca este? cat de lunga?

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

din cate vad in imaginea cu barca in glisaj, merge cam apupata...cred ca nu este ok pozitia motorului pe oglinda. asa am patit si eu, si atunci motorul se chinuie sa impinga pupa sub apa, in loc sa impinga barca  inainte.(asa cred eu, din experienta proprie).
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

drmarius

Ai dreptate, putin apupata din cauza faptului ca nu am optimizat repartizarea greutatii in barca.

De exemplu cand a trecut colegul din spate la mansa si eu m-am mutat pe spate pentru un somn bun, barca a stat perfect. De ce exact nu stiu sa explic.

dorely

Buna Marius. Ce motor ai pe an-ul tau de 5.10?