proiectare si contruire ponton

Creat de radu andritoiu, Decembrie 28, 2016, 01:08:20 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

deltasub

Eu nu sunt in tara, dar sunt pescari braileni pe forum care poate trec pe acolo si fac o intrebare

ziuamarinei

Citat din: deltasub din Decembrie 29, 2016, 06:52:47 PM
Eu nu sunt in tara, dar sunt pescari braileni pe forum care poate trec pe acolo si fac o intrebare

Daca astea sunt satelitul ne zice ca in iulie erau acolo.

cristiantutuianu

Zici containere. .....
Greutatea proprie container maritim 20′ : 2,150 kg – 2,220 kg.
Nu e vorba ca nu țin flotoarele .Îți trebuie macara sa îl așezi
Ști ce zic prețul containerului  începe de la 1500 de euro ....Dacă bani nu sunt o problema poți sa comanzi unul aranjat amenajat cum îți dorești.
În cazul în care ai o sursă e alta treaba dar chiar trebuie lucrat la ...termoizolație.
Am zis și eu nu trebuie sa te superi !

radu andritoiu

Nu se supara nimeni
Luam in calcul orice variant
Pretul conteazs
Ma gandeam sa csutam un container folosit
Poate constructia sa o facem noi din pereti prefabricati
Orice sfat ne va ajuta
Multumim
so, keep floating for pleasure

radu andritoiu

Haiduculeee se aude?
Ceva vesti
Nu ne lasa fratica

Haiduc

Raducule ai rabdare, sti ca eu nu fac lucrul cu viteza maxima ca nu iese bineee
Graba strica tabla

Vali

Uite Radu, modelul asta vine la pachet cu tot cu partenera :D: https://www.youtube.com/watch?v=DE2WdjS6rRY

Acum serios, daca oricum e vorba de ceva stationar, gandeste-te la ceva simplu si ieftin pentru flotoare, cum sunt butoaiele de tabla, si mai bine investesti ceva mai mult in partea locuibila. Nu container, ci ceva usor, termoizolant si cat mai "cozy".
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

radu andritoiu

Vali, modelul ala vine cu un harem intreg😉
Varianta cu butoaie este in capul listei, numai sa gasim suficiente
Pentru constructie si eu inclin ptr ceva facut din materiale usoare
Ramane sa dospim ideea, insa la primavara vreau sa zic ponton sweet ponton
Ce i mai frumos decat sa ti bei cafeaua dimineata si sa privesti frumusetile locale

adrian1123

Pentru locuit o luna pe ponton trebuie suprafata serioasa,anul acesta am construit si eu un ponton de 8m-7m care acum este pe apa la Giurgiu.Cand era pe mal mi se parea destul de mare dupa ce l am vazut pe apa nu mi se mai pare mare.Eu am  10 flotoare din fibra de 3.5 m lungime si 60 cm. diametru.O sa atasez niste poze cu el.La inceput e simplu,cand constriesti,pe urma incepe nebunia...ce pasarela,ancore sau scondrii,de unde curent cine are grija de el cand cancreste si scade apa(nu e cazul meu,fac 5 min. de acasa)constructia cum e fixata,a fost o vijelie acum vreo..2 luni care a facut ceva stricaciuni pe acolo.Sa faci drumuri frecvent acolo...si multe altele.Pe perioada asta la pontoane la Giurgiu sut 5-6  persoane care vin frecvent.Sunt multe alte griji si dupa realizarea lui.E tare frumos vara cand stai pe ponton(in special duminica) si admiri parada barcilor care vin si pleaca,unele mai incet altele in mare vitezu,uni cu val de pupa de te trantesc de pe scaun...oricum frumos.dupa ce trece vara raman doar pontonierul,daca exista si grijile.

radu andritoiu

dl adrian, dupa sarbatori daca se poate as vrea sa vorbim, sa ma sfatuiti cu constructia pontonului
tot la giurgiu vreau sa l tin
multumim

adrian1123

Cu mare placere va dau orice detaliu doriti.Tel.0721215050 Adrian.Un an nou mai bun si cu multe bucurii va doresc!!!

radu andritoiu

multumesc,la fel si dumneavoastra sa aveti un an frumos
poate devenim vecini de ponton

radu andritoiu

radu andritoiu