Despre Olanda

Creat de ionpescarul, Ianuarie 20, 2017, 08:32:31 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Dbr

Deci ok. La 18.30 la Covaci.

bluewave

Success la dezbateri... Va sunt alaturi cu gandul din ...baia mare ( cica margelele din pahar au alt gust pe aceste meleaguri ).

Trimis de pe al meu D6503 folosind Tapatalk

"No Whistling on Board"

Haiduc

Fratilor cati suntem ca vad ca deocamdata este multa vorba si ...cam atat
Eu vin de departe

Florio

Citat din: Florio din Februarie 01, 2017, 08:08:37 AM
Din punctul meu de vedere, abia aștept să ne întâlnim. Dar e destul de confuz ce o să fie astăzi prin centrul capitalei și dacă n-o să ne afecteze direct sau prin participare.
Exclud ideea de a duce aici o discuție politică, îmi exprim doar rezerva asupra întâlnirii, fiindcă, așa cum spunea un bun prieten al nostru din lumea bărcilor, citez :  "Este incredibil cum o ceata de pungasi consuma timpul si dezvoltarea unei natiuni cu manglele lor " .
Ne auzim in cursul zilei de astăzi, sper să ne putem întâlni, fiindcă este una dintre bucuriile ce mi se întâmplă: să discut la un pahar sau mai multe, despre plăcerile nautice :)

După cum spuneam anterior, surprizele de astă noapte mi-au anulat bucuria acestei întâlniri.
Rămâne pe data viitoare.

Haiduc

Ok deci ramane pe alta data...cred ca mai sigur sa facem ceva cand se dezmortesc apele

cristizz

OK, daca se revoca .... ramane pe alta data.

Dbr

Eu merg sa va vad cati am mai ramas...sunt curios daca mai suntem chiar asa de putini ;)

cristizz

Ai ajuns sa zici ca Geoana despre securisti: ,,nu stim cati suntem, in primul rand!"  :)

Thor

:) :) :) Intrebarea exacta lansata de un jurnalist a fost: "credeti ca sunt prea multi ofiteri de informatii in Romania?" :) :) :)

Dbr

E frumoasa taverna... Sunt doar cu Cristi si Vlad. Si nu vorbim de opinci...😃

Thor

Vorbiți... de saboți? Chiar, cum se numesc, original, sabotii ăia din lemn(?). Am fost acolo, mi-am luat pe măsură dar... am rămas cu "saboții". Nu mai țin minte cum se numeau acolo.

pelicanul

Citat din: Thor din Februarie 01, 2017, 09:03:10 PM
Vorbiți... de saboți? Chiar, cum se numesc, original, sabotii ăia din lemn(?). Am fost acolo, mi-am luat pe măsură dar... am rămas cu "saboții". Nu mai țin minte cum se numeau acolo.
Klomp sau kloomp. La plural, klompen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Klomp

Haiduc

Bravo voua care sunteti la taverna sa ridicati paharul si pentru noi astia nehotariti
Sus paharul ca afara e cam aglomeratie

Dbr

Era mai bine sa fim mai multi. Am inchinat si un pahar in cinstea celor care nu sunt cu noi dar sunt printre noi ;).

Thor

Citat din: pelicanul din Februarie 01, 2017, 10:29:11 PM
Klomp sau kloomp. La plural, klompen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Klomp
Mulțumesc, klomp suna mai bine decât saboți. Ăia erau pe la tren. Și chiar așa fac: klomp-klomp... daca nu ai covoare... și mai și plutesc!