Ancore, veste, vele,s.am.d

Creat de Dbr, Februarie 01, 2017, 07:22:52 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gvincentiu

Păi pe principiul acela: dacă scap nevasta în curtea lui, poate să se spele pe cap cu ea?
Ganduri bune !

ss

Daca le lasam olandezilor galatencele in curte, facem bani cu ei! O sa ne plateasca sa le luam inapoi!  :o

Dbr

Cu tot respectul, dar sa stiti ca nu noi, ci tot olandezii au o mare traditie in a face bani cu femeile legal, oficial ;) . Prefer sa nu ne abatem de la subiect si sa discutam tot despre barci si accesoriile lor.
Stima tuturor.

Dbr

Salutare,
3 x veste noi 50 lei/buc
2 x veste Plastimo, cu umflare automata( nu garantez ca nu trebuiesc schimbate buteliile CO2) 100 lei bucata
1 x lada frigo Electrolux gaz/220v = 250 lei

dany

salut vreau lada frigo si cele trei veste.trimit mp.

bbl81

daca Dany se razgandeste, vreau eu 2 veste.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dany

AM TRIMIS DEJA DATELE .Sper ca le-ai primit.Multumesc inca o data.Aveam nevoie sa le am pe pilotina la viitoarele iesiri din delta.Lada ,tot pt. pilotina.O iau oricum,dar mai ai niste poze ca sunt nerabdator.

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

AdrianZUZ

Cele 2 veste automate mai sunt disponibile?  Mulțumesc.

Dbr

Salutare,
S-au dat toate. Dar promit solemn ca voi aduce cat de curand toate vestele cu CO2 care le gasesc la olandez :).

dany

Am primit lada si vestele...E belea la fan curier !!! Black friday....na!.Am pus lada la proba si sunt f. multumit. Totul nou si fara probleme +furtune si ceas...ca bonus.
Multumesc ,Bogdan !

Dbr

Nu am mai vazut asa masini pline la Fan niciodata. Ziceai ca s-a dat ceva gratis asa erau de ticsite. De aia am si inghesuit o vesta in lada, ca sa fie coletul cat mai mic. Ma bucur ca esti fericit cu ele :)
Stima tuturor.
P.S. Deja olandezul a pus deoparte 2 x veste cu ,,pocnitoare'' :). Va anunt cand  vor fi in tara.

stefand600

Salut Bogdan le doresc eu pe cele 2 rosii.
Stefan D

Dbr

Salutare. Se vinde un aragaz pentru ambarcatiune, inoxidabil si dublu articulat. Suport sustinere vesela reglabil. Functioneaza impecabil. Pret 100 euro.
Stima tuturor.

stefand600

Salut Bogdan, cand aduci vestele rosii?
Stefan D