Ancore, veste, vele,s.am.d

Creat de Dbr, Februarie 01, 2017, 07:22:52 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

marian giurea

chiar si asa ;D,cand mai aduci? ca mai vreau cel putin 2 si una pt copil

Dbr

@stefand600: Nu stiu cu exactitate, probabil in martie.
@marian giurea: Daca imi mai pica in mana aduc. Vestele nu le-am lasat niciodata acolo pentru ca sunt usoare la transport :)

CARPE DIEM

vreau o vesta pentru copil de 2 ani.....daca se poate
CD

Dbr

Va salut,
De vanzare o lada frigo Coleman, 12, 220v, gaz. Toate caracteristicile in foto. Dimensiuni exterioare, ca sa stim daca se potriveste in locul de pe barca :) Adancime 50cm, latime 45 cm, inaltime 48cm. Functionala 100%. Aspect 1-10 de nota 9. Includ in pret si un ceas regulator cu furtun gaz original. Pret 500 lei sau 100 eur.
Stima tuturor.
P.S La cererea dvs va pot proba cate cutii/sticle 330ml sau 500ml bere intra in ea, sau dupa caz, pet de 1,5 l apa minerala sau sticle vin 700 ml  ;)

Dbr

Salutare tuturor. Deocamdata am reusit sa fotografiez velele si vestele de salvare din ce am adus in ultima tura. La vele voi pune doar cateva exemple in foto si lista cu dimensiuni ca sa nu incarca forulmul inutil. Promit ca oricum le voi sterge pe masura vanzarii.Revin si cu celelalte accesorii in curand. Daca sunteti interesati de ceva va rog mesaj privat, tel, sms, wapp,etc...

Dbr

Si lista cu vele:
Fokuri
- 7.3 x 4.35
-4.5 x 1.95
- 3.5 x 1.6
-8.15 x 4.6
-8.45 x 4.6
-11.2 x 4.6
-5.9 x 2.15
-7.5 x 3.15
-7.35 x 2.75 ( pt roll)
-6.4 x 2.75
-8.0 x 2.6
-8.3 x 3.2

Rande:
-7.9 x 3.4
-7.5 x 3.3
-7.5 x 2.3
-7.7 x 2.55

Spin:
-4.4 x 2.1

Husa randa L= 3.8m
Husa Roll 8.8 m

Trimit foto detaliate cu oricare din ele la cerere.
Stima.

Danv

Sunt intetesat de vesta xl si de baloane de acostare daca aveti.Va rog nr. de tlf in mp.

scm_ro

Pe mine ma intereseaza un colac de salvare daca ai.

Dbr

@Danv: Nu mai am vesta XL. A plecat impreuna cu altele la un alt coleg de-al nostru.
@ Colac de salvare nu am.
Am o lada frigo 12v/220v si doua compase interesante. Cel suedez functioneaza atat orizontal cat si vertical :o

Dbr

Si cateva elemente de tachelaj.

Dbr

Dbr

Inca un spray hood cu cabriocap. Cabrio se prinde cu fermoar de sprayhood si inchide complet cockpitul ;) A fost demontat de pe un velier de 28-29ft.Sasiu inox. In stare foarte buna, aproape nou pot spune. Pret 200 eur.

Dbr

3 x vinci (unul pentru piese ;) ) pret la 3 buc. inclusiv manivela 100 eur
2 x vinci ( cu manivela proprie demontabila si manivela mobila)  70 eur
Toate au o singura viteza.
Stima tuturor.

P.S. Voi elimina in curand ce s-a  vandut , inclusiv foto din topic ,pentru a nu incarca forumul inutil.

Dbr

Doua veste cu pocnitoare pentru adulti la 125 lei bucata ;)

Dbr

Diversi pontili si mana curenta pentru veliere de 22-30 ft. Pret 100 euro/set/barca