Ancore, veste, vele,s.am.d

Creat de Dbr, Februarie 01, 2017, 07:22:52 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Florio

Un omuleț pasionat și priceput ar putea-o face să strălucească în două săptămâni. Dacă se găsește un interesat de barcă.
Eu unul sunt interesesat doar de plăcuța din poza numarul 9 :)

bogdanminitehnicus

e super tare placuta aia cu nimeni nu e perfect exceptie capitanul, o dai separat :)

Dbr

Stiti bancul ala cu micii la magazin cu superoferta?
- Aveti mici?
- Da. Avem...dar ii vindem numai impreuna cu scobitori...
- Ok . Atunci dati-mi si scobitori...
- Ne pare rau dar momentan stocul de scobitori s-a epuizat asa ca nu va putem vinde mici...
- :o :o :( :( >:( >:(

Inteleg ca v-a placut placuta cu capitanul, dar tocmai asta v-a  distras atentia de la ce era mai important...
Langa Balaton se afla o alta barca sub prelata. Oare de ce o barca ar folosi prelata? Pentru ca sub prelata se afla un Hurley 700 reconditionat integral la inalte standarde in UK!
De ce nu a ajuns Hurley -ul acasa in Ro la ultima incursiune in NL? Pentru ca cel care era cu mine s-a speriat de marimea barcii si m-a pus in fata faptului implinit:
- Baaah tu nu vezi cate de mare eee? Nu te supara dar eu nu pot sa trag asa ceva pana acasa!!!
- Stii cum se numesc barbatii care nu pot? Impotenti!!! am raspuns eu si continuand dialogul in niste termeni neacademici..
Cu 4 x 4 care trage 2,8 tone la carlig sa nu poti sa tragi 2,4 tone? Ceva imi dadea cu virgula, dar nu mai conteaza, cand omul nu vrea, nu vrea si basta.
O sa va spun povestea in alt topic in curand.

bogdanminitehnicus

Citat din: Dbr din Octombrie 19, 2017, 07:11:42 AM
Stiti bancul ala cu micii la magazin cu superoferta?
- Aveti mici?
- Da. Avem...dar ii vindem numai impreuna cu scobitori...
- Ok . Atunci dati-mi si scobitori...
- Ne pare rau dar momentan stocul de scobitori s-a epuizat asa ca nu va putem vinde mici...
- :o :o :( :( >:( >:(

Inteleg ca v-a placut placuta cu capitanul, dar tocmai asta v-a  distras atentia de la ce era mai important...
Langa Balaton se afla o alta barca sub prelata. Oare de ce o barca ar folosi prelata? Pentru ca sub prelata se afla un Hurley 700 reconditionat integral la inalte standarde in UK!
De ce nu a ajuns Hurley -ul acasa in Ro la ultima incursiune in NL? Pentru ca cel care era cu mine s-a speriat de marimea barcii si m-a pus in fata faptului implinit:
- Baaah tu nu vezi cate de mare eee? Nu te supara dar eu nu pot sa trag asa ceva pana acasa!!!
- Stii cum se numesc barbatii care nu pot? Impotenti!!! am raspuns eu si continuand dialogul in niste termeni neacademici..
Cu 4 x 4 care trage 2,8 tone la carlig sa nu poti sa tragi 2,4 tone? Ceva imi dadea cu virgula, dar nu mai conteaza, cand omul nu vrea, nu vrea si basta.
O sa va spun povestea in alt topic in curand.

ori suntem golani ori nu mai suntem :)

SPEEDY GONZALES

Eu vreau ceasul, i-mi lipseste din set.

Dbr

Din pacate tot ce era in Balaton, sambata a fost demontat si trimis in Polonia. Deci Balatonul este inca valabil, dar doar fara tot interiorul. Mai are bun pe el toata arborada, manevrele fixe si mobile, velele, toate in stare excelenta!
Dar a mai aparut un Jaguar 22 interesant pentru cine vrea sa reconditioneze o barca de calitate cu derivor retractabil! Imediat si foto...

Dbr

Inclusiv motorul Mariner din foto!

Dbr

Pretul inclusiv motor dar exclusiv cavaletul de transport, este de 700 euro negociabil! Daca exista doritori rog contact privat. Jaguarul este o barca cu performante foarte bune, derivor ghilotina, spatioasa in interior si cockpit generos.
Stima tuturor.

brad

Salut,
la ce pret ar ajunge la Bucuresti ?
asta asa sa-mi bat cuie-n talpa ;D

drmarius

100% serios, as lua de acolo cu 100e vaca din poze.

iulian_cioclin

Citat din: drmarius din Octombrie 26, 2017, 06:37:48 PM
100% serios, as lua de acolo cu 100e vaca din poze.

Marius, cu 100 e iti iei una vie :)))

drmarius

am un teren cu o mica livada pe care ar sta foarte fericita.
una vie implica atentie.

bluewave

off topic ....

dar ... atentie ... vaca trebuie sa fie mov , ca altfel , nu o recunosc copiii !!!
"No Whistling on Board"

Dbr

Vaca nevaca, momentan sunt in NL. Daca aveti nevoie de ceva special puteti sa dati un pm sau tel/ sms/ email. Stima.

Dbr

Va salut,
Am mai adus cate ceva pentru barci. Daca va este necesara vreo chestie din foto , dati de veste.
Au mai aparut si cateva barci interesante la vanzare. Balatonul il va demola in 1-2 zile. Nu am mai putut amana casarea lui deoarece are nevoie de spatiu si cavaletul de sub el, pentru depozitarea pe timpul iernii a altei barci.
Stima tuturor.