Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Gabytzu

Salutare!
Si eu sunt amator de iesire oricand , daca ma primiti in gasca ....

Numai bine ,

cristiantutuianu

Salutare
Am citit postarile de pana acum dar vad ca Vali se chinuie sa ,se faca inteles.
Nu vrea cu desteptare la ora fixa ,masa la ora fixa si toate doar la fix asta e una (daca vreau sa dorm de ce sa nu dorm) Chestii gen sef de trib sa stabileasca cu ce mana ma sterg la fund si in ce parte si la cine am voie sa ma uit.Sau ce faci ma ?Toata lumea bea bere ...cum adica tu bei suc?
..........Am spus o gluma de ce nu radeti ba?
A zis clar postati ....ceva gen Eu X in perioada xx.xx.xxxx impreuna cu (atunci cand e cazul) Y,Z mergem "in viata" in locul cutare. Cine vrea ?......si poate e bine venit

Domnilor eu unul imi doresc sa ma intalnesc cu tot forumul dar nu e posibil ....ce p.... Doar ,daca e congresul lui peste dar si atunci poti lipsi ca de....e bolnava capra.
E foarte greu !

De aia repet ; Postati ceva gen Eu X in perioada xx.xx.xxxx impreuna cu (atunci cand e cazul) Y,Z mergem "in viata" in locul cutare. Cine vrea ?......si poate e bine venit
Cu ocazia asta imi cer scuze ca nu am ...zbierat  :
- Merg la Mila 23

stefand600

Mai bine deschidem un subiect nou cu titlul ''eu plec in balta'' si fiecare posteaza acolo daca doreste, data si locul unde merge. Cei interesati, care merg in perioade si locuri apropiate/comune, pot lua legatura unii cu altii si stabilesc ce si cum.
Stefan D

Haiduc

@cristiantutuianu eu cred ca am inteles cu totii ce se "chinuie" Vali sa spuna si cred ca fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.(in dreptul meu vorbesc acum,m am gandit in ultimul wknd din aprilie pentru ca se prelungeste cu ziua de 1Mai) nu cred ca am deranjat pe cineva.Fiecare poate merge cand doreste sau cand are posibilitatea nu cu sefi nu cu paznici nu cu reguli dar dupa ce scrie fiecare coleg putem sa alegem o data la care cine vrea vine cine nu nu.
Numai de bine

stefand600

Haiduc, si eu am timpul limitat. Pot merge in DD doar de joi pana duminica, Fiind 1 Mai pot prelungi pana luni! De obicei, eu stau la Maliuc, Dar nimic nu ma impiedica sa vin la Mila 23, Sontea, Olguta, Razboinita, Baclanesti, Canal Papadia, etc. Prima iesiere va fi pe 27 Aprilie in Maliuc. Daca cineva doreste sa socializeze sunt prezent pe Sontea la tefefon 0722657157.
Stefan D

Vali

Desi mi-ar placea sa ne intalnim cu ocazia zilei muncii, nu stiu inca daca am sa ajung in acea perioada.
Motivul e ca vreau sa evit pe cat posibil aglomeratia de barci si turisti pantofari care se intampla de 1 mai in zonele populare dpdv turistic, precum Mila 23.

Daca totusi se aduna mai multa lume de pe forum de 1 mai, am sa vin si eu, dar fara familie, doar la golaneala, ramanand sa revin cu fetele cu alta ocazie, cand e mai pustiu. Nu e vorba ca am vreun stres despre barcagiii cocalari, ci doar vreau sa ne bucuram de tihna, nu sa fac slalom printre vitezomani pe apa.

Ramane sa tinem legatura, cei care ne-am manifestat disponibilitatea pe acest topic. Dupa cum spuneam, odata ce mi-am terminat lucrarile urgente, imi pot adapta timpul in functie de hotararea majoritatii. Asa ca abia astept sa ne intrunim :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bluewave

Buna idee de batut apele la inceput de mai. In functie de posibilitati o sa.mi refac 'cartierul general' la ...lunca (participantii din sezonul trecut stiu despre ce vorbesc), Iar spre sfarsitul lunii mai , se impune ... tura de egee. Tinem legatura ...
P.s. Participantii sa tina cont ca regulile.s stricte si abaterile vor fi pedepsite (doar stiti de sezonul trecut ...nu ?).

Sent from my iPad using Tapatalk
"No Whistling on Board"

drmarius

Foarte OK ideea cu anunțatul.

Anul acesta pentru mine e unul cu stat cât mai mult pe apa, vele, canoe, barca, pescuit, poze, etc. si sper sa ne intersectam cât mai mult. Eu cu Radu o sa ieșim destul de des pe la Giurgiu si Călărași, plus delta. Noi mai ieșim si cu mici eforturi de evitare a unor afișări si pe Snagov. Mai căutam o știuca, mai degustam ceva sau facem pe aragaz o cafea. Se găsesc locuri frumoase si cât de cât izolate. Când este, anunțam.  :)

Razvan Evergreen

Da, clar!!! Regulile sunt stricte, mai ales la Lunca. Ne vedem acolo in Mai.

Citat din: bluewave din Martie 04, 2017, 10:18:26 PM
Buna idee de batut apele la inceput de mai. In functie de posibilitati o sa.mi refac 'cartierul general' la ...lunca (participantii din sezonul trecut stiu despre ce vorbesc), Iar spre sfarsitul lunii mai , se impune ... tura de egee. Tinem legatura ...
P.s. Participantii sa tina cont ca regulile.s stricte si abaterile vor fi pedepsite (doar stiti de sezonul trecut ...nu ?).

Sent from my iPad using Tapatalk

bluewave

putin off topic ...

mestere:
"
De aia repet ; Postati ceva gen Eu X in perioada xx.xx.xxxx impreuna cu (atunci cand e cazul) Y,Z mergem "in viata" in locul cutare. Cine vrea ?......si poate e bine venit
Cu ocazia asta imi cer scuze ca nu am ...zbierat  :
- Merg la Mila 23

"

pai ce , aici trebuie sa anunt ca pe fb ?
nu-i corect , fb. e doar unul ...
"No Whistling on Board"

radu andritoiu

salut
intre 16-19martie cautam stiucile gigantice la mila 23
moi si mister M
e cineva prin zona???
so, keep floating for pleasure

AdrianZUZ

Citat din: radu andritoiu din Martie 06, 2017, 04:47:09 PM
salut
intre 16-19martie cautam stiucile gigantice la mila 23
moi si mister M
e cineva prin zona???

Sa mai lasati cateva si pentru 24-26.03 ;D

radu andritoiu

la mine n barca se practica only catch and release

radu andritoiu

drmarius

Citat din: radu andritoiu din Martie 06, 2017, 05:04:41 PM
la mine n barca se practica only catch and release

:D :D :D sa te gândești la  o exceptie. Eu deja visez la câțiva bibani si câteva știuci, totul eliberat in afumatoare.