Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alex1958

Salut,
Am fost si eu sambata dupa ce am vizitat F&H si pe Bradutzu.
Salonul nautic e foarte slab.
Am discutat cu reprezentantul Evinrude E-tec. Pretul motorului pe care-l tintesc nu m-a speriat dar nu cred ca voi face "miscarea" caci mi-a zis si omul ca este foarte sensibil la calitatea benzinei si la service.

Intersect

Citat din: ss din Aprilie 02, 2019, 11:19:09 AM
Despre American Nautics s-ar putea scrie carti! De 11 ani, de cand am luat barca de la ei, ma astept in fiecare zi sa aud ca s-a inchis pravalia, dar se pare ca ne place sa fim abuzati, avem nostalgii dubioase!  :(
Nu prea au cum să închidă prăvălia.  Contractele cu statul țin prăvălia deschisă.  Uitate la autoritati,de la Frontiera la locali toti au Mercury. Ca sa înțelegi amploarea  vorbește cu unii din sistem si vezi contracte de întreținere.
De unde si lipsa de respect pentru persoanele fizice.
Eu la fel eram că să cumpăr o barca de la ei,dar m-au desumflat cerințele aberante din partea lor .
Born to fish,forced to work!!!

Mihai-Andrei Manea

Va salut dragi colegi,
Am pescuit de joi pana duminica in zona Mila 23, Sontea, Olguta, lacurile din zona...am ajuns chiar si la Chilia Veche pe Babina.
Colegii au reusit sa prinda 2 crapi ( 7 si 3 kg ) pe Sontea. La rapitor am avut rezultate slabe, inclusiv la clonc...am batut o zi intreaga cloncul pe Babina, avand un singur atac, ratat, si reusind sa ridic de pe fund doar 2-3 somotei.
Apa este rece ( 10,5 gr.C ) iar pestele este mofturos.
Cu respect!

Sent from my iPhone using Tapatalk

mariusm piesenoi111

Super....
Intrebare: de unde acei suporți de undite?
Multumesc frumos

Mihai-Andrei Manea

Va salut,
suportii sunt de la colegul nostru Bradutzu ( https://www.pescardesomn.ro/produs/suport-lanseta-barca-iron-claw-power-lock-rod-holder/ ). [emoji16]
Am studiat mult piata pana m-am oprit la acestia.....
Spor!

Sent from my iPhone using Tapatalk

stefand600

Intre 18 si 21 sunt in zona Maliuc. Vor fi doar plimbari si cateva tatonari la stiuca pe Fortuna, Sontea, Baclanesti si canal Rasboinita. Daca sunteti in zona, poate ne vedem.
Stefan D

mariusm piesenoi111

Pai...nu e prohibiție?
Hai zi ca nu .....pleaseeeee 😂😂😂

Alex1958

Salut,
Si pe mine ma mananca sa ma duc in week-end-ul asta (18-21 Martie) dar pe Chilia.
Pt. Marius: e prohibitie pe ape interioare. E deschis pana pe 25 Aprilie inclusiv pe granita.
Insa s-a tulburat si e frig ca dracu' noaptea.
Nu-mi pasa de frig dar daca e tulbure nu ma duc sa ard 100 l de benzina degeaba.

stefand600

La stiuca nu mai este prohibitie. La crap pe zona de frontiera este deschis. Eu ma duc mai mult sa incarc bateriile si sa-mi clatesc creierii.
Stefan D

Alex1958

Citat din: stefand600 din Aprilie 17, 2019, 11:47:41 AM
La stiuca nu mai este prohibitie. La crap pe zona de frontiera este deschis. Eu ma duc mai mult sa incarc bateriile si sa-mi clatesc creierii.
Imi pare rau ca te contrazic:
Din ordinal de prohibitie:
Articolul 1

(1) Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 11 aprilie-9 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 26 aprilie-9 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin.

Articolul 6

(1) Se interzice pescuitul comercial, recreativ/sportiv și familial al speciilor de pești și al altor viețuitoare acvatice vii, după cum urmează:
1.a) știuca, de la data intrării în vigoare a prezentului ordin până la 15 martie inclusiv, fără a aduce atingere prevederilor art. 1;
Vezi si:
https://www.info-delta.ro/pescuit-la-stiuca-in-delta-dunarii-noutati-2019/

Mai bine sa stii decat sa patesti ceva....

Mihai-Andrei Manea

Salut Stefand600,

Si eu ma pregateam sa va citez din articol, dar Alex1958 a fost mai rapid! :)

stefand600

Multumesc, oricum eram chitit pe plimbare. Incerc si la stiuca fara sa retin nimic. Razboinita are niste japse superbe dar se poate intra doar acum sau toamna tarziu. Altfel este blocat cu vegetatie.
Stefan D

stefand600

Plimbarea a fost OK. Din pacate  :(, in lacul Fortuna in zona Mitschina erau scule de pescuit camuflate . Deci braconajul prin orice mijloace este la el acasa. In cativa ani nu va mai exista coada de peste in DD daca se va continua asa. 
Stefan D

Alex1958

Salut,
Am fost in zona Obrize si iesire din bratul Babina. Un somotel in 3 zile la stationar. La clonc nu s-a ridicat nimic.
E inca foarte rece, nici rapitorul nu sare...
Pescarii prind scrumbie