Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut,așa am zis și eu  când am hotărât sa plec chiar dacă am avut semnale rele. Daca vrei ieșire și nu neaparat pescuiala cu siguranța o sa fie bine 
Nu sunt nici pescari nici turiști mulți.

dany

Sam,drum bun fratica!!!De duminica dimineata incepe sa manance!Ai timp o zi de acomodare si de ''ascutit'' carlige....Fir intins !!!

Sam

@Gabriel: va fi bine oricum, indiferent de apetitul pestilor! Totusi, parca e si mai bine cand prinzi si peste! Vorba aia: decat bolnav si sarac, mai bine bogat si sanatos!😂
@Dany: multam fain pentru urari! Am ascutit carlige toata noaptea, de-acu' e randul pestilor!😁👍

Sam

Salutare,

Aseara m-am intors din delta si am ceva vesti bune pentru pescarii de stiuca!
A inceput sa se prinda stiuca! Nu e ca anul trecut pe vremea asta, cand ziceai ca stiucile sunt sinucigase, dar tot am prins intre 5 si 11-12 bucati pe zi, intre 40 cm si 2.5 kg. Si inca 2-3 prea mici ca sa le retin.
Lacurile pe care am pescuit sunt Macovei si Puiulet; cu putin inainte sa plec, am auzit ca s-ar prinde stiuca si pe Bogdaproste, dar cand am fost eu, cu 3-4 zile in urma, nu am prins nici una.
Fir intins tuturor!

dany

dany

Aveți careva noutăți din zona Mahmudia?De pe bucla?mulțumesc!

Intersect

Citat din: dany din Noiembrie 06, 2020, 11:23:30 AM
Aveți careva noutăți din zona Mahmudia?De pe bucla?mulțumesc!
Dany in vreo saptamana plec eu,din ce stiu la momentul asta este ca apa scade se curata, crap rar spre deloc.
Born to fish,forced to work!!!

dany

Au plecat niste amici acolo deja....Se bucura de peisaj....

scm_ro

Si eu stau cu ochii pe vreme, ca as incerca sa dau o fuga in weekend sa vad daca s-a razgandit stiuca. Am cautat-o acum 2 sapt pe Isac, Solomon si Chiril si nu a vrut sa se arate. Doar biban si rosioara.

stefand600

Maine voi fi la MALIUC. Este ceva activitate pe Sontea, Baclanesti, Mila 23?
Stefan D

scm_ro

Maine seara decolam si noi.
O sa incercam sa ajungem pe Macovei si Puiulet. Este prima data.
Barca o sa o pun pe apa la Murighiol, este ok traseul Isac, Litcov, canalul Caraorman si sa fac stanga la hotel Pelican Tour spre lacul Vatafu ca apoi sa intru in Macovei? Sunt ceva capcane la care sa fiu atent?

Multumesc

stefand600

Salut, la inceputul sezonului nimeni nu vine in balta?
Eu voi fi intre 16-21 in zona Mila 23-Maliuc.
Stefan D

mdascalu

Salut,
Eu ajung pe 18 -21 pe undeva pe la Uzlina, unde voi gasi un loc de pescuit.
Cu stima,
mdascalu

Alex1958

Salut,
Si eu voi fi in Delta intre 17 si 21 Iunie cu Arielle. Probabil pe undeva pe Dunarea Veche. Ma gandesc si ma tot rasucesc unde sa ma duc.

stefand600

Alex, ai numarul meu de telefon, poate ne auzim.
Stefan D