Pescuitul in zona Mahmudia

Creat de miccoli86, Mai 14, 2017, 09:09:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

miccoli86

Salut prieteni!Dupa cum bine stiti in 2saptamani se redeschide "datu' la peste"!Am deschis acest topic pentru un schimb de experiente.An de an am fost in prima zi dupa ce s-a redeschis pescuitul dar nu la Mahmudia..Anul trecut am fost doar la stiuca pentru ca pe Dunare si in canale nu prea s-a prins deoarece apa a fost tulbure si singura sansa a fost pe lacuri acolo unde curentul n-a avut puterea de a impinge apa murdara..dupa cate vad,cred ca si anul acesta o sa fie la fel dar sper sa se schimbe ceva...Din cate am citit si eu singurele zone de pescuit aici sunt buclele.Am atasat un screen pt a ma asigura ca ma duc bine!:) Daca aveti si alte locuri va rog sa le impartasim cu totii!in rest fire intinse oriunde v-ati duce!!!

byteworks

Ma intrebam si eu de bucla Uzlinei, pentru la toamna, este ceva in ordinul cu prohibitia dar nu pot localiza precis zona interzisa, poate ne ajuta cineva:

Art. 5. -
Se declară zone de refacere biologică/zone de protecție pentru resursele acvatice vii următoarele:
...
5. cursul vechi al braţului Sfântu Gheorghe în zona rectificată (Uzlina) cuprinsă între km 84 şi confluenţa cu canalul Uzlina, tot timpul anului;
...
În zonele de refacere biologică/zonele de protecţie sunt interzise:

1.pescuitul oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice;
....

miccoli86

Ar fi bine sa aflam..am vazut ca anul trecut s-a pescuit in zona aia si chiar e o frumusete de loc acolo!

ss

Zona in care este plasat marcajul este cu pescuitul interzis, de la inceputul buclei, pana la intrarea in canalul Uzlina ( reper Complex Cormoran ). In traducere romaneasca, interzis inseamna plase puse mai ferit si pescari amatori mai putini...  :-X

miccoli86

Deci cei pe care i-am vazut erau "braconieri de mal" :))

dany

Daca a-ti fost de curand in zona mahmudia-murighiol-dunavat si a-ti avut rezultate da-ti un semn va rog!Locuri de pescuit unde se ajunge cu masina...Am un bun amic ce  vrea o relaxare de cateva zile in zona.Multumesc!

cristi80

Salut, ce pot sa îți spun este ca exista o rampa betonata super mișto in Mahmudia, îmi lua cam 3 minute sa dau/scot barca din apa. Rampa e gratis. Mașina o lăsam tot lângă rampa,la liber, fără probleme.

dany

multumesc cristi! stiu rampa,ai dreptate.Tipul care vrea sa mearga in zona nu are barca,m-ai inteles gresit.Vrea un loc unde sa campeze cu masina cu tot si sa dea la peste,si eventual sa si prinda ceva.Locurile astea sunt tot mai rare.

radu andritoiu

la cherhana,
desi in zona mahmudia nici acolo nu prea mai gasesti peste
so, keep floating for pleasure

dany

esti de belea...Am vazut ca ai raspuns si intru cu nerabdare sa citesc informatia ''valoroasa''.
CHERHANA!
Multumesc Radule! Am sa-i transmit amicului ca asa prind unii peste in delta.Inainte de plecare spre casa se opresc la cherhana!Misto!  :)

radu andritoiu

nu doar unuii, toti asa prind
numai unii s asa de sinceri
glumim
so, keep floating for pleasure