idei role peridoc

Creat de dany, Mai 23, 2017, 06:12:06 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Am luat recent peridoc pt. ''seven'',si mi-ar trebui un sistem de role cilindrice,deci drepte fara inclinatii.Ave-ti ceva idei in legatura cu astea?Ma gandesc sa-mi confectionez folosind furtun gros de cauciuc,tampoane de cauciuc de pe la masini,ceva ce sa nu coste prea mult....Pt. cele doua brate laterale din lemn ,invelisul de protectie as vrea un material mai gros care sa absoarba din socuri.Mentionez ca puntea peridocului este de dacia,fara suspensie si trebuie sa-i gasesc barcii o asezare pe peridoc cat mai comoda ::)Poate ave-ti idei cum as putea realiza un''pat moale ''pt .barca....Multumesc!!!
ps.o idee pt. suspensie montata la barele laterale ar fi de luat in calcul....

ionpescarul

Citat din: dany din Mai 23, 2017, 06:12:06 AM
Am luat recent peridoc pt. ''seven'',si mi-ar trebui un sistem de role cilindrice,deci drepte fara inclinatii.Ave-ti ceva idei in legatura cu astea?Ma gandesc sa-mi confectionez folosind furtun gros de cauciuc,tampoane de cauciuc de pe la masini,ceva ce sa nu coste prea mult....Pt. cele doua brate laterale din lemn ,invelisul de protectie as vrea un material mai gros care sa absoarba din socuri.Mentionez ca puntea peridocului este de dacia,fara suspensie si trebuie sa-i gasesc barcii o asezare pe peridoc cat mai comoda ::)Poate ave-ti idei cum as putea realiza un''pat moale ''pt .barca....Multumesc!!!
ps.o idee pt. suspensie montata la barele laterale ar fi de luat in calcul....

Am ce te intereseaza ,vorbim la tel.

dany

Multumesc lui Cristian Tutuianu de sfaturi si lui nea Ion de disponibilitate.
Am rezolvat.

stefand600

Salut, cum sa rezolvat ca si eu am nevoie.
Stefan D

dany

Tampoane auto cilindrice cu gaura de 16mm [bucsa metalica la interior],L=100MM,D=35MM.Mi le-a adus un prieten de la nu stiu ce utilaj de santier,cred..Plus niste roti de carucior din cauciuc pe care urmeaza sa le mai modific.O sa pun poze cand o sa fie gata.Am de lucru pt. strungar si sa fac suportii pt.role,sa procur piulite autoblocante,etc.

pilu

eu am folosit role dela  benzi transportoare au si rulmenti ;)

ulise70@

peridoc basculabil,model american
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!

dany

Buna solutia gasita la asezarea rolelor

mbro

Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.

timberland0910

Salut..o idee buna pentru role ieftine si bune voi aplica eu pt barca mea ....Din scandura de stejar trasa la abricht se taie cu carota de 64 mm cercuri de 2 cm grosime care se lipesc intre ele cu epoxy. Le poti face cat de grose vrei stratificandu-le , dupa care lipesti mocheta cu poliuretanic pe ele . Carota iti va da si gaura perfect pe centru pt axul de inox de 8 mm...Acuma ma vei intreba cum se vor invarti: simplu...axul va intra presat in rolele de lemn iar pentru invartirea facila faci alte baghete gaurite cu burghiu de 9mm la ce distanta doresti pt montaj , dupa care tai in doua bagheta si ai obtinut un ''pat'' pt axul rolelor...

dany

Bun pret MBRO!Multumesc de oferta!Barca sta acum bine pe rolele ce le avea deja peridocul[3 la numar]plus una pusa de mine tot pe chila,inca doua facute de mine postate mai in fata stanga -dreapta +scandurile imbracate in mocheta l=1,5m de la oglinda spre prova tot stanga-dreapta.Tamponul de la vinci incheie socotelile.Am sa pun poze.Multumiri.