muzica

Creat de monica.lidia, Aprilie 21, 2011, 10:17:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mihaif99

Foarte misto picture :)
Nici nu stiam de hang drum pina acum. Frumos, foarte frumos. Rezoneaza undeva inauntrul meu, intr-un mod foarte special. Sa traiesti!

De la Mihai nashul mare dedicatie speciala pt Mihaitza Pictorul invitat special !
Hang Solo "This is not a Drum"   :)

Eu ma oprisem aicea:
Conga Masters Duets Giovanni Hidalgo y Changuito.

Giovanni si Raul :)
Giovanni Hidalgo con Raul Rekov Jamsession

Sau imi inodam urechile cu asta
Giovanni Hidalgo & Friends Timba, Timba

Ce casti p-z-oase ti-ai luat?

modi

Citat din: Mihaif99 din Iulie 06, 2013, 05:20:59 AM

Nasule (  ;D ;D ;D , sa-mi traiesti ! ) , hai sa-ti spun  toata povestea , sa poti intelege ......

Io-s "d-ala" , rocker puriu ..... Fii-miu a supt la ma-sa , a-nvatat sa mearga si sa gangure in viata pe ritmuri de rock .
Nu i-am transmis multe-n viata ( de exemplu .... n-are nicioo treaba cu pescuitul sau cu navigatia , cu dragostea de ape .... ) insa i-am bagat in vene un mic acord din Scorpions .

A evoluat mult in sensul asta .... pana a aderat la o formatie rock . Chitarist basist si vocea a doua ( ii postez la final ) . Ciclic isi da "up-grade" la echipament . De exemplu , ultima oara cand si-a schimbat boxele din camera a trebuit sa eliminam ....... fotoliile !!!  :o :o :o :o :o Si-a luat boxe cat Casa Scanteii ! ( iti imaginezi , nasule , cum traiesc io cu el in casa ??  :o )

In fine , saptamana trecuta si-a schimbat castile . Mi le-a cedat pe cele de le-a avut ultima oara - care oricum sunt distrugatoare de timpane si de retele neuronale !!! - si si-a luat altele si mai "dibace" . Iti dai seama , ca parinte , pe seama atator milioane de decibeli de-i zdruncina reteaua neuronala , ca-mi pun serioase probleme vis-a-vis de integritatea sa psihica ? ......

Acum te las sa-l asculti , Spune-mi tu "nasule" , e sanatos , sau sa-mi fac probleme ? ( retine , toate repetitiile pentru piesele astea au fost purtate la mine-n casa cu echipament de la 3000 W in sus !!!  :o ..... Si se naste alta intrebare : Dupa toate astea io mai am cum sa fiu considerat sanatos ?? )

...

..... Bai , ...... acilea canta BAIATU' MEU , ca sa stiti cum stati !!!!!  ;)
(La versurile celei de-a doua piese mi-am adus substantial contributia ..... )

Black Hat - Pilgrim of the past

Black Hat - Cuvinte de pe drum

Florio

Foarte fain, Modi ! Felicitari baiatului si trupei !
Am ascultat si Pelerinul si Cuvintele de pe drum, dar nu m-am putut opri asa ca am ascultat si cover-urile lor, dupa care le-am citit istoricul trupei :)

Mihaif99

Citat din: modi din Iulie 07, 2013, 07:51:25 PM
Citat din: Mihaif99 din Iulie 06, 2013, 05:20:59 AM

Nasule (  ;D ;D ;D , sa-mi traiesti ! ) , hai sa-ti spun  toata povestea , sa poti intelege ......

Io-s "d-ala" , rocker puriu ..... Fii-miu a supt la ma-sa , a-nvatat sa mearga si sa gangure in viata pe ritmuri de rock .
Nu i-am transmis multe-n viata ( de exemplu .... n-are nicioo treaba cu pescuitul sau cu navigatia , cu dragostea de ape .... ) insa i-am bagat in vene un mic acord din Scorpions .

A evoluat mult in sensul asta .... pana a aderat la o formatie rock . Chitarist basist si vocea a doua ( ii postez la final ) . Ciclic isi da "up-grade" la echipament . De exemplu , ultima oara cand si-a schimbat boxele din camera a trebuit sa eliminam ....... fotoliile !!!  :o :o :o :o :o Si-a luat boxe cat Casa Scanteii ! ( iti imaginezi , nasule , cum traiesc io cu el in casa ??  :o )

In fine , saptamana trecuta si-a schimbat castile . Mi le-a cedat pe cele de le-a avut ultima oara - care oricum sunt distrugatoare de timpane si de retele neuronale !!! - si si-a luat altele si mai "dibace" . Iti dai seama , ca parinte , pe seama atator milioane de decibeli de-i zdruncina reteaua neuronala , ca-mi pun serioase probleme vis-a-vis de integritatea sa psihica ? ......

Acum te las sa-l asculti , Spune-mi tu "nasule" , e sanatos , sau sa-mi fac probleme ? ( retine , toate repetitiile pentru piesele astea au fost purtate la mine-n casa cu echipament de la 3000 W in sus !!!  :o ..... Si se naste alta intrebare : Dupa toate astea io mai am cum sa fiu considerat sanatos ?? )

...

..... Bai , ...... acilea canta BAIATU' MEU , ca sa stiti cum stati !!!!!  ;)
(La versurile celei de-a doua piese mi-am adus substantial contributia ..... )

Black Hat - Pilgrim of the past

Black Hat - Cuvinte de pe drum

Sa-ti traiasca!

modi

Mersi prieteni ! Mersi la fel !  ;)

Dati-mi voie sa va dedic la randul meu doua piese de exceptie :

Within Temptation - Stand My Ground

300 - Nightwish - End of all hope

Mihaif99

Multumesc. Nu ma prea omor dupa rock-ul eroic. Imi placea mult pina la vreo 25 de ani. Ascult, dar nu imi spune nimica. Nu vreau sa te jignesc, dar e ceea ce simt. Poate alti prieteni de pe forum sunt amatori :)

Acum ascult mai mult  electronica,  jazz electronic, muzica etnica, si multe altele. Genul asta de muzica imi face placere si ma face sa ma simt bine si relaxat. E preferinta mea.

Dar Hang-ul e un instrument absolut superb, nici nu stii cat de mult imi place. Creaza adictie. A doua piesa, cand am vazut scuturile cu sageti infipte in ele am crezut ca sunt hang-uri... :/

Sper ca nu te-ai imbatosat de dedicatia aceea stil manea. Era menita sa sune asa, in gluma, ca sa contrasteze cu eleganta hang-ului.

ionpescarul

Mai nene ce e viata , treceam acum cateva zile prin cartier Ploiesti Vest , opresc  unde stiam eu ca stateau parinti unui prieten ,sa intreb de el , eram putin confuz ,erau 2 strazi si nu stiam exact pe care din ele stateau ,culmea e ca oameni locuiau exact la intrarea uneia din ele. Primul colt de strada nu semana , era o curte parasita cu o cladire nefinalizata  ,dar cu 2 nivele si dupa cum se vedea in curte ,nu parea a fi locuita,dar a doua intrare semana bine tare, doar partea din spate ,in fata functiona un mic magazin ,dar am zis in mintea mea ,,poate sau privatizat si ei ,am uitat sa spun ,cu prietenul meu nu ma ma-i vazusem de vreo 15 ani . Intru in magazin si ii explic doamnei pe cine caut , femeia se uita mirata ,spunind ca nu a auzit de ei nici la adresa ei (unde cumparase prin 93 ,nici vizavi ,unde era cladirea cu etaj ) suplimentez cu explicati ,degeaba , familia care o cautam ,parca nu locuise nici-o data in zona aia, incep sa am dubi ,poate sta la a treia strada? , i-mi aduc aminte un reper si spun ,oameni erau pocaiti .atunci vamzatoarea (care era si proprietara locatiei se lumineaza. Aaaaa, domnule au murit demult , cine bre ,poate aia batrani ca Nicu era tanar ,nu domnule a murit si Nicu ,  eu raman cu gura cascata ,Apoi i-mi explica ,prima data a murit mosul,apoi baba,apoi prietenul meu Nicu ,a ramas doar o fata care sa maritat cu unu ,au construit cladirea aia mare (vroiau sa faca un hotel ) dar de vreo 3 ani a plecat si ea cu barbacsu ,nu stie nimeni unde.Ma uitam ca prostu , Dar ce ma frapat cel mai mult la intimplarea asta a fost constatarea femei care ma lamurit.
Incerc sa reproduc cat mai apropiat replica femei .Ma intreaba ea ,da de cand nu ati mai fost pe aici? Mai doamna ,de mult ,poate mai mult de 15ani,,,raspund,,
La care femeia zice ,vezi bre , alergam ca prosti toata viata ,murim si nu luam nimic dupa noi , iar dupa cativa ani ,nu isi mai aduce nimeni aminte de noi.,,asta cu alergatu ,o stiam si io,o stiam si pe aia  ,ca nu luam nimic dupa noi ,o stiam si pe ultima ,ca nu isi mai aduce nimeni aminte de noi, dar una e sa le sti teoretic ,si alta e sa ti se intimple in realitate ,cat am stat de vorba cu femeia? ,poate 10-15min ,foarte putin sa creat o stare ciudata ,  parca  fusesem teleportat si atunci ma intorsesem dupa multi ani. Uneori in viata ,vedem cat de mici suntem , atunci am simtit starea asta  profund.Vad ca va plac chitarile vechi , de ce ne-o fi placand chitarile astea vechi ?, ce m-am bucurat cand am vazut clipul lui B.B.King,
Nu credeam ca acum la batranete voi deveni mai meloman ca in tinerete.

https://www.youtube.com/watch?v=wi9kvO2zL2E
https://www.youtube.com/watch?v=X7tGK6xtEA0
https://www.youtube.com/watch?v=deeBQZ8Aklc
https://www.youtube.com/watch?v=5e4-20tqC4A

modi

Citat din: ionpescarul din August 17, 2013, 06:29:28 PM
...... murim si nu luam nimic dupa noi , iar dupa cativa ani ,nu isi mai aduce nimeni aminte de noi.,,asta cu alergatu ,o stiam si io,o stiam si pe aia  ,ca nu luam nimic dupa noi ,o stiam si pe ultima ,ca nu isi mai aduce nimeni aminte de noi, dar una e sa le sti teoretic ,si alta e sa ti se intimple in realitate .....

Ioane , .... "+" , trai-ti-ar !

Dracu stie de ce ti-l dau , ca de fapt mi-ai bulit seara .........  :(

modi

Chiar nu am mai dat p-aici de cam multuta vreme .......

Va aduc doua piese de exceptie , ambele de pe coloana sonora a cate unui SF ( fara ca neaparat sa aiba textul vreo legatura cu scenariile ) .....

Echelon - 30 Seconds To Mars din .... "The Core" :

Echelon - 30 Seconds To Mars

Oblivion - M83 feat Susanne Sundfor din .... "Oblivion" :

Oblivion soundtrack - credits song (M83 - Oblivion - ft. Susanne Sundfør)

ionpescarul

Am vazut filmul asta de vreo 17 ori cand a aparut ,,,acum multi ani ,,, Ultimul vals ,,, despre The Band ,l l-am vazut si dupa revolutie de vreo 3 ori ,in mod normal vad un film doar o data , dar aici e vorba de altceva
https://www.youtube.com/watch?v=Uto9t8k-Flg

Pictore ,poate trebuia pus un - (minus)  la postarea de mai sus, sa dea dracu in ea de viata ,uneori dupa o intimplare dasta ,simti nevoia sa te imbeti , pacat ca nu mai beau. Oricum toti baieti de aici sunt de +100 .
atasament
A apropo ,cum e cu plusurile astea ,ideea am inteles-o iti place o postare a cuiva ,ii dai un +,dar de unde il iei ,pai eu ar trebui sa dau plusuri la toti membri de aici ,dar nu stiu de unde sa il iau.

modi

Neica , .... sa mai limpezim nitel atmosfera p-acilea , ca riscam s-o-ncarcam negativ , ...... :

Ti-aduci aminte de ala din Rosiori de-a venit pe forum sa-ntrebe de carlige ? Ala , ..... Padre 26 ....

.................................................

Vine omu' chitit sa-ntrebe de carlige . Intreaba el in stanga , in dreapta , ..... ii vin raspunsuri din toata tara :

- Padre , ia de la Gamakatsu ! Ca "aia" , "aia" , "aia" ....
- Nu , mah ! Incearca cu Mustad ! Ca "d-aia" , ca "d-aia" , ca "d-aia" .....
- Bai , astia au dreptate , da' da-i cu alealalte , ca "dintr-aialalta" , ca "dintr-aialalta" , ca "dintr-aialalta" ....
- Padre , lasa-i p-astia . Da-i , nene , cu Owner ! Fa cum zic io ! Cu Cutting Point ! Sunt cele mai smechere !

Asa ne-a tinut idiotu' o luna-ntreaga .... Dupa o luna vine si spune :

- Mersi . Am gasit carlige la chinezi in Dragonu' Rosu .

Ne venea sa-l strangem de gat , crede-ma ! Si-am plecat pe Alionte unde , intr-o noapte la foc , i-am dedicat un filmulet cu explicatii despre carlige :

Carlige -explicatii

ionpescarul

Ti-aduci aminte de ala din Rosiori de-a venit pe forum sa-ntrebe de carlige ? Ala , ..... Padre 26 ....

.................................................

[/quote]

Nu stiu nimic de ala ,dar mi-a placut treaba cu Dragonul Rosu
Cu toate ca vorbesc cu multa lume despre pescuit totusi chesti de detaliu le vorbim in grup restrans  , sfaturi nu prea dau ,pe principiu ca stie omul despre ce e vorba .nu vin eu sa ii arat ce pescar tare sunt ,dar in realitate sunt multi saraci care nu prea le au , dar asta e , trebuie intelesi (si eu am fost un ignorant multi ani ) , dar uneori cind intervi (sa ajuti ) poti fi inteles de alti gresit.

cosmin91

:)))) Foarte tare treaba cu acele:))) Daca are somnul plombe?:)) Eu zic sa il iertati pe Padre :))

Cand vine vorba de muzica,eu sunt ascultator de hip-hop romanesc si mai ales underground.Chiar daca modi a vrut sa schimbe starea de spirit, as avea o piesa care mie imi aduce zambetul pe buze si imi schimba starea in bine mereu.

Dragonu - Povesti de familie (feat. Cedry2k si Johnny King) (Videoclip)

ionpescarul

Citat din: cosmin91 din August 19, 2013, 08:38:45 AM
:)))) Foarte tare treaba cu acele:))) Daca are somnul plombe?:)) Eu zic sa il iertati pe Padre :))

Cand vine vorba de muzica,eu sunt ascultator de hip-hop romanesc si mai ales underground.Chiar daca modi a vrut sa schimbe starea de spirit, as avea o piesa care mie imi aduce zambetul pe buze si imi schimba starea in bine mereu.

Dragonu - Povesti de familie (feat. Cedry2k si Johnny King) (Videoclip)

Am stat de vorba de cateva ori cu Cedry2k , fratemiu ii cara la spectacole , e un tip care sa maturizat foarte repede ,fata de multi care la 40 de ani inca copilaresc, e un tip foarte inteligent ,mult peste medie ,mesajul lui are priza la tineret si asta e foarte bine , din partea mea e ok tot ce face ,chiar daca nu ma adaptez la genul de muzica ,ii apreciez mesajul. .
In schimb , nu e pe sablonul la media de la noi , injura politicieni ,daca ii pupa in cur ,il vedeam si pe posturi. Cedry2k e un tip  adevarat.

Si cineva care a facut istorie la saxofon ,dumnezeu sa il odihneasca,,
Clarence Clemons & The Red Bank Rockers - Jump Start My Heart (Live 1984) Pro-Shot

pelicanul