Dunarea - reportaj ProTv

Creat de peb5, Septembrie 21, 2017, 08:52:49 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

pelicanul

Alex1958

Cunosc situatia din Crisan.
Nu e chiar asa. Pensiunile sunt racordate la canalizare dar statia de epurare nu functioneaza desi e data in folosinta. Se pare ca sunt probleme locale.
Statia de tratare si furnizare apa functioneaza si aceea defectuos, dar merge totusi.
Situatia colectarii resturilor menajere e o mare problema. Chiar duminica cand ma intorceam an vazut pachete de gunoaie plutind pe bratul Sulina. Ma gandesc ca localnicii nu sunt atat de imbecili (dar mai stii?) sa arunce gunoiul in Dunare daca ar avea un sistem de colectare functional.
Intradevar e o lipsa de interes generalizata la autoritatile locale plus conflicte intre diverse autoritati ale statului (ex faleza Tulcea ce tine de AFDJ- Galati si nu de Primaria Tulcea). Nimenea nu-si bate capul sa le resolve. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....

peb5

radu andritoiu

sper sa nu mai fie inca o parte, ca ma arunc sub rotile barcii
so, keep floating for pleasure

peb5

Vom vedea. Eu cred ca mai sunt. Trebuie sa ajunga pana in Delta.

catalinc

Ar trebui sa il termine la Sulina

drmarius

Suntem noi grei de cap si nu i înțelegem. Aproape toti implicati sunt oameni de afaceri foarte buni in domeniul lor.

Păcat ca nu adaugă si un cod Caen ptr activitatea lor cu denumirea ... furt.

bogdanminitehnicus

sunt abonat la mini serialul asta

sebba

Simulatoare Teste ANR - http://anr.end.ro

peb5

Le tot schimba mereu. Ce am modificat in primul post cu reeditarea, a disparut si aceea.
Pe paginile cu stirileprotv.ro am vazut ca au ramas neschimbate filmuletele si merg accesate de pe aceste pagini.
Am vrut sa fie si o cale directa de vizionare, dar asta e!