Cumpar barca facuta de Vali

Creat de Mike83, Octombrie 05, 2017, 02:31:49 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mike83

Va salut
Daca exista vreun posesor care din anumite motive doreste sa o vanda il rog sa ma contacteze.

Mihai Dumitrache
0764698800

Haiduc

Cam greu cine are o barca de la Valica nu vad cum ar putea sa o vanda
Numai de bine sa auzim

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

kama3

Stai domne la rand, nu te baga in fata.
Sa se dea cate una sa ajunga la toata lumea! ;D

radu andritoiu

cine are un antonov, cu greu se desparte de ea

Mike83

Nu ma astept sa fiu asaltat de oferte ;D
Ma gandesc doar ca poate e cineva care vrea sa treaca la o categorie superioara sau ceva de genul...

radu andritoiu

nu exista categorie superioara in segmentul asta de barci

bbl81

:) :) :) :) :) :)

cea mai tare asta, daca apare una la vanzare, o sa fie topic inchis in 5 minute, cu vanzare cu tot.  :))
sa ii rugam lui @Vali sa aibe putere de munca!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

iris

Vali

Am ezitat mult daca sa scriu sau nu ce voi scrie in continuare.

Dupa cum unii din colegi stiu, in prezent ma refac cu greu dupa o boala care m-a doborat la sfarsitul lunii august. Asta deoarece, in goana de a multumi pe toata lumea, si pe forum, si la construit barci etc, am uitat tocmai de mine si de viata mea.

Asa ca din momentul de fata orice angajament se va face strict in termenii mei. Indiferent de solicitant sau solicitare. Sunt dator in primul rand catre mine.

Ce am discutat pana in prezent cu colegii respectivi ramane valabil, cu inerenta intarziere cauzata de boala. Ramane deci sa comunicam in timp detaliile.

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

timberland0910

Dupa cum am vazut ca sunt facute barcile lui Vali fara 4-5000 euro nu cred sa se desparta cineva de barca , desi suma e totusi mica pt o barca noua facuta la mare arta

Mike83

Anuntul se poate inchide.
Multumesc pentru gazduire.

pelicanul

Citat din: Mike83 din Octombrie 13, 2017, 12:22:59 PM
Anuntul se poate inchide.
Multumesc pentru gazduire.
Ai gasit o barca facuta de Vali? Ai gasit alta barca? Spune-ne si noua ce si cum.

Mike83

Din pacate nu am gasit si m-am reorientat catre un Romcraft 510-M.
Daca nu eram presat de timp si de faptul ca am ramas fara barca cu siguranta as fi asteptat pana la primavara pentru o bijuterie facuta de Vali (caruia ii urez multa sanatate si putere de munca).

O sa intru in posesia ei pe la jumatatea lunii noimebrie si prima iesire o sa fie la inceputul lunii decembrie (o saptamana in delta la cort).
Revin sa va povestesc cum ne-am comporat-si barca dar si eu, ca sunt cam rau de frig :).

Toate bune!

bbl81

cort in Decembrie? sper ca ai echipament de calitate. Cand ma gandesc la temperaturi, parca imi piere pofta de camping.

Asteptam povestiri!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"