Obtinere Aviz Politia de Frontiera

Creat de Cobar, Iulie 06, 2016, 03:57:56 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Cobar

Stimati colegi,
Apelez la experienta dvs pentru un sfat - cum pot obtine avizul de la Politia de Frontiera in contextul in care au program doar lunea si miercurea,zile in care imi este imposibil sa fiu in Constanta?Multumesc anticipat

pelicanul

Incearca sa suni la PF (Grup Nave) Constanta 0241 551 225, si intreaba daca trebuie sa te prezinti personal cu actele. Ar trebui sa stie chestii de-astea si cei din Marina Eforie (Edi Rada, Magda sau Loredana), in mod sigur au mai avut asemenea cazuri.

Alex1958

Salut,
Eu am obtinut de la Tulcea prin e-mail. Le-am trimis copii dupa premise si cartea de identitate si I-am rugat sa-mi elibereze avizul si sa-l transmita pe e-mail. A durat 2 zile.
Toate cele bune!

pelicanul

E super tare asta cu e mail-ul! Trebuie sa intreb si eu la Constanta!

Alex1958

Poti sa-ti trimit dovada pe e-mail.
Poti chiar sa-i exciti si pe cei de la Constanta cu ea! In fond cred ca baietii n-au nici o placere sa vada diversi indivizi misunand prin sediul lor in loc sa resolve treaba fara sa-si ridice fundul din scaun.
Toate cele bune!

Cobar

Anul trecut m-au rezolvat cei din Marina Eforie.Anul acesta au dat-o cotita si trebuie sa o rezolv cumva.Nu cred ca trebuie sa te prezinti personal cu dosarul,cel putin asa a fost anul trecut.

Cobar

UPDATE - La Constanta nu se poate prin email,doar la Poarta 1. >:(

pilu

as vrea in luna iulie sa merg cu barca pe dunare in zona orsova , (cateva zile pensiune ,ponton pe malul dunarii) trebuie sa obtin aviz de frontiera? se poate online ?daca da ,de unde? eventual costuri, pun aceste intrebatri in speranta ca este vreun coleg din zona sau coleg care a fost in zona si ma poate lamuri.

pilu

Am cateva mici nelamuriri , eu nu voi merge sa pescuiesc ,voi folosi barca pur si simplu pentru plimbare eventual ski nautic daca mi se permite , am vazut ca avizul acesta e in special  pentru pescuit ,trebuie alt fel de aviz pt ce fac eu?

drmarius

Eu zic sa le trimiti un mail in care precizezi ca in data de o sa te plimbi in zona respectiva cu ambarcatiunea x si impreuna cu personele ... Acum doi ani am fost cu x petrolist la frontiera si le am zis ca am venit din Musura si mergem spre Portita. Au zis sa avem grija. Este ilogic sa solicit aviz pentru cateva zile cand pot sa iii informez si gata. Daca au ceva de comentat sa ma sune.

pilu

Am trimis un e-,mail sa vedem ce raspuns primesc ,multumesc danv si drmarius

Danv

Daca nu pescuiesti nu ai nevoie de aviz.Cel putin in zona granitei cu Bulgaria, nu cer aviz.

crysty

Daca nu pescuiesti, ci numai te plimbi, este de ajuns sa ii informezi cand ajungi pe zona de granita si sa ai asupra ta cardul de identitate. Acesta este cerut si pentru ceilalti ocupanti ai barcii. Daca pescuiesti, asta inseamna ca va trebui sa stai pe zona mai mult si este necesar avizul de la frontiera. Si in acest caz, daca nu vrei sa fii vizitat, trebuie sa treci pe la ei cand iesi in zona de frontiera sa iti faci cunoscuta prezenta. Pentru localnici, unde se pare ca sunt cunoscute barcile si detinatorii lor, nu este cazul.