Achizitie Black Sea Fishing 510

Creat de adypescar, Februarie 17, 2018, 02:04:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

crysty

Sa te poarte pe ape line! Este o barca frumoasa foarte preferata de localnicii deltei ceea ce spune multe.
Sa te bucuri de ea, si asteptam parerea ta despre cum se comporta in diferite situatii.

Stef2003

Stef2003

Salutare,

Am avansat cu echiparea barcii , are un motor de 40cp Yamaha,un peridoc nou ,mansa,cabluri,etc si incerc sa ii pun cateva accesorii :

Bateria in chesonul din fata,doua rezervoare de 25l in  chesonul din mijloc,filtru decantor de combustibil in chesonul din spate.Pe consola o sa ii montez o balustrada din inox,lumina pe spate,tabolu de comanda cu sigurante si priza p,sonar,chedre pe chesoane sa nu mai faca zgomot capacele,mana curenta,pompa de santina si inca alte cateva de care am sa va povestesc ulterior.
Andypescar,cand ti s-a spus ca va fi gata barca?

mariusm piesenoi111

Bravo domnule
Suna foarte bine
Ai grija că la 40CP ești la limita de sus și trebuie să Gadiluci manșa cu finețe 😀
Spor la treabă și să o vedem pe ape
PS :daca găsești și trei elice (una de viteza,una de tracțiune și aia standard de pe motor ) ești ,cum zice americanu' : "All set"

Betto

Are canal de drenare a apei din dublu fund cu gura de scurgere sau de vizitare ?

Stef2003

I-am cumparat si o elice de rezerva motorului de 40cp,cat despre gurile de scurgere a apei pot sa  va spun ca le am dar nu le-am montat,urmeaza.
Inmatricularea am demarat-o, o sa o inmatriculez in Belgia cu ajutorul  bunului meu prieten Cristi Ivan .Costul inmatricularii este mult mai mic decat in Romanica si nu trebui sa mergi pe la capitanii  cu sarumana.........

marian giurea

tine-ma te rog la curent cu durata inmatricularii pt ca si eu o sa fac acelasi lucru tot cu cristi,eu inca astept sa soseaca motorul,cred ca miercuri sau joi dupa 1 mai

stefand600

La mine a durat 5 saptamani din momentul cand am completat formularul on line pana am primit actele prin posta.
Stefan D

Mike83

Si eu tot cu ajutorul dlui Cristi Ivan am inmatriculat barca in Belgia.
Marti au ajuns banii la ei si joi au tiparit certificatul.  8)

valyxman

Pentru Adypescar:
Daca nu greșesc cred că ar trebui sa mergi sa ridici motorul.
E ajuns proaspăt în țară..
Să îl stăpânești sănătos...!  8)

adypescar

Salut, am lipsit o perioada și vad ca s-a scris ceva pe aici.....
Stef sa stăpânești barca cu placere și fără incidente.
Eu încă nu am reușit sa îmi iau barca, dar cu puțin mai mult de 110% noroc și cu ajutorul lui Dumnezeu și al celor sfinți și al celor ce produce aceasta prețioasă și scumpa și greu de livrat 5, barcă, pe la 1 Iunie, dacă nu apare și alt neprevazut o sa o ridic. Un fleac! 45 zile de întârziere...
Ținem aproape sa va arat ce a ieșit.. asta când o fi [emoji3], dar pana una alta trebuie sa caut si sa îmi cumpăr o barca gata făcută ca se apropie cu pasi repezi sezonul de pescuit, și eu cum în viata am avut noroc numai în dragoste și la peste! iar Dumnezeu, sfinții și acum si Producătorul și-au văzut de treburi mult mai IMPORTANTE, rămân pe mal tot sezonul.... [emoji16].

Trimis de pe al meu EML-L29 folosind Tapatalk

Stef2003

Salutare impatimiti",

Am fost ocupat in fiecare zi cu lucrul la barcuta,am tot montat pe ea  chiar si astazi cateva accesorii.Privitor la inmatriculare  eu am facut plata pe 26.04.2018 si am primit actele pe 14.05.2018...Oricum sunt foarte multumit inmatricularea in Belgia ,Cristi Ivan un super om,astazi a venit la mine a colantat barca  si m-a ajutat sa montez  ceasurile...Il recomand cu incredere.
Mai am de lucru la ea Adypescar , iti multumesc pentru urari,imi pare rau ca am avut "dreptate" cu termenul de livrare.......Acum dupa ce am studiat mai bine barca imi dau seama ca au dat buleala pe ici-colo...sper sa nu am probleme de structura   sa pateasca ceva....Este inca in garantie...o sa trec pe la Pronautica sa le arat ce  am descoperit sa ii pun in garda!
Mai am de montat scaunul ,sonarul, pompa de santina,extictorul ,mici brizbrizuri :)
Atesez 2 poze sa imi spuneti parerea vostra daca  va place, cum arata acum?!!?

momaul

Salut.Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri multi ani de ea.

mariusm piesenoi111

Aproape la fel de frumoasa ca a mea😀
Să o stăpânești sănătos!

Stef2003