0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Da. Bun, e o idee. Stiu sistemul si marturisesc ca nu ma incanta. Nu imi amintesc unde am mai vazut sistemul asta si mi s-a parut ciudat. Important e randamentul.
Problema e ca ghiul e foarte lung (l-ai vazut doar) raportat la lungimea barcii,3,42 metri la o barca de 8,25m. Vangul l-am montat la 1.13 de catarg. Da, mosul care a avut barca nu a folosit vangul( palancul ghiului cum ii spun eu de obicei) si de asta s-a smuls ghiul din radacina care se cupla l-a catarg.
Salut. Pe site-ul de mai jos gasesti imagini cu planuri de constructie si asamblare la Albin Vega 27. Sunt informatii publice, suedezii au avut grija sa digitizeze planurile lui Per Brohäll. Sper sa iti fie de folos aceasta resursa, exista oricum pe net o groaza de informatii cu privire la barca si la experienta celor care au navigat cu ea. Spor la treaba si la renovat!https://digitaltmuseum.se/search/?q=albin+vega+27
Cu alte cuvinte, ai o barca buna de dus la muzeu.Oricum cred ca e o barca ce mai are cate ceva de spus si acum. Depinde doar de tine.