0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
hello, Cezar, daca nu te superi , ce masina detii ? (nu de alta, dar sa nu fii nevoit sa faci "credit" si la alta masina) ....
eu mi-am cumparat anul acesta un Dehler Dehlya 25. [...] barca mea este la vanzare [...]Daca vrei se poate si vedea luna asta la Limanu, ai detaliile in anunt si pretul este usor negociabil
In ultima vreme in gashca noastra lumea a inceput sa se orienteze mai mult pe velierele cu derivor mobil usoare, gen iola cabinata. Asa ceva are Dan blue wave (Trixie, care e si de vanzare)), Mihai doctoras (O'day 20), Emil Trofimov (Orion 20), iar Pelicanul si-a vandut Sasanka tocmai pentru ca se gandeste la asa ceva. In plus, si Bogdan Buciu isi vinde O'day-ul 22 ffindca e prea multa barca pentru nevoile lui, si la fel vrea ceva mai mic.
Nu ma supar Deocamdata, un banal Logan 1.6 cu care cred ca pot trage si cele 1650 lbs (748 Kg) ale unui Mac Gregor 26S. Daca nu va fi suficient, stiu de unde pot folosi alta masina!O seara faina,Cezar
subscriu la ce spune Timberland. eu aveam un BMW 150 cp dar pe rampe patina. degeaba avea multi cai putere, rempele sunt ude, noroioase, sau pline de o depunere alunecoas de abea stai in picioare pe ea. eu aveam peridoc +batca+motor cam la 500 kg masa totala. si eu am trecut pe un SUV mai batran, si nu mai am probleme.(Hiunday Tucson 2006 cu reductor)
E bun Tucson doar ca nu are reductor ( selector de 4x4 hi .4x4 Low) nu stiu sa aiba ..e diesel sau benzina al tau . Probabil ai functia Lock care blocheaza rapoartele fata-spate 50-50 , ajuta ft mult dar nu e reductor
Sa nu se confunde velierul cu o barca de pescuit. De fel faci 2 drumuri pe an cu velierul...O dată când il dai la apa si a doua oara cand il ridici. Asta se poate face cu un prieten. Un velier cat de cat serios .. creează disconfort la lansat și ridicat din apa. Eu personal velierul un gibsea 24 cu derivor retractabil ce are aprox 1600kg nu il trag cu masina din apa, cu toate că dețin un 4x4 de teren. Las masina cu frână de mana si cale la roti in capătul rampei și cu ajutorul unui tirfor legat de cui o recuperez.
Ave Vali ! Multumesc pentru news, sa stii ca le iau in considerare la modul serios. Iola cabinata e OK ca daysailer, dar daca pui fetele in ea, nu merge sa stai 2-3 zile pe apa, tot la hotel ajungi.Pe de alta parte, ai dreptate - e o problema sa tractezi dupa tine o barca mai zdravana, cu o masina "normala". La "normala" mea (Logan 1.6) scrie ca pot max. 1100 Kg cu franare. Un MacGregor depaseste sensibil masa asta (cu tot cu peridoc). Deci, ar insemna sa ma gandesc si la o alta masina, ceea ce sincer, e cam mult. Probabil ca va trebui sa mai renunt la o parte din "pretentii", ramane de vazut.
Renunțatul la o parte din cerințe poate fi o bună idee, în sensul că te aduce mai aproape de ieșitul pe apă.De exemplu cu o barcă mică tip daysailer, poți face ieșiri frumoase pe Dunăre, pe litoral sau în Deltă, cu tot cu familie, în regim de camping. Am prieteni care merg ziua cu barca, iar seara acostează și montează cortul. Nimic mai ușor. Și Bogdan care a fost amintit aici că își vinde barca, o face în aceeași idee: familie de 4 persoane, barcă mică pentru simplă ieșire pe apă, acostare, cort.
De-un exemplu, [...] Dan (Blue Wave), [...] vorbind cu el ce înseamnă barca mică și de ce vrea s-o vândă pentru una mai mare, a ajuns la o întrebare concluzie: ”Eu cred că ni s-a urât cu binele”!
** Acest ”ni s-a urât cu binele” se referea și la mine, cu dorința mea de a cumpăra un yacht de 37 de picioare [...]Eu totuși o să continui nebunia, cu riscul de a pierde o sumă importantă, [...] . Așa-s eu, mai impulsiv