Redimensionare poze

Creat de gupi, Octombrie 20, 2018, 03:29:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alex1958

Salut!
La voi face si eu reducere, dar acum nu prea am timp.
Recomandati vre-un program de re-sizing fotografii, in afara de Paint?
Multumesc!

bobinuta

Buna dimineata !
Am scris despre un astfel de soft in postarea mea de pe pagina 1:
Citat din: bobinuta din Octombrie 20, 2018, 07:44:04 PM
O alta informatie utila multora, ar fi un soft cu care sa poata modifica rapid dimensiunea pozelor postate. Desi pentru prelucrari serioase folosesc softuri dedicate (printre altele, de exemplu Adobe Photoshop sau GIMP-ul provenit din lumea open-source), in mod curent, pentru poze nepretentioase, folosesc aplicatia gratuita IrfanView, care mi s-a parut extrem de cuprinzatoare pentru necesitatile oricarui utilizator fara pretentii deosebite. 

In afara de redimensionare (functia Resize), IrfanView poate face si alte prelucrari rapide ale unei fotografii, ramane sa-l descoperi daca iti va parea util. Eu il folosesc de prin 2007 si merge excelent pentru chestii rapide.

Pentru prelucrari multiple (de tip batch) care includ functia de resize, am folosit cu mult succes un utilitar mai putin cunoscut - XAT Com Image Optimizer. Nu mai e in productie curenta, dar functioneaza foarte bine in continuare, chiar si pe Windows 10. Iti pot pune la dispozitie un kit de instalare, daca vei simti nevoia. Desigur, mai exista si alte softuri, dar cu astea doua, mi-am facut treaba pentru chestiuni nepretentioase.

Toate bune,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Alex1958

Gata, le-am micsorat pe toate cele depasite, cu Paint!

gupi

au mai fost probleme de intrerupere ?
Tu îți protejezi calculatorul cu o soluție de backup?

Zodiac

bobinuta

Citat din: gupi din Octombrie 25, 2018, 06:36:08 PM
au mai fost probleme de intrerupere ?
Salut Gupi,
De ieri, n-am mai observat intreruperi, functioneaza excelent. Daca voi observa ceva, va anunt pe tine si pe Vali.
Multumim !

Cu bine,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube