reconditionare barca fibra 1 si 2

Creat de dusan, Februarie 12, 2019, 09:58:10 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Gelcoatul se da la pistol cu duza mare ,amestecandu-l in prealabil cu stiren parafina in proportii exacte +intaritor.Pana la gelcoat mai ai de treaba...Acopera toate gaurile alea din copastie ,de pe la borduri.....Daca sunt gauri mai mari reparale cu fibra[rasina +stratimat].Chituieste cu chit de rasina  sau chit de gelcoat.Lasa cel auto deoparte daca dai cu gelcoat la urma [s-a scris despre asta].Slefuieste bine,degreseaza si dupa aia dai topcoatul[gelcoat+stiren parafina]

dusan

Don cate am citit parafina se pune la ultimul strat. . ???

dusan

Clar. Dau 50 ron pe un kg de parafina. Plus transport 20 ron =70 ron si mie imi trebuie un dop. .

dusan

Parafina curata fără stiren pot folosi. Ca am unde lucrez asa ceva.

dusan

Pana primesc info. Lucrez la volan manual

dusan

Vreau sa inbib volanul cu rășină poliesterica. Transparenta. Si sa nu mi se lipească de mâini trebuie parafina si la asta?

dany

Da ,stiren parafina la ultimul strat.
de volan zic sa-l pui pe perete :)...Nu se pune parafina in poliesterica,nu te ajuta cu nimic.

dusan

Am dat primul strat de gelcoat cu o spatula de cauciuc ca la trafalete nu mia placut cum iasa. Si sau acoperit si unele denivelari. Am fost acuma si am verificat sa uscat si nu lipește. Oare are deja parafina in el ( gelcoatul) sau o fi topcoat? Am dat doar partea ce intra in apa. Restul dupa ce fac reparatile

dusan

Am incercat de proba sa smirgluiesc dar nu se poate se încarcă smirgluit instant si nu il mai pot folosi.

Vali

Daca nu ai pus stiren-parafina in gelcoat, nu mai ai ce sa-i faci, asa o sa ramana.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dusan

Vali

Era bine sa dai un singur strat, cu parafina. Nu ma pronunt in alte situatii, decat in cele pe care le-am aplicat si le-am recomandat.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dusan

Cei de la polidis recomanda la ultimul strat sa se puna stiren parafina

teo pes

Viata i grea !!  Dar trece !!

dusan

Bun. Am specificat mai sus ca vreau sa ramana in gelcoat. Am făcut rost de juma de litru de stiren parafina. Cat pun la 1 kg de gelcoat.