Locuri de lasat barca la apa

Creat de Sam, Aprilie 17, 2019, 08:24:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Citat din: bbl81 din Aprilie 18, 2019, 09:52:11 AM
era fain sa fie facut cu info la nivel national, sa postam de pe toate apele, unde stim ca este acces. (dar e prea mult de munca)

Nimic nu e imposibil am trecut la nivel international
Uite https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2986.msg51243/topicseen.html#new

Dati informatile cat mai clare si o rezolv si national si .....galactic ;D ;D ;D

Informatile sa fie verificate ! Ai vazut locul , ai lansat barca acolo .

bbl81

Citat din: cristiantutuianu din Aprilie 18, 2019, 03:11:17 PM
Uite https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2986.msg51243/topicseen.html#new

Dati informatile cat mai clare si o rezolv si national si .....galactic ;D ;D ;D

Karma+1
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

bbl81

Bega, langa Timisoara:
45°43'05.4"N 21°07'26.5"E

bbl81

45.762873, 21.305732
tot Bega, dar una este in amonte, una in aval de Timisoara

cristiantutuianu

Citat din: pelicanul din Aprilie 18, 2019, 01:35:34 PM
-Sat Lunca pensiunea Casa Pescarilor, Lac Golovita: 44o43'26" N 28o46'41" E;
-Bazin Lunca 2 , Lac Golovita: 44o44'03" N 28o49'04" E;
-Jurilovca, Lac Golovita: 44o45'03" N 28o52'39" E;
-Marina Belona Eforie, Marea Neagra 44o03'48"N 28o38'36"E;
-Marina Mangalia, Marea Neagra 43o48'24"N 28o34'53"E;
-Athanasios (Tanase) Tsoumaridis, Vourvourou, Egee 40o12'10" N 23o46'12" E

Citat din: bbl81 din Aprilie 18, 2019, 04:01:34 PM
Bega, langa Timisoara:
45°43'05.4"N 21°07'26.5"E
Cum sunt ? Betonate ?Cu plata ? Sa trec pe harta. Multumesc !

Alex1958

Sat Victoria, Com Nufaru, Jud Tulcea.
Coordonate
45° 8'13.58"N
28°58'26.55"E
Rampa din beton drum de piatra, fara plata dar atentie unde lasati masina.

cristiantutuianu

Citat din: Alex1958 din Aprilie 23, 2019, 11:26:05 AM
Sat Victoria, Com Nufaru, Jud Tulcea.
Coordonate
45° 8'13.58"N
28°58'26.55"E
Rampa din beton drum de piatra, fara plata dar atentie unde lasati masina.

Multumesc !
https://drive.google.com/open?id=1ZfLchBqf9-jffP6wmefanxhOychbXSSb&usp=sharing

mariusm piesenoi111

Cum adică atenție unde lăsăm mașina?
Se cumpără mașini noaptea in zona?

Alex1958

Salut,
Nu neaparat ca se cumpara sau nu masini prin zona dar drumul principal duce spre un obiectiv militar( ceva depozit cu doc inalt de acostare). Drumul spre rampa se lasa in jos spre dreapta si duce printr-un hatis spre malul apei unde nu este mult loc de parcare si mai trebuie pastrat loc pentru intorsul masinilor cu peridoc cu spatele spre apa/rampa. Ocolul silvica a barat accesul pe mal in josul apei iar in sus e acel obiectiv militar.

bobinuta

Citat din: cristiantutuianu din Aprilie 18, 2019, 03:11:17 PM
https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2986.msg51243/topicseen.html#new
Salut Cristian!
Long time, no see :)
Felicitari pentru ceea ce ai facut, e o treaba excelenta si sunt sigur, foarte utila intregii comunitati de pasionati ai apelor !

Karma+ de la mine & Keep the good things on !
Si spune-mi daca pot sa te ajut in vreun fel.

Toate cele bune,
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

Zodiac

Azi am fost si eu la Snagov , fara barca sa vad cum e rampa din ""Florilor" si Ghermanesti - Marasesti Nr. 29 !

Dupa ce ''Waze'' ne-a bagat numai prin paduri si fundaturi.... :o , dupa ce am intrebat multa lume am reusit sa ajungem !

Rampa de pe ''Florilor" :

- trebuie sa cobori vreo 100 - 150 de metri cu peridocul dand cu spatele , eu personal fiind la inceput nu m-as baga
- era un ''nene'' localnic , care probabil enervat de traficul de peridocuri si-a parcat un SUV mai vechi in paralel cu un copacel de pe partea opusa a drumului de...intri greu si cu fata...fara peridoc
- era un coleg care avea o barca mare de lansat la apa dar avea ceva probleme si se chinuia sa repare ceva acolo , deci cred ca poti astepta cu orele sa lansezi barca
- trebuie sa fii atent sa nu fie alt coleg care scoate barca...altfel te vei intoarce inapoi ca sa iasa
- masini parcate pe ambele sensuri cu peridocuri , greu de manevrat printre ele
- treceau barci in viteza de faceau valuri serioase
- rampa nu e de beton ci de pamant intarit
- o gramada de bradis si de nuferi
- trafic de barci in viteza foarte intens ...cred ca mai ales in weekend
- pentru mine aceasta rampa e buna doar daca vin cu gonflabila altfel...nu

Ghermanesti  - Strada Marasesti  Nr 29:

- un fel de restaurant cu ponton
- la fel cred ca trebuie sa intri cu spatele cu peridocul...vreo 100-150 de metri , e o banda ingusta pe un singur sens
- e cu bani , nu am intrebat cat pentru ca mie nu mi-a placut atmosfera si nu mai revin acolo
- betonul tine exact pana langa apa , de acolo incepe un fel de pietris

Poate ajuta , se pare ca prefer sa merg la Dunare sau altundeva , Snagovul nu e pe gustul meu !

Spor !

Alex1958

Zodiac, nu te enerva!
Asa este cand e moca!
La clubul nautic dinspre El-Capitan, tot pe Snagov, costa 50 lei lansarea si sunt conditii mult mai civilizate de lasat peridocul, rampa betonata si, la o adica poti rezolva mici problem cu ajutorul oamenilor de acolo.
Snagovul ramane pentru bucuresteni un loc de testare si chiar de divertisment, o pescuiala la rapitor, un picknic si o baie.
Bafta!

Mihai-Andrei Manea

Club Marina Port [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zodiac

Multumesc pentru raspunsuri ! Am sa merg sa le vad !

@Alex1958 sincer chiar nu am fost incantat . Unul repara la motor in rampa , altul murmura ceva care cred ca erau injuraturi ;D ca astepta la miniponton sa iasa , o salupa de sute de cai a intors in loc cu ''frana de mana'' in mare viteza tractand un ''schior'' si a facut valuri de jumatate de metru .
Ma si gandeam cum as fi iesit eu cu gonflabila si motorul electric...cred ca ma arunca pe mal !
Cred ca Snagovul pentru barci e ca Moara Vlasiei pentru pescari , peste mult...se prinde repede dar intr-o aglomeratie de nedescris !
Nu e vorba de 50 de lei ca nu mi se pare mult , dar vreau conditii de minima civilizatie !

Sam

La Murighiol mai ofera cineva servicii de lansare barca la apa in afara de Puflene Resort? I-am sunat astazi si mi-au zis ca au incheiat sezonul, se pregatesc de iernat...
Desi as prefera sa apelez la servicii de genul asta, ma descurc si singur la nevoie; inteleg ca rampa satului e betonata, deci ar trebui sa nu fie foarte dificil.
De la Murighiol, voi merge spre Crisan si imi amintesc ca avertizau unii colegi cu ceva timp in urma ca este un prag sau asa ceva unde risti sa lovesti motorul, nu departe de Murighiol. Imi poate da cineva cateva detalii care sa ma ajute sa identific locul, sa reduc viteza cand ma apropii? Stiu ca nivelul apei este destul de redus in perioada asta...