Locuri de lasat barca la apa

Creat de Sam, Aprilie 17, 2019, 08:24:45 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

gabriel.c

Salut , la ieșire de pe canal din Murighiol in Dunăre e apa mică și acolo ai "șanse " sa atingi . Mergi încet cu motorul sus și e ok. Eu am trecut sâmbătă cu 150 Cp. Apoi pe Uzlina (dacă mergi prin lacuri) e la fel de mică apa. In Isac dacă nu mergi glisat , nu treci. .Eu m-am dus pe Dunăre anul asta din Murighiol la Crisan.

byteworks

... si rampa fara plata a satului este foarte abrupta. Mai poti incerca la Star2000 cu parcare si rampa direct in brat, un pic mai in aval pe dig, drum asfaltat pana la ei.
Pana la Crisan studiaza Murighiol - Mahmudia - canalul Carasuhat - canalul Litcov -canalul Caraorman -Crisan.

Sam

@Byteworks si Gabriel.C: Va multumesc pentru sfaturi!
Deoarece voi avea barca destul de incarcata, cred ca am sa o las la apa la Tulcea si am sa merg pe navigabil pana la Crisan! Toate bune!

gabriel.c

Alex1958

Salut,
Comentariul meu nu e chiar la subiectul topicului dar poate ajuta.
Pe canalul Litcov nu se mai poate intra /iesi in/din Sf Gheorghe pe la Victoria, nici cu o barca mica, din cauza barjei scufundate in apropiere de iesire.
Poate citeste si cineva de la ARBDD si/sau DELTACONST!

scm_ro

Ieri am fost la o proba pe Snagov. Am lansat barca la Club marina port. Costa 50 RON, masina si peridocul au stat la ei in curte. Rampa este lina si nu este nevoie de 4x4.
Nici la intrarea Florilor nu am vazut sa fie aglomeratie, dar am preferat la Club marina port.