E bine să punem fibra peste chit?

Creat de Razvy1012, Mai 02, 2019, 05:38:24 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Razvy1012

Salutare!
Vreau sa întăresc oglinda, si sunt la nivelul slefuirii. După ce am șlefuit vopseaua, am ajuns la fibra, dar in unele locuri, mai sunt si suprafețe chituite. Întrebarea este, dacă e musai să slefuiesc si chitul? Probabil ca da,  dar vreau sa ma asigur. Multumesc

black

Nu e nevoie sa slefuiesti chitul. Poti sa pui fibra peste el fara probleme

Razvy1012

K. Multumesc.
Si acum inca o intrebare. Chitul am citit ca se poate face din rasina cu numerus, sau pudra de talc. Care e cea mai bună soluție?
Multam

bbl81

Citat din: Razvy1012 din Mai 03, 2019, 08:21:30 AM
K. Multumesc.
Si acum inca o intrebare. Chitul am citit ca se poate face din rasina cu numerus, sau pudra de talc. Care e cea mai bună soluție?
Multam

cel mai bun ar fi tot rumegus de lemn, dar cernutD depinde si ce anume chituiesti, din lipsa de alte materiale (rumegus fin, talc...etc),se mai chituieste si cu faina de grau cu rasina.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

cristiantutuianu

Citat din: Razvy1012 din Mai 02, 2019, 05:38:24 PM
Salutare!
Vreau sa întăresc oglinda, si sunt la nivelul slefuirii. După ce am șlefuit vopseaua, am ajuns la fibra, dar in unele locuri, mai sunt si suprafețe chituite. Întrebarea este, dacă e musai să slefuiesc si chitul? Probabil ca da,  dar vreau sa ma asigur. Multumesc
Chit ..ce fel de chit crezi ca este ?

Citat din: Razvy1012 din Mai 03, 2019, 08:21:30 AM
K. Multumesc.
Multam

Vrei sa faci chit sa chituiesti oglinda ?
Sau esti interesat de cum poti sa faci chit ?

Solutia cea mai buna este in functie de situatie (cat de mari sunt gaurile pe care le astupi )
Chitul il poti face cu rasina amestecata cu :
- Aerosili
- Cionosfere
- Tocatura de fibra
- Rumegus de fapt praful obtinut cu ajutorul smirghelului sau rumegus de la un circular dar trebuie cernut !
- Talc
- Faina de grau

teo pes

Chitul se ,,face" la magazinul auto !!...cel verde care are in el fibra de sticla ..si de mai multe texturi! este destul de ieftin si se imperecheaza perfect cu rasina !!  ;)
Viata i grea !!  Dar trece !!

bbl81

Citat din: teo pes din Mai 03, 2019, 01:17:35 PM
Chitul se ,,face" la magazinul auto !!...cel verde care are in el fibra de sticla ..si de mai multe texturi! este destul de ieftin si se imperecheaza perfect cu rasina !!  ;)

chiar sha-sha!   :)
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Razvy1012

Citat din: bbl81 din Mai 03, 2019, 08:24:10 AM
cel mai bun ar fi tot rumegus de lemn, dar cernutD depinde si ce anume chituiesti, din lipsa de alte materiale (rumegus fin, talc...etc),se mai chituieste si cu faina de grau cu rasina.
Vreau sa folosesc chitul pt a da niste linii drepte, si a îndrepta mici denivelari.
Cât despre ce chit este, nu stiu,dar după șlefuire arată ca un chit alb, care la șlefuire, e foarte fin.

timberland0910

Cel mai eficient chit il faci cu epoxy si cenosfere ... prinde pe orice si se slefuieste usor. Le gasesti la Europlastic . 0722620616 Cristi de la Europlastic te poate ajuta