Bun venit pe Forumul Cap Compas

Creat de Vali, Aprilie 16, 2011, 03:58:37 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

Sa ne traiesti doctore, si abia asteptam sa te re-citim :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

x_petrolist

Citat din: Constantin din Septembrie 02, 2011, 08:09:20 AM
Buna ziua,
...... Sa nu uitati: vara este o stare de spirit!

Pentru Onor .... Inainte ....
bine ai venit Constantin..... din periplul tau prin Caraibe si Pacific .... si cele care vor sa fie .....
Solo - Sailor ce esti ....
.... cicloanele care vin din pupa, cu vint si val de prova, sint tot o stare de spirit?

workaholic_ro

Am citit ce scrie pe aici inainte de a-mi anunta prezenta, pentru a afla ca tot ceea ce pot sa mai spun despre mine si barci este ca stiu sa inot...
Multumesc gazdei pentru link, imi va fi de folos, forumul asta e ca o scoala. Chiar mi-as dori sa construiesc o barca.
Salutari din portul Cluj !

Vali

Salutari din celelalte porturi din tara sau de pe afara, de la apa sau din mijlocul uscatului :P, si multumim pentru inregistrarea pe capcompas.ro. Cat despre constructia unei barci, sunteti de-al nostru :D. Multumim pentru aprecieri, si va dorim sedere placuta in acest cuibar nautic virtual  :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

stavride

Dacă vrei să construieşti un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită.

Shotgun

Florio

Citat din: Shotgun din Noiembrie 14, 2011, 11:44:28 AM
hello
si eu pe aici

Catalin

Bun venit, Cataline si spor la treaba ! :)  Dupa modelul initiatorului, forumul asta e unul in care iti sufleci manecile si mesteresti o sau la o barca !

Danillo

Salut Vali si pasionati ai barcilor,

Multumesc pentru invitatie si sper sa ne fim utili. M-am uitat prin forum si il felicitari pentru Vali, pentru rabdare si experienta care o transmite mai departe!

Vali

Salutare si bun venit Dane :). Asta e si scopul pentru care ne-am adunat aici, sa ne ajutam ca sa ne dam cu jucariile preferate pe ape :). Chiar daca densitatea de postari poate nu e maxima, importanta e (zic eu :P) calitatea lor.
Mai bine fugariti-ma de pe forum ca sa termin treaba la barcaze, mai ales ca ultima suta de metri e ca de obicei cea mai grea :D.

vyctor81

Am dat de acest site datorita mediatorului, eu nu sunt (inca) pasionat de navomodelism, sunt student ultimul an la Facultatea de arhitectura navala si sper sa ajut la construirea viitoarelor nave. Bine v-am gasit!!!

gvincentiu

Pai si ce proiect de an ai? Poti sa ne asisti in niste treburi?
Ganduri bune !

vyctor81

Tema de proiect este "Influenta inaltimii dublului fund asupra greutatii zonei centrale a navei"......... si imi trebuie un plan de forme al unui tanc chimic sau petrolier de 35000 tdw aproximativ....proful indrumator trebuia sa-mi dea planul, dar dupa ce am asteptat un an a zis ca nu are si nu gaseste si sa-mi procur, motiv pentru care am si intrat pe forum......deci daca ar putea cineva sa ma ajute, ii dau o bere....

Vali

Salut Victor, bun venit pe capcompas.ro, si scuze de intarzierea raspunsului :).
Despre planul de forme care iti trebuie, ti-am trimis un pm, ramane sa luam legatura "live" ;).

ionitzady

Pentru inceput vreau sa-i multumesc gazdei care ne permite sa ne bucuram impreuna de pasiunea noastra, ma numesc Ionita Adrian si din portul Braila vreu sa salut pe toti Cap de ambarcatiuni .Eu sunt de mic pasionat cu Dunarea , barca si pescuitul doar ca cu trecerea anilor si afundarea in viata cotidiana a disparut acea flacara de libertate si adrenalina ce-ti oferea o tura cu barca sau o noapte cu luna plina pe balta.Acum in toamna in urma conditiilor neprilnice si batranetii batrana barca construita in regim propriu din lemn si imbracata in fibra ,care m-a calauzit atat in copilarie urmata de adolescenta  ....   ,a cedat si a fost inlocuita de o italianca nu foarte tanara, dar mult mai zvelta si cu forme care ma facut sa ma reindragostesc. Cred ca am foarte multe de invatat de la voi , pt ca pt mine este o noua materie (gelcoat etc ) si promit ca am sa fiu un elev silitor . Multumersc ca ma-ti primit in familia voastra si urez tuturor marinarilor VANT DIN PUPA. ;)

Vali

Bun venit Adrian, si salutari de la inca un barcagiu din apropiere (peste Siret :)). Vizavi de barca ta actuala, orice intrebari sau probleme ai, le-om gasi noi impreuna solutia ;).
Iar despre senzatia ca a disparut flacara de libertate, cred ca ar trebui sa ne dam pe apa in mai multe barci, atunci e cu adevarat frumos, cand se merge in gashca :D. Mai ales cand stii ca mergi cu oameni care sunt croiti dupa acelasi "design" ca tine. Tare mi-ar placea sa ne gasim pe balta in brigada cat mai larga, si sa petrecem impreuna ca pe vremea cand eram "fara griji si fara bani" :P.