Recunoasteti...

Creat de corsarul, Octombrie 15, 2011, 02:30:43 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ciby

Nu! Esti pe aproape.
Poza ta este simpla! Pe malul apei!

radasous

Am si eu o poza misterioasa si secsi.
Indiciu: e din 2009  8)
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Ciby

O stiu pe babuta! A aparut si pe la TV acum cativa ani, cu unditele ei din trestie "de zahar" cum ii spuneam cand eram copii, sau bambus cum ii mai spun altii, dar nu e nici prima nici a doua varianta. Cu plutele din dopuri de pluta si fir de 0,3-0,4 mm. Cunosc si locul foarte bine! Da' nu-l spun! Vorba lui Vali, eu "sunt din zona" si nu se pune!

Mai lipseste Schioapa din poza! Poate citeste si Neamtu pe aici! ;D

corsarul

Baba...si mosu cu catelu' !

republicii

Daca vi pe acest canal....?si treci de aceasta poarta din satul.........?gasesti.........?

Vali

Cred ca e canalul care face legatura dintre Chilia si zona Milei 23.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Pupezica

Citat din: republicii din Ianuarie 23, 2014, 10:27:40 PM
Daca vi pe acest canal....?si treci de aceasta poarta din satul.........?gasesti.........?

Am auzit ca "saramura de Letea" este trasnet... ;) ;) ;)
Apa sub chila si vant din pupa !!!

Pupezica

Citat din: Ciby din Ianuarie 23, 2014, 11:09:31 AM

Si mai pun si eu doua poze. Prima simpla de tot, iar a doua putin mai grea!

Sontea la brat cu Razboinita... Dar nu ma prind prea usor de unde vii... Cred ca de pe Sontea aval, cum spui tu, dinspre S... Corecteaza-ma Domnu' "Memorie de Elefant" ... :) :) :)  :D :D :D

Ciby

In spatele aparatului este Olguta. Merg spre amonte.
Vad ca locatia babutei nu a spus-o nimeni. Este in Maliuc, pe Cranjala, unde incepe portiunea dreapta.

Vali

Citat din: Pupezica din Ianuarie 24, 2014, 01:49:30 AM

Din ce-mi amintesc, colegul Catalin - Republicii anul trecut a facut (si) zona de care spui, deci cred ca ai dreptate.
Ar fi totusi bine sa se puna poze care contin elemente de identificare. Daca gasesc si pun poze din canalul de care am scris mai sus, in zona manastirii Sf. Atanasie, o sa vedeti ca nu exista nici o diferenta :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

radasous

Citat din: Ciby din Ianuarie 24, 2014, 05:43:04 AM
In spatele aparatului este Olguta. Merg spre amonte.
Vad ca locatia babutei nu a spus-o nimeni. Este in Maliuc, pe Cranjala, unde incepe portiunea dreapta.
Corect!
Daca recunosti si locatia asta, din punctul meu poti fi guvernator  8)
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

Ciby

Trebuia sa ma lasi sa visez in continuare la functia de Guvernator!  :-[
Acum, cu visele spulberate, ma declar invins!

republicii

Citat din: Pupezica din Ianuarie 24, 2014, 01:49:30 AM

Bingo! Asa este saramura de Letea!

Pupezica

Nu stiu cum, dar toate postarile din acest topic contin ... mancare !!!  :) :) :) Se pare ca lipsa pestelui proaspat, salbatic, prins de catre autorii postarilor face multe papile gustative sa... planga !!!  :) :) :)

Asa ca si aceasta postare a mea va incepe tot cu... mancare !!!  ;D ;D ;D

Acum, sa lasam gluma la o parte  :D :D :D si sa vedem daca recunoasteti... locurile !!!  ;) ;) ;)

Pentru "detalii" suplimentare  8) 8) 8) nu ezitati sa consultati  Forum GDD!!!  ;) ;) ;) in noul topic  Poze "ajutatoare" pentru topicul "Recunoasteti..." de pe Capcompas - PI

Enjoy !!! :) :) :)

republicii

Viena....?

si apropo nu se poate intra pe GDD prin linkul pus de tine sau cel putin eu nu pot si am incercat si de pe celalat forum..!