Idei incalzire barca

Creat de cristeache, Octombrie 28, 2011, 09:25:38 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bbl81

Citat din: Intersect din August 30, 2018, 04:35:34 PM
cele spuse de catre proprietar "Pretul este 1400roni cu tot cu montaj, ap consuma intre 15 si 50 grame gaz pe ora si 0,2ah pe ora. Este facut ca gazele arse, condensul si gazele sa nu aiba contact cu aerul care trebuie incalzit. Cel din imagine usuca f mult aerul si produce si noxe, intr.un mediu inchis este chiar periculos."
Cel care il face este din Bucuresti si il cheama Ctalin-Mihaita Iancu il poti gasi pe facebook si nr de tel 0754030205,il poti contacta pe whatsup pentru filmari cu sistemul instalat.

'Cel din imagine usuca f mult aerul si produce si noxe, intr.un mediu inchis este chiar periculos."

care este: cel din imagine? nu vad nici o imagine.

multumesc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Intersect

Acolo este mesajul proprietarului către mine,cum am mai spus dacă vrei imagini filme, detalii de orice fel ia legătura cu Cătălin și o sa îți trimită.
Born to fish,forced to work!!!

bbl81

Citat din: Intersect din August 31, 2018, 10:48:58 AM
Acolo este mesajul proprietarului către mine,cum am mai spus dacă vrei imagini filme, detalii de orice fel ia legătura cu Cătălin și o sa îți trimită.

a, ok. i-am scris pe fb. astept sa primesc vesti de la el.

multumesc,
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

un alt Paul

Deci,

Am lucrat "citiva" ani in domeniul sistemelor de incalzire si as dori din simpla dorinta de a va tempera, sa dau niste sfaturi.
  NU doriti flacara deschisa intr-o cutie inflamabila ( respectiv barca sau caravana) sub nici o forma !
  NU doriti lichid inflamabil sau gaz lichefiat  intr-o cutie inflamabila ( respectiv barca sau caravana) sub nici o forma !
  NU doriti gaze de ardere ( fum, monoxid si/sau dioxid de carbon + esteri volatili care dau mirosul arsi dau azotati etc.) intr-o cutie in care stati (respectiv barca sau caravana)
in continuare se aplica legile statistice pina la "evenimentul nefericit"  e o problema doar de timp nu de situatie , deoarece se va intimpla sigur!
De aceea VA ROG nu faceti improvizatii in acesta directie !
... desi webasto si sistemele similare par mai sigure eu personal as recomanda ca si domnul comandant (Lindor) un generator electric montat EXTERIOR (cu NEAPARAT evacuarea esapamentului CONTROLATA in bordul fara vint!) si o aeroterma electrica in interior! Daca se poate cu partea 220v alternativa cit mai scurta si protejata de orice apa !
Si cel mai important: NIMIC NESUPRAVEGHEAT!

Daca am reusit sa va sperii sunt multumit !

TOATE raporturile post accident incep cu doua fraze specifice :
1. " a functionat ani in sir fara probleme .."
2. " nu credeam ca o sa se intimple asa..."

in cazul sub 19% adica cu "supravietuitori "