Tullio abbate-proiect in lucru

Creat de dany, Octombrie 02, 2019, 08:10:38 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Alex1958

Salut DanY,
Am fost duminica la Hornbach in Militari si am luat ultima cutie de capse pe care o aveau pe raft (mi-au zis ca nu mai aduc).
Poate gasesti in alt Hornbach sau in alt parte.
Toate cele bune!

scm_ro

Vezi ca mai baga si la Dedeman din cand in cand, dar sunt scumpe ca naiba.

Alex1958

scm_ro

Cam asa, dar sunt doar 10 bucati. Daca vrei sa faci o inchidere de jur imprejur la o barca de 5m , intra cam 60 bucati >:(

dany

Scumpe ,asa este...Dar fara ele nu prea poti sa faci ceva bun...In bacau nu este Hornbach din pacate am sa caut in dedeman.Multumiri !

Mihai-Andrei Manea

Salut Dany,

Cred ca cele mai "rezistente" capse pentru o prelta de mars care sa nu se desfaca la 40-50 km/h sunt cele de tip Tenax ( producator Prym ) sau similare, dar pretul este "enoooorm"!

https://vaella.ro/capse-metalice-speciale-tenax-din-alama-argintii-20-mm.html

https://mercerieromania.ro/produs/capse-metalice-speciale-tenax-20mm/

Spor!

Sent from my iPhone using Tapatalk

dany

OAAUU! Asa da marfa !!!Poate gasesc vre-o alta sursa pe undeva,pe afara .Multumesc!
P.S.  Un amic care a a lucrat intr-o marina din Italia mi-a povestit ca in momentul cand fiul a preluat afacerea tatalui a considerat ca f.f.f multe accesorii de prin magazii sunt de prisos si au dat la gunoi sau la recuperari [in cazul inoxului]sute de kg de materiale de genul asta....Barcile lasate de izbeliste de propietari in marina cu taxele neplatite au fost distruse si ingropate intr-o groapa imensa facuta special pt. asta la adapostul intunericului.Abia au mai apucat la unele sa dea jos de pe ele inoxaraia,parbrize,hard-topuri,,etc...etc...daca au mai apucat,daca nu,d-zeu cu mila!!!Spatiile eliberate si-au pastrat oarecum destinatia dar cu alta fata,pt. yachturi si veliere mari...Astea ''mici'' nu-si mai aveau rostul in zona,caci italienii ce-si permiteau candva cate o barcuta pt. agrement si-au pierdut interesul,au imbatranit si copii au renuntat usor la lucrurile ''batranilor'',acum au altceva mai bun de facut...Exemple sunt multe ,din pacate ...

Dbr

Vezi ca eu intotdeuna am luat de la Cta si au fost f bune. Au toate modelele pentru diverse aplicatii ;). Si le vand la bucata.
https://www.epixmarine.ro/capsa-din-inox-pentru-prelata-bimini-barca-set

dany

A iesit tullio !!!proba pe apa ,la pescuit,fireste...

Mihai-Andrei Manea

Felicitari pentru finalizarea proiectului Dany...a iesit o ''barcuta'' superba :)...jos palaria :)

Sam

Bravo, Dany! Foarte frumos lucrata! Pe apa cum s-a comportat?

dany

EXTRA!Gliseaza f.usor cu 2 persoane si ceva bagaj.Cu 3 persoane gliseaza ceva mai greu.Cu 4 merge ,dar asa ca de plimbare...usurel.Capacitate maxima sigura 4 persoane,zic eu...Motorizarea de 25 care se vede in poza cu comanda la maner.Daca se monteaza consola[sau console] si un 40 cp devine barca smechera rau de tot...pt. doua persoane la pescuit.M-as orienta sa aduc matrita barcii acasa,....ar fi o idee...

timberland0910

Citat din: dany din Ianuarie 13, 2020, 10:30:29 PM
OAAUU! Asa da marfa !!!Poate gasesc vre-o alta sursa pe undeva,pe afara .Multumesc!
P.S.  Un amic care a a lucrat intr-o marina din Italia mi-a povestit ca in momentul cand fiul a preluat afacerea tatalui a considerat ca f.f.f multe accesorii de prin magazii sunt de prisos si au dat la gunoi sau la recuperari [in cazul inoxului]sute de kg de materiale de genul asta....Barcile lasate de izbeliste de propietari in marina cu taxele neplatite au fost distruse si ingropate intr-o groapa imensa facuta special pt. asta la adapostul intunericului.Abia au mai apucat la unele sa dea jos de pe ele inoxaraia,parbrize,hard-topuri,,etc...etc...daca au mai apucat,daca nu,d-zeu cu mila!!!Spatiile eliberate si-au pastrat oarecum destinatia dar cu alta fata,pt. yachturi si veliere mari...Astea ''mici'' nu-si mai aveau rostul in zona,caci italienii ce-si permiteau candva cate o barcuta pt. agrement si-au pierdut interesul,au imbatranit si copii au renuntat usor la lucrurile ''batranilor'',acum au altceva mai bun de facut...Exemple sunt multe ,din pacate ...

https://www.stoklasa.ro/capse-metalice-finisaj-argintiu-15-mm-x12608

oare astea nu iti sunt bune ?? uita-te ca au si alte modele .. trimit cu fancurier.. mie de obicei imi ajung coletele cam in 3 zile

dany

timberland0910