AN 510 -banchete si ce-o mai fi...

Creat de dany, Martie 17, 2020, 08:02:58 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

dany

Matritele deja sunt facute.Mie i-mi plac capacele facute in comert! :)

Mihai-Andrei Manea

Dany, ce parere ai de consola din poza atasata? Am exagerat? :)))
La ce consola te-ai gandit tu?

dany

daca vreau sa vad poza o da prea mare...si nu vad nimic...

RaduD

Citat din: dany din Martie 19, 2020, 11:44:58 AM
daca vreau sa vad poza o da prea mare...si nu vad nimic...
Tb click si descarcat fisierul, nu click pe poza.

ionut.constantin89

Va salut. N'am apucat sa ma prezint cum se cuvine pe forum, asadar o sa profit de acest thread pentru a va saluta pe toti. Numele meu este Ionut, sunt pasionat de pescuit, navigatie si tot ceea ce are legatura cu Delta Dunarii. Sursa dependentei o reprezinta faptul ca am copilarit in Tulcea si aceasta a ramas in continuare principala mea sursa de relaxare si eliberare a stresului. Am avut doua barci pana acum, iar de aprox. 1 an de zile am studiat piata cat am putut eu de bine si pot sa va spun ca barca realizata de Vali cu aceste finisaje facute de Dany pentru proiectul lui Iulian (barca din vis) reprezinta pentru mine de departe cea mai practica optiune. Sper cat de curand sa deschid si eu un thread in care sa descriu etapele din care se va naste viitoarea mea barca.. Va salut, sa fim sanatosi si sa ne auzim numai de bine!

dany

Banchetele lipite .Bancheta pupa este facuta pt.motor cizma scurta [in acest caz]cu comanda la maner.La tribord vine montat un scaun.Capacele sunt provizoriu puse,se-ntelege...Urmeaza slefuire,...ehe...

ionut.constantin89

Dany, tu cred ca vrei sa ma imbolnavesti de inima..:) Lasand gluma la o parte, banchetele arata foarte bine cu aceste capace din comert si cred cu tarie in faptul ca AN510 cu aceasta compartimentare la interior reprezinta de departe cea mai eficienta si echilibrata alegere de barca de Delta disponibila pe piata. Spor la treaba si asteptam poze pe masura ce inaintezi cu proiectul. Sa ne auzim numai de bine!

dany

Multumesc,Ionut !
Ca sa ''cos''banchetele de corpul barcii a trebuit sa fac ceva contorsionism !Amintirile de la  manopera asta de la barca lui Iulian,i-mi sunt inca proaspete cu toate ca au trecut trei ani...

ghostface

Frumos Dane! sunt curios daca pt versiunea mai mica AN430 ai vreo idee de configuratie interioara...mai pescareasco-plimbareasca :o 8)

dany

Pt.versiunea 4,3 ....nu m-am gandit ,nici nu am vazut vreuna ''live'' deocamdata.
Ca sa reamintesc:proiectul initial a fost conceput de Iulian Cioclin.El are meritul asta ! Eu am pus in practica proiectul la barca lui dupa care am mai intervenit cu niscaiva modificari in executie.
Daca timpul ne v-a permite ,cu cea mai mare placere !

bradutzu

poate si pentru cea de 6 m
Cand va termina Vali Barca poate vei fi si tu gata cu interioarele.....
Sa auzim numai de bine!

bbl81

Citat din: bradutzu din Aprilie 01, 2020, 11:07:22 AM
poate si pentru cea de 6 m
Cand va termina Vali Barca poate vei fi si tu gata cu interioarele.....
o da, mult asteptata 6
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dany

Varianta fara consola pt. motor cizma scurta

bbl81

arata foarte bine. Se face si varianta cu cosola? cizma lunga?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"